Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nosze rekawiczek

czy kupowac ojcu prezent?

Polecane posty

Gość nie nosze rekawiczek

sytuacja jest skomplikowana, sama jeszcze dokladnie nie wiem jak to na prawde bylo, ale... z ojcem nie utrzymuje kontaktu od 5 roku zycia. zostawil mnie i mame i pojawil sie w dniu moich 18 urodzin (rok temu) . nasze relacje sa nawet dobre. mozna powiedziec, ze poznajemy sie, ale mam problem, bo lada dzien sa jego urodziny. kupowac mu cos? jakbyscie postapily? w koncu on przez nascie lat nawet mnie nie odwiedzil/nie zadzwonil (jego wersja jest inna, sama juz nie wiem komu wierzyc, ale niewazne). w kazdym razie, mam dylemat, bo na ostatnie moje urodziny, imieniny i swieta dostalam od niego 'cos', jak wspomnialam kontakt z nim mam ok, no ale jednak ten niesmak :(

Gość wścieknięta
z tego co piszesz to pracujecie oboje nad waszą relacją. z jednej strony na pewno byłoby mu bardzo miło gdybyś mu coś podarowała, z drugiej strony podejście że go karzesz za wszystkie wcześniejsze jego nieobecności jest dość gówniarskie. gdybym była w twojej sytuacji i chciała tego kontaktu to bym mu coś podarowała :) oczywiście nic wielkiego ale tak o! z sympatii... z uwagi na kontakt itp... itd...

Gość wścieknięta
chociaż pewnie jak ktoś napisał przede mną wystarczy mu złożyć życzenia, to też wiele znaczy. a z prezentów to nawet gupia czekolada !