Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K1mila

MÓJ CHŁOPAK ŹLE MNIE TRAKTUJE W CIĄŻY

Polecane posty

Gość K1mila

Jestem w piątym miesiącu ciąży , jestem w związku z moim narzeczonym od dwóch lat,ale znamy się o wiele dłużej. Razem planujemy wspólną przyszłość, ja się dalej uczę, on pracuje i buduje dla nas dom. Od niedawna zaczął się strasznie źle zachowywać wobec mnie. Kiedyś był strasznie o mnie zazdrosny,ale zdążyłam się do tego przyzwyczaić ,a ostatnio nie wykazuje jakiegokolwiek zainteresowania moją osobą, nie mówi ,że mnie kocha, krzyczy , wyzywa stał się zupełnie innym człowiekiem. Jeżeli dochodzi do jakiej kolwiek kłótni wychodzi bez słowa i nie odbiera telefonów jakby nie chciał mnie znac i dyskutować. Boję się o dziecko ,bo jestem w ciągłym stresie , zastanawiam się nad rozstaniem.... Czym jest spowodowane jego straszne zachowanie ,które okropnie mnie krzywdzi :(.

To przykre że twój facet tak cię traktuje w twoim stanie!!! Wiedząc że jesteś w ciąży powinien bardziej dbać o ciebie brać więcej obowiązków na siebie. Trudno mi powiedzieć co jest tego przyczyną??!! Może najzwyczajniej przestraszył się obowiązków jakie będą go czekać po urodzeniu dziecka?? A może naj zwyczajnie ma kogoś i chce się rozstać za twojej winy??!!

Gość beta sun
:( to smutne porozmawiaj z nim widac sie przestraszył odpowiedzialnosci

Gość K1mila
Smutne ,ale prawdziwe .. czytając o tym w internecie można się dowiedzieć ,że dookoła jest wiele takich i podobnych sytuacji. Nie zawsze jest między nami źle, ale wydaje mi się ,że on po prostu myśli teraz kiedy jestem w ciąży i niedługo się do niego wprowadzam ,że ma mnie już "zaklepaną" tylko dla siebie i może robić co chce ,a i tak z nim będę ... Nie chcę zabrzmieć samolubnie i narcystycznie ,ale jestem atrakcyjną dziewczyną i nawet teraz kiedy jestem w ciąży dbam o siebie więc na pewno nie chodzi o jakieś zaniedbanie się z mojej strony co go odrzuca. Myślę też ,że może zdrada ? Mam wszystkie jego hasła zaczynając od portali społecznościowych , do e-maila po gg i cały czas wgląd do jego telefonu. Wczoraj zapytałam się czy mogę jechać z nim do znajomego ,gdzie sam się wybierał powiedział ,że nie bo chce sam. Strasznie mnie to zaskoczyło i zasmuciło, bo przecież nie mamy przed sobą tajemnic. Dzisiaj powiedział ,że mówił tak specjalnie ,bo denerwuje go to ,że na każdym kroku chcę udowodnić mu zdradę ,a tak nie jest poprostu ja zachowuję się jak dawniej ,czyli patrzę co mam w telefonie itp. tak jak to on zaczął 2 lata temu więc wyjdaje mi się to normalne ,a on zaczął być jakiś drażliwy na tym punkcie , nie rozumiem dlaczego ? :(

Gość ładaj
złapałaś go na dziecko?

Gość no woman no cry
a co w głowie mają panienki które zachodza w ciążę przed ślubem ? trociny ? ile tu było już takich historyjek ?

Gość K1mila
a co zmienia ślub ? nieznaczący papierek ? ile jest mężatek,które mają stokroć gorszą sytuacje i to ,że są małżeństwem nic nie daje , a jeszcze pogarsza. Żadne złapanie ludzie jak można złapać faceta na dziecko , jeżeli ludzie się nie zabezpieczają to chyba logiczne ,że zarówno ona i on wiedzą o konsekwencjach. Rozmawialiśmy o tym wiele razy i doskonale wiedzieliśmy. Mamy mieszkanie , pieniądze więc nie ma mowy o złapaniu na dziecko.