Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnesskkkkka

glosny 3,5 latek-juz nie daje rady!

Polecane posty

Gość agnesskkkkka

moj 3,5 letni syn non stop cos gada ,piszczy juz nie daje rady -wasze maluchy tez tak maja ,da sie go jakos od tego oduczyc/

Gość dfadddd
moja corka zacowuje sie tak samo. a najlpesze jest to ze jak jestesmy wdomu siedzi caly czas z nami. nie chce sie bawic u siebie.

Gość agnesskkkkka
u nas podobnie -caly czas cos gada i to mi nie przeszkadza tylko ze robi to strasznie glosno ,piski i wogole pomalu siadaja mi nerwy ,a moze ktos pocieszy za ile sie to skonczy

kup mu krówki to się na chwilę zaklei , a tak serio to w ten sposób zwraca na siebie uwagę musisz wprowadzić zabawy wyciszające takie które wymagają skupienia i myślenia

Moj nie piszczy ale non stop potrafi gadac jak go najdzie. Od dwoch lat mu sie prawie buzia nie zamyka, ma 4 i pol roku. Jade samochodem a ten tak nadaje ze kiedys zapomnialam gdzie jade :D nie da sie nie sluchac bo zadaje pytania albo uparcie i glosno nawoluje MAMA, MAMA MAMAAAAAA jak tylko wyczuje ze przestalam sluchac. Wejde do lazienki a ten staje pod drzwiami i dalej nawija i musze go przeganiac. Zaczepia ludzi na ulicy i jak tylko wyczuje minimalne zainteresowanie to zaczyna nawijac. Wlacze muzyke w samochodzie to spiewa glosniej od radia. I tez glosno mowi, tyle tylko ze nie piszczy :) Czasami chcialabym chwili ciszy ale naogol to jego gadanie mnie tak bardzo nie meczy i lubie go sluchac. Kiedy to minie? Niektorym nie mija i cale zycie sa gadulami ;)

Gość wwwwnnn
ale macie macie problem....!? Jak przeszkadza mówienie własnego dziecka to trzeba było zdecydowac sie na kota...ten jedynie miauczy...i pracy przy nim mniej...

Gość onawi
zgadzam sie z powyzej,byscie wolaly miec mrukow??? to piekne i zdrowe dzieci wszystko je interesuje i dziela sie tym z rodzicami,moj starszy syn mruk,nigdy nie gadal i sie nie przytulal,mlodszy gadulka i tak zostalo mu do dzis jest swietny a ma juz 15 lat ... :) starszy dopiero niedawno zaczal rozmawiac a tak to wiekszosc czasu widzialam jego zamkniete dzwi......tak ze nie szukac problemu tam gdzie go nie ma

Chyba wszystkie dzieci w tym wieku tak mają, mojej starszej córce buzia się nie zamyka od rana do wieczora - opowiada, śpiewa, bawi się i oczywiście tworzy dialogi między zabawkami, a międzyczasie znów śpiewa, gada, gada, gada....