Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojo123

oj faceci,jestescie beznadziejni

Polecane posty

Gość ojojojo123

jestescie beznadziejni,ale bez was swiat byłby nudny :P

Gość fgewtew
tu nie ma facetów :)

Gość Dubstep to taka wręcz
Wiesz, podobno otaczamy się ludźmi podobnymi do nas i widzimy świat na własne podobieństwo...

Gość pluto20
dupy nie lepsze -.- spotkalem dzisiaj kolezanke ktora ma 22 lata i miala 20 parnerow seksualnych :) Zajebiscie .

Gość ojojojo123
tak tak kobietki bywają gorsze,a dlaczego?bo sami nas tego nauczyliście.taki mechanizm obronny.jesli takowy rozumiecie :)

Gość ojojojo123
nie wszytskie latają z gołymi cyckami i tyłkami kolego.nawet jak "śmigamy" schludnie ubrane to patrzycie jak na obiekt seksualny.ubranie to kwestia szacunku i warunków.jak jest 30 stopni to truno ubrac sie jak na sybir :P

Gość pluto20
Nie ale na powaznie to sa rozni ludzie , nie mow ze kazdy facet to idiota bo tak nie jest napewno :D To tak jak ja mowilem ze wszystkie kobiety to kurwy bo mi nie dawaly . sa idioci i sa idiotki . No ale zawsze znajdzie sie jakis kozak ktory chce wszystko zepsuc. Tacy sa juz niektorzy. Zreszta dziewczyny tez rywalizuja :)

Gość ojojojo123
czyli mamy kiepską podaż w kraju :)

Gość ojojojo123
nie twierdze ze wszyscy faceci to idioci,a kobietki to świete cnotki :) czytałam wasze meski posty które zdecydowanie o tej porze piszecie wy :) i tak mi się nasuneło po prostu ;)

Gość pluto20
To nie zmienia faktu ze wiekszosc kobiet bedzie oklamywana bo jestescie naiwne i lecicie na najsilniejszych samcow :P Tak juz pewnie pozostanie bo wiekszosc facetow kobiet nie traktuje powaznie :P Malo ktory sie taki znajdziez tych mlodcszych . Nawet sami ludzie mowia w kolo ze kobiety sie klamie :P Musicie sie pogodzic ze jestescie gorsze przykro mi :D

Gość pluto20
a tych to nie czytaj :P To jacys zakompleksieni faceci pewnie :P

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyy
"ojojojo123" to slodko pierdząca.Przestan jojczyc babo!

Gość ojojojo123
haha ale miałam ubaw jak to czytałam :D hmmm co do samców tzw."alfa"(bo to chyba miałeś na myśli ) to są tacy męscy :).a szczególnie gdy myślą,że są tymi "silniejszymi".a my naiwne,słabe kobietki tylko utwierdzamy ich w przekonaniu,że jest silniejszy :).wiec pomyśl kto tak naprawdę kłamie i daje sie wrabiać :).to tylko gra pozorów, a kto z niej wychodzi zwycięsko czesto życie pokazuje :).zazwyczaj jednak wy,gdy już zostaniecie sprytnie złapani w sidła zasuwacie na dom i rodzine.i nosicie brzemię samca alfa :).wiec oj pomysl pomysl,bo wynika,żekiepsko znasz kobiecą psychikę :D

Gość pluto20
a ty myslisz ze takiego samca alfa trudno zlapac ? xD powodzenia. Taki czlowiek dlugo trzyma sie z daleka od kobiet bo dla niego to wstyd . Wasze rozowe telefony xD pff. Juz wole byc twardzielem :D

Gość ojojojo123
samiec alfa trzyma sie daleko od kobiet!?pierwsze słysze hehe :D zazwyczaj ciągnie go do kobiet.a co do zdobywania takiego samca to nie wiem,nikdy nikogo nie zdobywałam,nigdy nie musiałam ani nie miałam takiej potrzeby:P.zresztą po co się wysilać skoro "alfa"zdobywają :)

Gość ojojojo123
i możemy tak spekulować do rana (ups już jest ranek:) ) a tymczasem lecę i życzę miłej nocy :)

Gość pluto20
hehehe , samiec alfa jest wyzwaniem dla kobiety :) Nigdy nie wiadomo gdzie jest i co robi :) to pozostaje tajemnica. Ty mowisz o jakis leszczykach ktorzy ida na latwizne :D

Gość ojojojo123
widocznie zyjesz w błędnym przekonaniu co do tego :) dobranoc :)

Gość ojojojo123
aaa i jeszcze jedno przed snem to kobieta ma być zdobywana :P

Gość pluto20
hehehe :D za latwo by bylo :D Szybko bys sie znudzila takim facetem :)