Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek grzmotek bezpański

puk puk puk dzis zastukam do Twych wrót Piękna...

Polecane posty

Gość Piękna p
wiesz najlepiej o takich złozonych sprawach rozmawiac osobiscie 20;29..czy pamietamy te same fakty z czego to wynikało. Badz jutro w warzywniaku, du matin, rozmowa jest nagląca:)

a Ty chcesz ze mna rozmawiac na powaznie?:) czy tylko zartujesz? sama przeciez pisalas ze kot jest z innej bajki i nie znajdziemy wspolnej płaszczyzny porozumienia... wiec jak to jest w koncu Piekna, co?

Gość Piękna p
z jakim palaczem? mało znam palaczy... I musze ci powiedziec moj punkt naruszania prywatnosci. Np podchodzisz do domu przyjaciolki rzucasz grosze..a na ulicy mnie mijasz i ani czesc ani nic Dzieciaki z usa, de (bez kasy pracy i szkoły sama gównazeria) jezdza w miejsca gdzie ja i zaglądaja w okna z kamilą a ona sie nasmiewa To juz bezczelnosc. Oto tez byłam zła.... ty bys tez sobie na takie cos nie pozwolił prawda?

Gość Piękna p
No musimy pogadac, w 4 oczy musisz sie przyznac do stalkingu, dostaniesz mniejszy wyrok:) Ponadto za długo to trwa a ja jestem na stanowisku i nie zycze sobie tutaj motłochu, którego nie znam, a oni znaja moje tajemnice, jezdza w miejsca mi znane, naruszaja prywtanosc mouc przyjaciol, kamila to samo homnda civic red i mija mnie a ja z przyjacioplka alfa romeo..a ona poza miastem mieszka. No bezczelna, nic tylko w pysk dac.

nie powiedzialem Ci wtedy czesc bo byłem na Ciebie zły, chciałem zebys czula jak to jest, gdy Cie olewa osoba wazna dla Ciebie:( jak bylem u Ciebie w warzywniaku to tylko zerkałas i udawalas ze mnie nie znasz, tylko ostro gadalas z palaczem:o wiec chcialem zebys pocczula jak to jest:(

Gość Piękna p
blondyne? zeby sie opic z zalu? a w ktorym roku? w 2010to zkryska chałes.. w 2011 nie wiem z kim a teraz to z patologia sie zadajesz.. najlepiej rozmowa w 4 oczy.

Gość Piękna p
20;45.. No ale widzisz nie mozesz tak robic..bo sam wiesz, ze masz plastyczna buzie..Nie wygladasz na swoj wiek..chyba ze masz wasy ciemna twarz to wteyd 40 jak nic postarza ciebie to, a ja wole młodych wiec ok wygladasz mlodo, ale cos zmienisz i ja potem nie wiem czy to ty..w ktorym roku to było? z palaczem? hmm z sasiadem z dolu? tylko on pali..Adam nie pali wiec ot nie on. Widac albo byłam zagadana i niby czlowiek patrzy a nie widzi bo jednak zajety rozmowa albo nie była pewna czy to ty..zerkałam wiec. Moze jak ty bys sie usmiechnal..bo ciebie po zebach mozna poznac..co bys w wygladzie nie zmienil to zeby i dlonie:) to bym wiedziala ze to ty, ze wogole chcesz ze zmna rozmawiac. tez postaw sie w mojej sytuacji..na sile mam podejsc i gadac do ciebie a ty ani usmiechniety:)? no widzisz..nie wiem czy chcesz czy nie itp

jak byłem u Ciebie w warzywniaku zeby pozyczyc Pismo Sw. (to byl tylko pretekst do spotkania z Toba) to bylas dla mnie zimna i niedostepna ... i jak mnie zobaczylas to widac ze było Ci nie w smak, ze przyszedłem wiem ze to troche dziwnie wygladało, ze zjawiam sie tak nagle, ale ja juz nie moglem wytrzymac z tesknoty za Toba Piekna wierz czy nie, taka jest prawda

Gość naruszyłes moja prywatnośc
nie chce cie znac gnojku

Gość naruszyłes moja prywatnośc
to juz nie jest smieszne

Gość Piękna p
Pismo sw? U mnie w domu? Nie pamietam sytuacji, pewnie mi wiecej powiesz osobiscie moze nawet date. Moze byłam zaskocozna..Nie wiem, ale wiem, ze nalezałoby porozmawiac. sami. Wiec chyba mozesz znow zajsc do warzywniaka, skoro do mnie nie.. Wiesz ja ca ly ten rok myslałam ze jak zatesknisz to przyjdziesz do mnie do drzwi zapukasz jak czlowiek, ze jak ci bedzie zle, to tak bedzie...

Gość Piękna p
No nie jest to smieszne, bo to moja prywatnosc. CO to tych gówniarzy i gówniary interesuje gdzie mieszkam, gdzie moi przyjaciele, w jakich sklepach robie zkaupy, jak wygladam w pizamie itp Winonie takich rzeczy nie robiles..jechales do niej do domo, moi faceci tez tak robili, nikt o niczym nie wiedział. Siór tez nie było, a tutaj hacietna z 5 pokoleniami:O

Gość Piękna p
ok kot mam nadzieje, ze bedziesz jak wtedy na chodniku;) al bez okorpnego psa...sam. I naprawde porozmawiamy tymbardziej, ze palaczy u nie ma. czas nagli, rozmowa nagli. I chyba oboje jestesmy zbyt duzi na to. Ja na pewno.

a nie pomyslalas Piekna ze po takim kopniaku z Twojej strony ja juz nie mam odwagi zeby zapukac? cos sie we mnie wypaliło. wtedy nie wiem jak znalazłem odwage, jakby mnie cos opetało. a dzis?... dzis jestem jakis taki zrezygnowany, boje sie kolejnego rozczarowania, odepchniecia, osmieszenia...

Gość co to ma znaczyć
jak wygladam w pidżamie za to jestem w stanie znienawidziec naruszyłes moja prywatność!

Gość nie pisz bajki na biednego
misia po tym wszystkim nie zaufam nie zaufam odpuśc sobie zraniłes i oszukałes po tysiąckroć we wszystkim

Gość Piękna p
20;58 poniekad tak pamietam byłes w gorącej wodzie kąpany;) I poniekad rozumiem..ale ja tez dawałąm ci sygnały jasne, pisałam smsy, dzowniłam i cały czas mowiłam o rozmowie:) wypaliło ja ciebie hamowałam..ale dawałam sygnał tym co powyzej. a ponadto jak jestes w grupie, z psem ktorego sie boje..tez mi nie ułatwiasz. Skoro nie moj home, to ten warzywniak. kiedys pisałam ubierz sie na siwo jak kiedys propoonowałam rozmowe..to poslales kumpla ubrany na siwo gowniary na siwo i stalking..jak ty tak podchodzisz do sprawy? to nie dziw sie ze ja tez pasuje..albo powaga i dojrzałosc, albo odsiadka za stalking.

Gość Piękna p
twoje siostry tez zachowywały sie jak debilki.. sprawa miedzy nami a kamila na kaffe pisze podejdz do okna no podejdz to moj dom. Byłam w srodku. vzyli colornetke miała i z gówniarami sobie podsmiewanie robiła a ty na rondzie widziałam.. Wiec nie dziw sie, ze potem i ja sie wypaliłam.

dawalas Piekna sygnały, ale jak przyszlo co do czego, to wszystkiemu zaprzeczylas. zrobilas ze mnie napalenca i zboczenca, ktory niby sobie nadinterpretuje pewne rzeczy. a ja wiem co widzialem i czulem... ponadto nie podoba mi sie, ze ja dla Ciebie zawsze jestem na szarym koncu. Ty do mnie wychwalasz innych, jacy piekni, madrzy, a mnie zzera zazdosc :( ponadto z blondynem spedzasz czas, poswiecasz sie mu, a mnie godzinki nie jestes w stanie poswiecic, bo ogladasz denne "lejdis" ...:(

Gość Piękna p
jezeli cchesz porozmawiac to jakies warunki do rozmowy tez musza byc spełnione. cisza spokoj ty sam ja sama. Na chodniku no nikt nie bedzie pukal i gonil za autem aby z toba pogadac tez musisz byc wyrozumiały, wczuc sie w sytuacje. Najlepiej warzywniak. Jak wtedy co byłam z dziecmi kuywałam lizaki:) przypomnij sobie miłe chwile, jaki byłes dawniej, jaki spokoj był I tak czyn. Dzieci daleko, wiec bede sama:) ale czesto o tym mysle, o babci:( o tym ze drogi były skrzyzowane ale nie do konca. Miałes zone dzieic itp. Po takich czasie nalezy sie obu stronom tobie mi rozmowa.:) daccord?

Gość sto razy przechwalałes sie
widza znajomościa mojego rozkładu dnia nasmiewałes sie ze mnie 1000 razy jednak to nie wymysły tylko wiedza odpierd...l sie

nie wiem czy Ty chcesz byc ze mna Piekna... bo jesli to ma byc rozmowa sobie a muzom, to mysle ze to zbedne... zapomnij ze istnialem... a jesli chcesz ze mna byc, to nie wychwalaj innych, bo innych to Ty chwalisz, dajesz im swoj czas, a mnie tylko besztasz...

Gość Piękna p
wysłałam ci maila

Gość jaka zazdrośc o kogo
moje zycie jest moje won nikomu z butami w nie wchodzić dałam ci szanse dwa lata temu to jakie piekło mi urzadziles sam wiesz wybaczyc wybaczyłam bo kogos kogo sie kocha nie da sie tak szybko skreslic ale wyrzadzonych krzywd nie da sie zapomnieć za duża skala szkód które mi wyrzadziłes Ty mnie zabiłes musze odrodzic sie na nowo

Gość do cholery kogo chwale
kogo ??????????????????????????????????????????????????????????????

Gość Piękna p
a ja chce znac prawde od ciebie, nie zkaffe, nie z plotek, od ciebie wychwalałam przy tobie? jak nigdy nie rozmawialismy..to jak to mialo byc/? forum jest od tego ze mowieco mysle..a o kobiety tez jestes zazdrosny? jak pisze ze celin czy edyta taka i taka czy kate czy bellucci? :)?

Gość Piękna p
chyba ty musisz wiedziec czego cchesz chcesz Piekna idziesz i rozowaiamy nie chcesz jedziesz di us anie mzesz tu byc z obycmi dla mnie i łamac moja prywatnosc i robic stalking proste.

o kobiety tez jestem zazdrosny ale mniej co innego zdrada z facetem a co innego z kobieta zupełnie inna siła razenia. zdrady z facetem nie wybaczyłbym nigdy.

Gość Piękna p
rMusisz teraz wiedziec czy chcesz rozmowy czy nie? ja ci ja udosteoniam zapraszam do mnie, a jak nie warzywniak jak daniwje z lizakami tylko tu obok, ten. A ty nie idziesz..wiec jak bedzie teraz?:)

chce rozmowy!