Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesienny wiatr

INVICTA GDANSK

Polecane posty

Gość jesienny wiatr

prosze o opinie jesli ktoras tam sie leczyla lub korzystala z uslug.

Gość kiki i koko
ja tam chodziłam do gina jak byłam w ciąży,nic nadzwyczajnego

Gość jesienny wiatr
czytalam opinie rozne wiecej negatywnych i ze drogo. a znasz moze w trojmiescie jakas klinike inna?

Gość allemama
ja się tam leczyłam i jestem zadowolona, lekarze kompetentni a personel bardzo mily... trochę bywało ciasnawo czasami (tłok na korytarzach) i trzeba sie liczyc z opóźnieniami przy wizytach (ja mialam zazwyczaj poślizgi do 20 min), ale poza tym nie mam nic do zarzucenia. ceny porównywalne do klinik w innych miastach - koszty leczenia po prostu nie sa male, ale moim zdaniem to nie jest pole do oszczednoisci. jesli chodzi o niepłodność nie ma alternatywy w trojmiescie jesli chodzi o doświadczenie i fachowość...

Gość
Ogromną alternatywą dla invicty jest obecnie gameta.

Gość allemama
kazdy ma prawo do swojego zdania. konsultowalam się w Gamecie u dr ś., ale nie podobało mi się jego podejście . był przemily, ale mialam wrażenie ze diagnoze próbował postawić batrzo powierzchownie=... i nie, nie uważam, ze jest to alternatywa...moze ta klinika w lodzi by nią byla. Nie jest to zreszta tylko moje zdanie - każdy musi jednak sam podejmować decyzję, ja cieszę się, że trafilam do Invicty... powiem, ze warto zrobic rekonesans wsrocd znajomych, ktorzy maja podobny problem, porozmawiac na zywo, pozadawac pytania. to bardzo pomaga.