Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyxyz

Mam depresję i piję piwo oraz mam zamiar dziś się upić!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość przyłączam się
zdrówko

Bez depresji mogę się przyłączyć :) Pobiadolić na facetów/kobiety/ związki też mogę a co :P Tylko polityki nie chce ruszać ;)

Gość xccccccccccc56a moje zdanie j
juz zaczynasz? wczesnie do 19 nie dosiedzisz raczej ps. NIE NADUZYWAJ SLOWA DEPRESJA BO NIE WIESZ CO TO ZNACZY

Faceci to swinie jebane tylko seksu odemnie chcą mam juz dosyc tego jebanego zycia!

Gość K1mila
Ludziska pijcie na zdrowie !! Jestem taka wkurzona i załamana ,że szkoda słów . Gdyby nie to ,że jestem w ciąży upiłabym się do upadłego..

Piję piwo Tyskie chyba tez zaczne wisniówke. Chyba jestem nienormalna bo się brzydze seksu. Jak mam niby byc z facetem skoro nie chce tego uprawiać. Ogolnie to chyba jestem normalna, ale w tych sprawach juz nie. Co mam robic nigdy nie bede miec faceta bo mnie obrzydza seks więc teraz piję i zalewam smutki w alkoholu czuje sie taka samotna ze swoim problemem. Kto mi da radę co mam robić? Jak mam się przełamac do tego seksu ktory mnie obrzydza az mnie mdlli i skreca w brzuchu.

Jeszcze kupiłam sobie 2 kg cukierków toffi i bombonierkę taką dużą mam jeszcze w szafie rafaello kogo mam poczęstować?

Psycholog kazał mi się do tego przełamac bo to normalne ze to ludzie robią ale mnie to dalej obrzydza - co robić? Zyc mi sie juz odechciewa .......... Nigdy nie będe matka chyba ze adoptuje jakąs sierotę. Na zdrowie wam wszystkim!

Gość coner
a czzemu się brzydzisz seksu i bycie z kimś nie oznacza uprawianie seksu

Zmień psychologa bądź wybierz się do seksuologa bo za takie rady to powinni mu coś nizej pasa przyciąć !! Nie załamuj się, może hormonalnie nie jesteś stabilna ? zbadaj je!

a gdzie mi znajdziesz faceta ktory nie chce seksu ............. takich facetow nie ma na ty swiecie , bede do konca zycia sama ............. białe małzenstwa nie istnieją. Ja sie tez seksu boję bo jestem wciaz dziewica , ale i tak mnie to obrzydza .

Gość prawie identyczna wieśniaczka
Dlaczego taki temat na ERO??:O

Anastelle dzieki pije dalej ................... Chodz na piwko na przeciwko bo tam jest mały raj ,wypijemy tam piwko sam na sam................................. Rafaello pyszne jest wpierdole zaraz całe opakowanie...........

Gość Madrosc z gory Slezy
Moze nei trafilas na odpowiedniego partnera jeszcze? Moze obrzydza Cie z tymi, ktorzy do tej pory staneli na Twojej drodze, a to nie byli jeszcze Ci wlasciwi. Jezeli jeszcze nie probowalas, a juz wiesz, ze nie chcesz to jest jeszcze nadzieja, ze jak juz sie odwazysz na pierwszy krok to Ci sie spodoba? A sama ze soba sie zabawiasz?

zabawiam sie czasem sama ale nie moge patrzec na penisa facetow to jest obrzydliwe ................. juz mnie zemdliło moze od tych cukierkow i piwska ..........

Gość Madrosc z gory Slezy
To moze inaczej :) Podobaja Ci sie kobiety?