Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek grzmotek bezpański

puk puk puk dzis zastukam do Twych wrót Piękna...

Polecane posty

otworzysz?:) pogłaskasz?:) wytarmosisz?;) kocur czeka na pieszczoty

Gość Piękna p
tak:) le temps pluvieu... Pięknej potrzeba Duszyczki w taką pogodę:) Kocurka

kot tez bardzo potrzebuje Pieknej:) wskoczyc z Piekna pod kocyk i tulic sie ;) a za oknem deszcz :p hihi❤️

Gość Piękna...
No, deszczyk pada. Dlatego przyjdź do mnie szybciutko i przytul :) Czekam niecierpliwie :)

pukac?:) czy nie pukac? ... myslisz Piekna ze dorownam Twoim byłym?:(

Gość Piękna p
Oni pukali smiało w drziw:) Wiec jak chcesz byc tacy jak oni albo i lepszy! pukaj:) ja otwieram zawsze*

cos mnie raczej zniechecasz zamist zachecac 😭

Gość Piękna...
Oni w porównaniu z Tobą są nikim... Pukaj śmiało, bo czekam na Twój znak. Nie będę czekać wiecznie.

wiecznosc jest dla nas, kochanie :classic_cool: juz za chwilunie, za momęncik bede i Twych wrot i stóp

Gość Piękna p
zachecam:) 17;18 jak widzisz wiecznosc to czekanie:) O tak u mych drzwi, stóp i kolan.

a bedziesz dla mnie dobra i miła Kochanie czy grozna i niedostepna?;) bo kot chce miec miłą Piękną, nie surową :)

wiec jaka bedziesz dla kotka 😠 kapiesz sie w tym mleku i kapiesz a ja czekam i nic sie nie dzieje

Gość a jaki Futrzak jest
niech sobie odpowie

Gość a jaki Futrzak jest czeka i
czeka a czas ucieka

Gość Piękna p
słodka, miła (dobra jestem z natury) jak Kour bedzie dobry miły kochany romantyczny:) 👄 Jelsi bedzie sie zle zachowywał niestety bede go beształa, surowo:classic_cool:

a czemu od razu bedziesz kota besztac Piekna?:( nie lepiej spokojnie wytlumaczyc, gdzie tkwi bład i kotka przytulic do piersi:p, to przyniesie lepszy skutek, a kotek zrozumie ze ma sie zmienic:) kot musi czuc milosc, inaczej nic z tego nie bedzie

Gość jak miał szanse to ją
porzucił dwa razy do tej samej rzeki nie wejde boje sie Ciebie i nie ufam ale lubie

Gość Piękna p
nie lepiej spokojnie wytlumaczyc, gdzie tkwi bład i kotka przytulic do piersi , to przyniesie lepszy skutek, a kotek zrozumie ze ma sie zmienic No tez prawda. Inteligentnym kotkom starczy mowic. Okey tak zrobie. Tylko kotek musi przyjsc do Pieknej:) Byc sam na chodniku, ale bez psa(i to bez kaganca)- tak sie nie robi...kobietki sa kruche i delikatne...Juz lepiej jakby koteczka 1 mies trzymał. Kiedys Piekna miaała takie kotki bo sie okocily w jej poiwnicy 5. Piekne rabe czarne pregowane slodziudkie:) a vendredi

Gość Sedzia Dred
Podobno jak sie ktos dobrowolnie przyzna do stalkingu i mobingu dostaje mniej lat niz kodesk przewiduje.

Gość Piękna p
Ok. Jak Kotek bedzie sie okey to i Piękna miła i słodka. I nie bede besztac tylko powiem co i jak, aby kot mógł zrozumiec i sie zmienic. Dziecki Kocur za rade:)

kotek jest madry i zrozumie, jak Piekna uprzejmie mu wytlumaczy :) nie trzeba od razu krzyczec i zakazywac wszelkich kontaktow kotek sobie nie zasluzyl na tak drastyczne postepowanie

Gość a lubisz ta Panią
tak po prostu bo tego juz nie widac

kot musi czuc ze Piekna go kocha i jest wyrozumiała a nie ze za wszystko beszta:( kot bedzie miły i dobry, ale trzeba mu to było grzecznie wytłumaczyc a nie krzyczec i zrywac kontakt

Gość Piękna p
No to skoro rozumie, jest madry to wie, ze Piekna nie zasluzyla sobie na stalkig i mobbing. Ponadto i na to aby tu cała rodzina sie zwaliła i zagladała jej w okna, albo znała miejsca jej przyjaciół, naruszała jej prywatnosc.:) Skoro tak pieknie sie rozumiemy wycofam sprawe o stalking i przyjme przeprosiny. Widze ze jestes gotowy na rozmowe. Tlumaczenie:) Nie krzyk. Zreszta ja nie krzycze ma słodki głos jak taki jeden mi powiedział kiedys;) a demain👄

Gość a lubisz ta Panią co
kto zerwał kontakt uciekł jak tchórz kto widac pamiec kota zawodzi ale lubie Cie mimo wszystko lecz nie znam

Gość Piękna p
.10.2012] 20:21 [zgłoś do usunięcia] kotek grzmotek bezpański kot musi czuc ze Piekna go kocha i jest wyrozumiała a nie ze za wszystko beszta kot bedzie miły i dobry, ale trzeba mu to było grzecznie wytłumaczyc a nie krzyczec i zrywac kontakt chyba trzeba było takich słów z twoich ust:) Osobiscie..i tego zabrakło. Nie martw sie juz, bedzie ku dobremu:) Tak sprawy idą. je comprends tout! parfaitement:) *❤️*

Gość a lubisz ta Panią co
jaka lornetka jakie zagladanie w okna co to ma być do chole...y!

ale uwierz Piekna ze naprawde nie naruszalem Twojej prywatnosci:) wtedy na tej uliczce;) wzialem blondyne ze soba, zeby sie opic :oz zalu...bo jak bylem u Ciebie w warzywniaku to niby patrzylas, a gadalas z palaczem i nie zagadalas do mnie :( byłem zły o to na Ciebie...

Gość Piękny Chuysayn
kotek recepty nie zrealizuja boś jest marny pod kazdą szerokością a to co mozesz to wiesz..... każdy frajer jest lepszy od ciebie ale sie nie poddawaj .... :-) z idiotyzmu jak i wrodzonego kurestwa się nie uleczysz :0 to pomaga zwycieżać nad takimi miernotami pucucniu :-) pPPP śmierć będzie wybawieniem....a baoruta pokaszle ci przy piecu błechceche.... cicioa Chania upiecze szarlotkę znajomy zrobi ci remont ;-) ogólnie bedzie GIT ehehehe