Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolczik

czy pozwolic na ta miłosc???????????

Polecane posty

Gość jolczik

zakochałam sie w koledze z pracy jednak jest on młodszy ode mnie o 10 lat ,wiem ze on czuje to samo. Nie wiem co robic??? wydaje mi sie a nawet wiem ze to nie ma szans ale nie potrafie o nim nie myslec.

skoro wiesz, ze to bez szans to czemu zawracasz sobie nim glowe ? Bez sensu:mozna wchodzic w zwiazki, ktore dobrze rokuja .Nie znaczy to tez , ze sie udadza , ale wieksza szansa , by nie dac sobie po pazurach :-D

Gość widocznie zgadza sie
Jesli oboje jesteśie wolni i czujecie do siebie to samo to nie nie rozumiem dlaczego sie wahasz.

Gość jolczik
nie znam pary która z taka róznica wieku stworzyła długi i udany zwiaze , zazwyczaj wszystkie po pewnym czasie sie rozpadaja z powodu róznicy wieku

Gość widocznie zgadza sie
Ja znam 3 małżeństwa z roznica wieku od 17 do 13 lat- w 1 z nich to wlasnie kobieta jest starsza.

Gość jolczik
ja wiem co to jest miłosc i bende o nie pisała kiedy tylko bende miała na to ochote ok??

Gość jolczik
weszałas tutej po to zeby sie czepiac to wyjdz i nie zawracaj sobie głowy a mi twoje lekcje pisania nie sa potrzebne

Gość lmx00
Wpierw sprobuj z nim sie poumawiac i zobaczysz czy poza praca jest rownie fajny.

Gość jolczik
jest po prostu super w pracy poza praca ,my sie nigdy ze soba nie nudzimy zawsze mamy o czym rozmawic.

Gość lmx00
A ile Ty masz lat? Skoro on jest fajny i jest fajnie to sie spotykajcie i zobacyzsz co z tego wyjdzie. Bo jak inaczej chcesz go poznac>?> da sie tylko tak.

" ja wiem co to jest miłosc i bende o nie pisała kiedy tylko bende miała na to ochote ok??" xxx Acha. Rozumiem, ze doskonale go znasz. Znasz historię jego życia. Jego świat. Że jesteście ze sobą. Oddałabyś za niego życie. Zrezygnowałabyś dla niego ze wszystkiego. Byłabyś z nim wówczas, kiedy straciłby wszystko i wszystkich dookoła - łacznie z sobą samym.

Gość jolczik
ja mam 32 lata on 22

Gość jolczik
wolała bym zeby to nie był romans

Gość lmx00
Facet jest mlody, to mentalny dzieciak -musi sie wyszalec wpierw.

Gość jolczik
własnie wiem ze facet w jego wieku nie mysli jeszcze poważnie choc mu sie tak wydaje ,a za jakis czs mi powie sorry to jednak nie ty:(

Gość lmx00
No generalnie tak to moze powiedziec kazdy facet ( kobieta tez), ale w jego wieku to naprawde bardzo czesto nie mysli sie o powaznych zwiazkach. albo dla niego 'powaznie; znaczy jednak co innego niz dla ciebie. 10lat w tym wieku to jest sporo. sama mam za soba taki zwiazek, gdzie to ja bylam mlodsza o 11 lat i naprawde to ciazylo.

Gość jolczik
dokładnie, jednak nie potrafie przestac o nim mysle nawet poprosiłam szefa zeby nam zamienił zmiany ale to tez nic nie dało:(

Gość ojjjjjjj....
jesli masz zamiar zalozyc kiedys rodzine ,miec dzieci, to niestety, ale to strata czasu. Facet jeszcze jest za mlody, zeby tak dac sie usidlic, a tobie ten czas ucieka