Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko dżamboooooooo

Odkładacie już dla swoich dzieci jakieś pieniądze?

Polecane posty

moja tez ma juz skarbonke ale nie mam zamiaru nic z niej nigdy wyciagac zeby kupic pie**oly jak np.sanki. jak bedzie pelna to pieniazki zaniose do banku i wplace na jej konto. 2 dzieci mojego partnera w wieku 2 i 3 latka tez takie maja i dzieki temu na kontach juz kilka tys odlozone. Dostep do konta dostana po ukonczeniu 18 lat. Tylko ze my nie wrzucamy tam groszowek czy zlotowek. Bo to tylko miejsce zajmuje a bez sensu latac do banku z 20zl po groszowce

Gość zacznij
ja swoim dam po działce budowlanej i moją umiejętność budowy domu od podstaw do wykończeniówki. Nie odkładam dla nich forsy.

Gość dobra dobra prowokatorko
ja tylko dodam, ze odkladanie pieniedzy dla dziecka wcale nie musi oznaczac, ze dziecko bedzie niesamodzielne, ani ze nie bedzie moglo zapracowac na wlasne mieszkanie, studia czy samochod. zdarzaja sie przeciez rozne wypadki, zachorowania na rozmaite paskudztwa - wtedy takie gromadzone latami peiniadze moga przydac sie na leczenie czy rehabilitacje dziecka, mysle, ze warto wziac to pod uwage i jednak odkladac jakies pare groszy.

Gość chytra babab aaa
a po co odkładać dam jeśc, wykształce ubiore i dam dach nad głową starczy !

Gość gość
Zgodzę się, że Kantor internetowy to lepsza opcja - głównie ze względu na oszczędność czasu i pieniędzy. Trzeba również łapać wiele okazji, a nie uwiązywać się tylko przy jednym wyborze. Ja ostatnio jestem klientem Pewnego Kantor, bo przetestowałem wiele innych i na ten moment to jest najkorzystniejszy wybór i najlepsza oferta na rynku.