Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 4-latki......

Córka nie chce leżakować w przedszkolu, więc panie na nią krzyczą...

Polecane posty

Gość gość
Ale ty jesteś jednak prosta w obsłudze, ja pisze z telefonu, a wiesz chyba co to znaczy. Nie jestem nauczycielem bo nie chciałabym zarabiać marnej kasy za wychowanie takich bachorów jak twoje. Ktoś kto wybiera taki zawód musi mieć powołanie, żeby za takie pieniądze babrać się w rynsztoku!

Gość gość
toksyczna kretynko, gościu tu jest wielu, ja pisałam że jestem lektorką i NIE JESTEM autorką posta w którym jest napisane NAUCZYCIELĄ

Gość gość
Lektorko jeszcze by tego brakowało, żebyś prowadząc pół godziny zajęcie piła kawę, hahaha

Gość gość
"toksyczna kretynko" hahahaha dobre !!!!!

Gość gość
Więc droga lektorko języka, pytam się co takiego się stało, że spadłaś na dno i uczysz dzieci w przedszkolu 10 słówek na krzyż, takie coś to każdy głupi potrafi, a po twoim sposobie wypowiadania widać, że nawet w tym przedszkolu nie powinni cię zatrudniać. Jesteś żalosna! xxx dno to jest u ciebie na wsi! już ci powiedziałam a uczenia dzieciaków w przedszkolu jest moją dodatkowa pracą, za którą zresztą dostaje dobre pieniądze, a mało mam godzin w tyg. Idz juz spac bo sklep od 6 otwierają.

miła jesteś, nie ma co , ja cięęęęęęę ,już sama nie wiesz w co uderzać i strzelasz na oślep , Dlaczego obrażasz dzieci ,które niczemu nie zawiniły? Popatrz jak ty się o nich wyrażasz bardzo niesprawiedliwie i i przykro :/

Gość gość
Nie musze mam swoją firmę wstaje o 12 żal ci? Lektorko od siedmiu boleści

Gość gość
Lektorko jeszcze by tego brakowało, żebyś prowadząc pół godziny zajęcie piła kawę, hahaha xxx ale ja się o siebie nie wykłócam tylko o te panie nauczycielki które z waszymi dzieciakami użerają się przez pół dnia. PS. tak pijam kawę w przedszkolu

Gość gość
dzieci takich toksycznych kretynek jak ty są toksycznymi kretynami

Gość gość
to słabo ci przędzie ta firma skoro o 12 wstajesz, nie masz tam nic do roboty. chyba masz firme kosmetyczną - robienie paznokci za 50zł sąsiadkom ze swojej wsi

Gość gość
Ty już chyba nie wiesz po której stronie stoisz, raz piszesz, że panie drą się na dzieci, a raz że kawę mogą pić, ile ty masz lat 10?

Gość gość
Od wstawania rano to mam takie prostaczki jak ty bez szkoły, ja nie muszę

Gość gość
a co ma darcie się do picia kawy? drą się ale chyba wypić kawę przez tyle godzin pracy mają prawo. normalne. nie stoje nad nikim jak kat i nie każę wykonywać swojej pracy bez napicia się czegoś albo wyjścia do toalety. nie wiem kto i co wam w życiu zrobił że jesteście takie wiedźmy

Gość gość
a wiesz, że do swojego gniazda się nie sra?

Gość gość
ta jasne haha. jak firma ma porządne obroty i dochody to trzeba dopilnowac samemu bo inaczej ci rozniosą. więc takie bajki wsadz sobie między buty, a z biznesem to ty masz tyle wspólnego co krowa z matematyką. a prostaczkę to sobie znajdz wsrod rodziny

Gość gość
to nie jest moje gniazdo, ja tam wpadam dosłownie na chwile. max 1,5 godziny i wychodze

no ,no, jakże to wielce odważne i rycerskie wyklinąc, wyzywać rzucać wulgaryzmami na dzieci ,które żadnej krzywdy wam nie wyrządziły. Bardzo ,bardzo mądre z waszej strony, aby nawet na dzieciach się mscis i tak paskudnie o nich pisać to okropnie się czyta takie wpisy "dojrzałych" osób po studiach, hipotetycznie wykształconych ,które formę ataku obrały na dzieci

Gość gość
No jasne, bo ty wiesz, ogarnij się kobieto, po to ktoś zakłada firmę i w początkowej fazie w niej haruje, żeby potem przez resztę życia robiły na niego takie głupie baby jak ty. Ale ty jesteś głupia, szok!

Gość gość
ahahahahhahahahaaa ale się uśmiałam. ta jasne, ty leżysz nic nie robisz i masz kokosy. za dużo filmów się naoglądałaś! jak samemu się nie przypilnuje to się g***o ma. takie bajki to opowiadaj dzieciom na dobranoc albo koleżankom przy kawie, może ci uwierzą.

Gość gość
znowu jakaś kafeteryjna mitomanka zaczyna wywody o rodzinnej firmie. Mój sąsiad ma firmę związaną z przemysłem budowniczym, ma jakieś 5 sklepów i dochód 300 tyś zł miesięcznie, przy czym musi opłacić pracowników i kupić materiały. I wiesz co ci powiem? gdyby sam tam codziennie nad nimi wszystkimi nie czuwał to by tego nie miał. Pracownikom płaci netto 2500zł i myślisz że komuś by się chciało czuwac nad tym dzien i noc.

Gość gość
Nie ja przychodzę wypachniona, piekna i wypoczęta sprawdzam czy wszystko jest ok, ustalam grafik i zamykam, a co bardzo zazdrościsz? Mam etat sprzątaczki, kogoś takiego jak ty mi potrzeba, chcesz?

Gość gość
A co minie obchodzi twój sąsiad, co to on jeden ma firmę, jesteś smieszna :)

Gość gość
tak jasne, wypoczęta haha dobre dobre. a w realu skanujesz produkty na kasie w biedronce albo innym lidlu. zresztą ktoś kto się wywodzi z takiej patologii jak ty do niczego w zyciu nie dojdzie.

Gość gość
piszę ci tylko że żeby firma dobrze przędła to trzeba się tym samemu zająć i doglądac biznesu, a nie ty bujasz w obłokach i uskuteczniasz swoje mitomanskie zapędy.

Osoba, która mnie a KONKRETNIE moje dzieci zwyzywała, w tym resztę innych dzieci przedszkolnych ( a niczym sobie na to nie zasłużyły, aby tak wulgarnie na nie pisać i je przezywać od przeróżnych ) ma u mnie gruba krechę, wielki minus i duzy niesmak pozostał . Idę stąd, lecz przekazuje tej osobie "pomarańczce" to co mam do przekazania , tyle .Kpij sobie dalej jak cie to bawi

Gość gość
Widzę, że skończyły ci się argumenty, czyli jednak zazdrość, ale nie martw się, nie ty jedna, nie osiągnęłaś nic w życiu, znajdź sobie podobną a wtedy poczujesz się lepiej :) Dobranoc :*

Gość gość
ty to byś się nadawała na strażniczke w auschwitz idiotko. chyba przez 8 godzin pracy ma prawo czegoś się napić, albo polecieć do wc. w buszu dwadzieściorga kilkorga dzieci każdy by dostał do głowy, a w ustach zasycha od wiecznego mówienia. idz walnij baranka kretynko>> kretynka to ty jestes, a nie ja, ja zyje w normalnym kraju na szczescie, gdzie bierze sie pod uwage dobro dziecka a nie to co sobie panie w przedszkolu wymysla... Piszesz to tak jakbys tam sama pracowala a nie z innymi przedszkolankami, tylko ze ta kawusie o jednej porze chcecie sobie razem wypic... To normalka w PL, ze dobro dzieci jest na szarym koncu...

Gość gość
co to za przedszkolanki, ktore dzieci nazywaja bachorami, balabym sie im oddac moje dzieci pod ich opieke...

Gość gość
jak czytam jak ktoś pisze "kawusia" to mnie na rzygi zbiera. a dla twojej wiadomosc: przedszkolanki nie zbiegaja sie zeby pic kawe w jednym miejscu tylko kazda pije w swojej grupie DEBILKO

Gość gość
"debilka" nazwij jedna z matek dziecka, ktorym sie opiekujesz, ale pewnei nie masz odwagi, bo bys zaraz wyleciala z pracy... Jak sie ciesze, ze nie mieszkam w PL, gdzie w przedszkolach pracuja ludzie, ktorzy sie zupelnie do tego nie nadaja, rodzice powinni umieszczac ukryte kamery, zeby zbadac co wy z tymi dziecmi robicie, gdy sa wam oddawane pod opieke...