Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kola1987

Ile was kasuje dentysta za plombe?

Polecane posty

bo ja bylam ostanio i za wypelnienie w jednym zebie zaplacilam 160, a w za innego zeba skasowal mnie 120 bo byla mniejsza dziura, a wy ile placicie?

Gość 150,200 zależy
od wielkości wypełnienia.Jak mała dziurka koło 100.

Gość zagubiona_jakaś
Tak, te rejestry. Moze nie od wielkosci dziury, ale od jakosci plomby zalezy. Jak z tylu,to daja gorsza plombe wiec taniej.

Gość fefrfrw
za 5tkę zapłaciłam ostatnio 120

Gość zomb zomb
haj,a jak jest z zębem który ma 2 dziurki ? liczą każdą dziure osobno ?

Gość mnie skasowała
za wyrwanie 7mki 150 zl ze znieczuleniem.

Gość 454354fsd
80 zł z leczeniem i znieczuleniem. i to jeden znajlepszych w mieście

Gość 454354fsd
jakoś dużo płacicicie ale chyba w bardzo bardzo duży mieście mieszkacie jak krk czy Wawa.

Gość sosnowiec pogoń
płacę 120 zł za plombe bez znieczulenia znieczulenie 30 zł dodatkowo

Ja mieszkam w małym miasteczku, 50km od WArszawy, ale tu jest dwóch stomatologów, więc jak nie wyciągną za plombę to na czym innym wyciągają.

Gość żę tak powiem
u mnie 100 zł prywatnie, na nfz 30 zł więc częściej korzystam z tej drugiej opcji, zwłaszcza że nie odczuwam żadnej różnicy poza oczywiśćie ubytkiem kasy z portfela

Gość fdtdftd
miasto 20 tys mieszkańców, bardzo dobra dentystka, bez refundacji. ok 100 zł za plombę w tym znieczulenie[zawsze biorę], kanał kosztował ok 150 zł[w tym było kilka wizyt, płaciłam na ostatniej], rwanie ósemki 50 zł- szybko bez bólu, rana zagoiła się w parę dni.

duzo placicie. Ja ostatnio placilam 60 bez znieczulenia, i u innego dentysty zaplacilam za zrobienie 7 i 8 160 zl, czyli 80 od plomby, znieczulono mnie tak ze ta wizyta doslownie byla przyjemnościa, NICZEGO nie czułam, a zeby to mi zrobila w 15 minut, bylo troche wiercenia ale wszystko robila jak błyskawica. I babka zajebista.

Gość fdtdftd
znieczulenie musi być dobrej jakości, a po drugie trzeba umieć zrobić zastrzyk, żeby bylo skuteczne, po trzecie czasami nawet przy końskiej dawce i bdb umiejętnościach dentysty nie da się całkowicie znieczulić jak zęby sa bardzo unerwione. kiedys w prehistorii chadzałam do przychodni i tez bolało jak tortury hiszpańskiej inkwizycji, a dentystka wmawiała, że histeryzuję. jak zaczęłam chodzic prywatnie okazało sie, że jednak nie jestem histeryczką i że można zrobić znieczulenie, które działa.