Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedysszczupla

dieta 200kcal

Polecane posty

Gość kiedysszczupla

Hej dziewczyny :) Jak zapewne się domyślacie po temacie planuję przejść na dietę max 200 kcal dziennie . Od jutra! Dwa miesice temu stosowalam ta diete przez tydzien. Schudlam wtedy z 72kg do 66kg teraz chcialabym spasc do 57 czyli planuje diete na 2 tygonie. KTO ZE MNA? razem raźniej :D

Gość GrubaModelka
OO, czytam i nie wierzę. Naprawdę w 2 tygodnie można schudnąć ok 10 kg?! Pytam, ponieważ jestem modelką i żeby mój uczestniczyć w pokazie muszę do końca miesiąca zrzucić 5 kg, czy na tej diecie będzie to możliwe?

GrubaModelka jasne heh tylko nie będziesz miała siły na pokazie chodzić heh z po tyg wroci z 8kg z 5cie zgubionych... Dziewczyno przestań takie bzdury ludziom ładowac do głowy jak dieta 200kcl.

Gość kiedysszczupla
GrubaModelka Jeśli bardzo ci zależy w teorii do końca miesiąca możesz schudnąć około 12kg, jednak, że moje dwie koleżanki i ja sama już przechodziłyśmy przez tą dietę obstawiam jakieś 9\ 10kg. Bzdur ludziom do głów nie ładuję bo tak jak już mówiłam SAMA TĄ DIETĘ STOSOWAŁAM, więc wiem jak to jest. Mam świadomość tego, że jest to niezdrowe dla organizmu, ale chcę zrzucić te pare kg w jak najszybszym czasie. Coś za coś. Jojo nie miałam! Pewnie dla tego, że po tak bardzo ograniczonej liczbie kcal nie rzuciłam się na jedzenie i nie wpieprzałam wszystkiego jak głupia świnia! Osłabiona też nie byłam, ta dieta narzuca tylko liczbę kcal, a nie rodzaj jedzenia. Możesz pić napoje energetyczne kawę,owoce, a jeśli chcesz to nawet tabliczkę czekolady. Moje dni na diecie często wyglądały tak: bezcukrowy red bull, kawa z mlekiem, garść słonecznika, jedno jabłko, łyżka płatków kukurydzianych i dużo herbaty. A i tak to wszystko razem wychodziło około 150 kcal. To co, która posiada silną wole i jest chętna się skusić? ;)

Gość qwertyuioplmnbvcxzaq
w tydzień zżuciłaś 6 kg ??? nie mozliwe!!!

Gość lop0989
co za głupota hahaahahahah