Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasze drogi się rozeszły

Odzyskać byłego?

Polecane posty

Kilka miesięcy temu spotkałam byłego, z którym byłam 6 lat. Byliśmy zaręczeni, ale nie wyszło. Rozstaliśmy się w kłótni nie mielismy kontaktu przez 3 lata. On zaproponował byśmy spróbowali ponownie, bo czuje, że jestem mu przeznaczona. Oczywiście odmówiłam. Wczoraj mój brat mi powiedział, że spotkał mojego byłego i on ciagle o mnie wypytuje, wspomina jak razem jeździliśmy na wakacje i że żałuje ze się rozstaliśmy wtedy. Z jednej strony porównując innych facetów, to z nikim mi tak dobrze nie było z drugiej strony ciagle myślałabym o tych dziewczynach z którymi był przez te lata. Poza tym mógł przecież zawalczyć o mnie wtedy, gdy chciał powrótu a tymczasem, ja powiedziałam NIE i na tym koniec. Oceńcie proszę obiektywnie, chłodnym okiem.

Gość Hop hop to ja...
Nie bedzie obiektywnie, ale i tak napisze. Gdyby mi przytrafiło sie cos takiego to spróbowalabym jeszcze raz i próbowałabym doprowadzić do planów ślubnych, a przed ślubem rzuciłabym go. Co za piękna wizja :-)

hop hop... :D

Gość ]traffka
ty musisz to wiedziec czy chcesz wrocic czy nie , jesli nie masz zalu do niego i jestes gotowa zaczac od nowa to moze warto sprobować , moj były ktory mnie zostawił teraz chce wrocic ale ja choć go kocham nad zycie mam tak ogromny zal , że chyba nie bede w stanie , nie mam szacunku do niego

nie mam żalu ale nie wiem czy nie traktowałabym go bardziej jak kolegę, przyjaciela. Po takim czasie nie wyobrażam sobie sexu z nim

Gość pacynkowa filutka
A gdybyś to ty go zostawiła i po trzech latach chciała do niego wrócić, jakiej odpowiedzi byś chciała od niego ? Nie co sobie myśleć lecz chcieć.