Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziśnapoważnie[*]

Wiem, że jak już tam stane to będzie wszystko jedno.. Ale możecie poradzić w jak

Polecane posty

Gość dziśnapoważnie[*]

Wiele się słyszy o samobójstwach na torach, ale nigdy nie zastanawiałem się w jaki sposób ludzie to robią, stają po prostu po środków torów i czekają na koniec? Jak myślicie - tak nie jesteście samobójcami - ale wg waszych domysłów, jak najlepiej to zrobić?

Gość dziśnapoważnie[*]
Bardzo mi zależy na zdaniu innych, jak Wy widzicie takie samobójstwo??

Gość mastolatka
Myślę ze to co pomyślisz wtedy nas nie będzie interesować bo i tak nic juz nie powiesz.

Gość panprzemas
goraco nie polecam samobojstwa a szczegolnie na torach. niszczysz zycie maszyniscie. znam taki przypadki z opowiadania. droga hamowania pociagu z predkosci 80km/h to mniej niz km. tak ze maszynista widzi cie ale wie ze nie zdazy sie zatrzymac. dojezdzajac do samobojcy jedzie juz tak wolno ze samo uderzenie nie zabija tylko przewraca. potem dostajesz sie pod pociag ktorego zawieszenie jest 20-30cm nad ziemia. dla niektorych osob to nie jest miazdzaca wysokosc - dochodzi do zerwania zywcem miesni grzbietu. zyje sie potem kilka minut i umiera z utraty krwi

Gość mastolatka
Mój kolega zrobił tak. Wziak słuchawki bardzo gkosna muzykę wypił kilka piw i wino. Usiadł na torach tyłem do nadjeDzajacego pociągu włączył glosna muzykę i siedział aż......

Gość mastolatka
Pijanego śpiącego go znalazła straż miejska bo usiadł na bocznicy

Gość dziśnapoważnie[*]
Nastolatka, dobre! Wiem że już nic nie powiem, bardziej mi chodzi jak Wy widzicie takie samobójstwo, a twója wizja jest genialna. Spij dzisiaj dobrze czego Ci życzę

Gość mastolatka
Jekku jaki wstyd był do dzisiaj na niego mówią kolejarz. A chciał bi dziewczyna go rzuciła

Gość mastolatka
Oczywiście do psychiatryka go wzieli pogadanki w szkole itp. Dzizas Jaki wstyd

Gość lipppp
agonia chyba może trwać nawet kilka godzin jak ma się pecha :o

Gość dziśnapoważnie[*]
Głupoty gadacie w 99%przypadków samobójstw na torach jest natychmiastowa, mieszkam niedaleko przejazdu wiem jaka to siła, nie ma możliwości by nie zginąć na miejscu, tym bardziej że moim wyborem będzie pospieszny

Gość dziśnapoważnie[*]
Śmierć * do niezobaczenia, dzięki chociaż i za taka rozmowe. Czesc

Gość mastolatka
Dlatego najlepsze są tabsy ja juz dwa razy się trulam i wiem ze do trzech razy sztuka. Wiem jakich błędów nie popełnić z tabsami aby umrzeć.

Gość mastolatka
Poczekaj może ci cis doradzę jak mama Madzi mamie Szymonka.

Gość lipppp
a pośpieszny to chyba nie dlatego, że szybciej jedzie, tylko nie zatrzymuje się na niektórych przystankach?

Gość nie tak dawno temu
gdy czekałam na pociąg jakiś mężczyzna po prostu wskoczył na tory przed samym pociągiem. Przeżył, ale zmarł potem w szpitalu.

Gość lipppp
no ja też kiedyś właśnie czytałam, że jakiś mężczyzna dostał się pod pociąg i konał tam przez godzinę ale nie wiem czy to prawda

Gość panprzemas
moj tata jest maszynista wiec mam info z drugiej reki (bo sam nikogo nie potracil ale jego koledzy maja niekiedy po kilka dusz na sumieniu) maszynista zawsze widzi z daleka bo nie moze wyjechac zza rogu O_o w koncu jedzie po torach wokol ktorych jest troche przestrzeni. nigdy z nim nie rozmawialem o statystykach ale z opisow ponad polowa przezywala sama kolizje. w ogole temat bez sensu. idz sie leczyc zamiast psuc zycie innym :(

Gość panprzemas
jedzie z taka predkoscia na jaka pozwala ograniczeni na danym odcinku ;p tylko zatrzymuje sie na wiekszej ilosci stacji

Gość mgmgmgmpądmgpmg
No ale przecież maszynista nie idzie do kicia bo to nie jego wina że ktoś wskoczył mu pod pociąg, poza tym jak coś nie pasi to niech zmieni branże, tylko ciekawe gdzie indziej mu będzie tak wygodnie..

Gość mgmgmgmpądmgpmg
Co 5 kilometrów stacje? Dobry żart

Gość panprzemas
zycie jest fajne tylko trzeba je dobrze przezyc ;p no i zawsze jest kilka najwiekszych bledow zyciowych

Gość dfghjhg
musisz koniecznie używać pociągu? utrudnisz życie dziesiątkom ludzi którzy spóźnią się do pracy i do szkoły. pomyśl też o innych :O