Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnkaF

Ciaza po odstawieniu tabletek anty!

Polecane posty

Witam. 30 wrzesnia mialam krwawienie z odstawienia ( 7 dniowa przerwa ) po tej przerwie juz nie bralam tabletek . dzisiaj jest 11 dzien bez tabletek i wlasnie dzisiaj dostalam bardzo delikatnego plamienia koloru czerwonego , ktore bylo praktycznie jednorazowe . Teraz jest minimalne. Dodam , ze od wczorak pokłuwało mnie w podbrzuszu i w okolicy jajnikow. Czy to moglo byc plamienie zwiazane z owulacja czy z implantacja zarodka? sama sie nad tym zastanawiam , poniewaz z mezem ostatnio wspolzylismy srednio co 3 dni. Ostatni stosunek bylo w niedziele w nocy. czy ktoras miala z Was podobna sytuacja ? z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam

Amando dziekuje za odpowiedz. bardzo chcialabym zeby to byla ciaza , lecz pewnie za szybko. Teraz piszac doslownie bedac w toalecie zauwazylam na wkladce niewielkie plamienie oraz na papierze. czy to moze byc plamienie zwiazane z odstawieniem hormonow czy moze owulacja lub juz zagniezdzenie sie zarodka? ciagle sie nad tym zastanawiam , bo dzisiaj jest 11 dzien bez tabletek wiec na zagniezdzenie sie chyba za szybko .. eh.. czekanie jest najgorsze..

Gość ojtam ojtam
dla mnie to plamienie z odstawienia - hormony ci sie wyrównują - i ciesz się bo ciąża zalecana jest po 3 normalnych cyklach - wiadomo wcześniej się udaje itd ale bywa trudniej ciąże utrzymać bo wyściółka macicy jest nie przygotowana - hormony nie pracują jeszcze normalnie itd - lepiej się wstrzymać troche albo wcześniej odstawić a nie odrazu na staranie

ja ciazy nie planowalam ,byla to klasyczna wpadka ,bo nie chcialo mi sie isc do gina :-\ gdybym planowala napewmo poczekalabym az mina 3 cykle ;-) pozdrawiam i zycze powodzonka dla autorki ;-)

Do ojtam ojtam : ale to nie jest wielkie jakies plamienie tylko minimalne. Pobolewaja mnie do tego jajniki a z mezem wspolzylam regularnie. Skoro jestem juz 11 dni bez tabletek to dlaczego nie mialaby to byc owulacja czy zagniezdzenie sie zarodka? nie nakrecam sie , ale tabletki juz stosuje dlugo i nigdy po odstawieniu nie mialam zadnych plamien.

Gość do anka
jestem w 2 cyklu po odstawieniu,plamienia mialam dosc czesto. Pierwszy @ dostalam w 33dc i w miedzy czasie mialam jakos w 10dc 3 dniowe krwawienie,potem w 18dc 2dniowe plamienie. Tez myslalam,ze jestem w ciazy,mialam wszystkie objawy.Tak mi hormony szalaly. Teraz w 2 cyklu mialam od 16dc 5dniowe plamienie. starania chce rozpoczac za miesiac ak sie wszystko wyrowna i uspokoi.