Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziśnapoważnie[*]

Wiem, że jak już tam stane to będzie wszystko jedno.. Ale możecie poradzić w jak

Polecane posty

NO CHYBA TWOJE, ELEKTRONIK :O a po śmierci to niby co? wiwaty i ambrozja? wychodzę z założenia, że jak już się urodziłam, to pociągnę, aż świat sam mnie nie wykończy. jest ciekawiej i rozsądniej. jak tak już masz na wszystko wysrane, to chodź zaćpany :classic_cool: wtedy Ci się wydaje, że wszystko jest piękne, włączając gówna i wyprute flaki.

rozklad-pkp.pl/bin/traininfo.exe/pn/76530/245814/634750/291865/51?ld=s12&seqnr=2&ident=55.02155722.1350339143&date=15.10.12&station_evaId=5100066&station_type=dep&journeyStartIdx=0&journeyEndIdx=32&backLink=tp& ­ co 3-4 minuty stacja, to jaka odległość jest?

Gość 2 złośnicaaa
Pan przemas widzę obeznany w temacie kolei mam pytanie co się stanie maszyniście jak rzuce w niego cegła/kamieniem. Oczywiście znajdującego się zza kabiny lokomotywy, przebije szybę czy się odbije?

Gość 2 złośnicaaa
Ciekawi mnie bo kiedyś taki tam mój znajomy rzucił, ale nie trafił odbiło się i trafiło w kobietę znajdująca się w samochodzie stojącym na szlabanie.. Lol jaki nie fart co. Ciekawi mnie czy jak by trafił w szybę to maszynista by zdechł czy ta szyba jest naprawdę gruba..

Gość Wyskocz z okna
Co bedziesz ludzi straszyc.

ostatni post na poprzedniej stronie był do Ciebie, bo brzmiałeś, jakbyś sam był przyszłym samobójcą 🖐️

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
myślę, ze warto zyć, nawet jak jest teraz źle...jak się zabijesz to nigdy nie przeżyjesz tych wszystkich pieknych chwil, które czekają...dlaczego właściwie chcesz się zabić?

jak robisz coś z jakiegoś powodu, to ma to sens. nie ma wyjątków. jak ćpanie nie ma dla Ciebie sensu, to znaczy, że nigdy nie ćpałeś i powielasz jakieś nieżyciowe pierdoły. ćpanie jest ZŁE, ale ma sens, jeśli się ćpa z głową. zresztą idąc Twoim tokiem myślenia, to sensu nie ma nic oprócz śmierci :D LOGIKA JAK CHUJ

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
lookrecja...poczytaj co wypisujesz...ale brednie szok normalnie...chyba tez jesteś naćpana...

Gość 2 złośnicaaa
Lukrecja cpanie cpaniem ale o jakich dokładnie narkotykach mówisz?

zwał, jak zwał. z tego co wiem, to "ćpanie" nie ma definicji podobnej do "alkoholizmu". slangowa nazwa na "zażywanie substancji psychoaktywnych" i tyle. złośnica, no w tym przypadku to najbardziej o depresantach i euforykach. elektronik, haluny Ci wizji świata nie poprawią. co najwyżej zakrzywią o 180 stopni.

no nie, bo problem tkwi w Tobie. narkotyki mogą Cię jedynie oszukać na nieograniczoną ilość czasu. myślisz, że niby co robią lekarze karmiąc ludzi benzodiazepinami na przykład? powodują, że żyją sobie w kłamstwie i jakoś ciągną.