Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnewkdewndewdew

Źle zrobiłam?

Polecane posty

Gość dnewkdewndewdew

Facet mnie ostatnio troche olewał więc ja mu odpisywalam zdawkowo dośc na smsy przez pare dni. Tzn były miłe ,ale krótkie i jak do kolegi bez żadnych ,, calusków " itd Wczoraj on mi napisał wreszcie dłuższego smsa i czułego ,a wieczorem mi życzył ,, słodkich snów"... nie wiem czy potrzebnie ,ale ja mu odpisałam na to ,, dobranoc;)" i teraz od rana nic nie pisze ,a zwykle sie odzywa z pracy Może to szczegól ,ale powinnam go byla jeszcze troche przetrzymać ,a nie od razu mu ,, dobranoc" odpisywac... Nie chcialam tez przesadzic w inną strone ,ze bede go tak olewać i on sie w koncu zniecheci zupełnie

Gość dnewkdewndewdew
Może i dziecinada ,ale co poradzić ,ze faceci w dzisieszcych czasach tacy są ,ze jak ich olewasz to dopiero wtedy oni lataja za Toba... dziecmi nie jestesmy ja mam 24 lata , on 28

Gość Bananaaa
Pewnie już szuka następnej laski, gratuluję

Gość dnewkdewndewdew
nie sądze , nie jest az takim przystojniakiem zeby za nim tabuny lasek latały

Gość dnewkdewndewdew
tzn brzydki też nie jest , jest przecietny zupełnie z wyglądu

Gość haaaahahahaha
Ale Ty jeteś nieprzeciętnie głupia bawiąc się w takie rzeczy typu nieodpisywanie

Gość roladinia
dla mnie dziecinada, dorośli ludzie nie bawią się sms-ami i nie zgadują czy kropka bądż literka oznacza coś poważnego?? może olewa?? może chce?? :D

Gość dnewkdewndewdew
taaa glupia... głupia to jest dziewczyna co leci na każde zawołanie faceta jak on ja olewa.A ja się poprostu sie troche wycofałam i tyle

Gość dnewkdewndewdew
jakbyscie tacy mądrzy byli to byscie wiedzieli ,ze czlowieka czasem trzeba psychologicznie podejsć. A jak latacie tak za facetami choćby na was srali to potem sie dziwicie ,ze odchodza

Gość haaaahahahaha
Więc nie zdziw się, jak Twój facet znajdzie sobie kobietę, która go doceni

Gość haaaahahahaha
To żadna psychologia, to dziecinada.

Gość dnewkdewndewdew
haaaaha- ale ty durny jestes , ja go doceniam ,ale co twoim zdaniem powinnam do niego wypisywać i mu wchodzic na głowe jak on mnie olewa?

Gość dnewkdewndewdew
jak ty bys tak robił to sorry ,ale nie masz honoru

Gość haaaahahahaha
Ty za to masz honor i nie będziesz miała faceta :D Już pewnie żali się w pracy jaka jesteś zła i niedobra, a koleżanka go pociesza

Gość dnewkdewndewdew
chore to jest nadskakiwanie facetowi z kazdej sytuacji...

Gość Bananaaa
Nikt ci nie każe nadskakiwać facetowi, ale to co robisz jest conajmniej niepoważne i możliwe, że on znajdzie kobietę bardziej dorosła

Gość pasi-konik
ja mysle ze tu nie ma zwyklego przyciagania ,- motyli w brzuchu ,pierw facet cie olewal ,napisal w koncu smsa czulego i pomyslalas ze sie zakochal ? a teraz masz przemyslenia co by gdyby ,a moze nie od razu , a moze gdyby tak troche potrzymac go , to cooo ?,moze zakochal by sie ? ,nie badz glupia ,nie masz co skomlec ,nic z tego ,n cie olewac bedzie ,miewa tylko chwilowe poprawy nastrojow ,czekasz na nastepny ? jestes zalosna i naiwna,nie masz szacunku do samej siebie i zdajesz sie na nastroje jakiegos dupka ,noo sorry ! , to on powinien zabiegac o ciebie , - ,pamietaj ON , milego dnia .