Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colepszejest

Lepszy przeciętny facet czy przystojniak?

Polecane posty

Gość colepszejest

przeciętny z malym fiutkiem, srednio fajną typowo polską twarzą, nie imprezuje, nie jest towarzyski, niesmialy cichy ale wierny, czuly i ma stabilna prace z zarobkami ok 5tys czy przystojniak z duzym, ale troche narcyz, zabawny bystry,...niestety kobiety na niego ciągle lecą no i jest na utrzymaniu rodzicow ale...odziedziczy kiedys majątek i firme. Obaj nie są 'debilami' pod wzgledem intelektualnym. Ktnorego byscie wybrały?

Gość bu.........
wybieram nr 1.

Gość HY78
jatam wole sredniaka przecietniaka, ale zaradnego:)

Gość odpiszę...
żadnego - przystojniakom-narcyzom nie ufam, ale takiego z małym bym nie chciała, bo seks też jest ważny. Co to znaczy mały? przypominam,że norma europejska to 13-15 cm, więc jak ma 13, to nie ma powodów do kompleksów.

Gość Lita.Ford.
Nr 1. Przynajmniej są szanse, że Cię nie zdradzi. Chociaż z facetami to i tak nigdy nic nie wiadomo... Przystojniaka bym nie chciała bo wiem, że marne są szanse żebym takiemu zaufała... Ale to mój punkt widzenia bo zawiodłam się na facetach i mam problemy z ufnością właśnie.

Gość julka19x
Pierwszy odpada bo ma małego.drugi odpada bo na utrzymaniu rodziców.starczy mi taki ze średnim wackiem i średnia krajową.może mieszkać z rodzicami byle był chętny razem coś wynająć.

Gość julka19x
A dla ciebie żul i narkoman z centralnego :)