Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
..interesantka..

tak oto się wkurzylam...

Polecane posty

Kilka dni temu byłam w przychodni i zdenerwowanie moje sięgnęło zenitu.Dlaczego?? Kilka dni wcześniej próbowałam zapisać się do swojego ginekologa ale najbliższy termin za 1,5 miesiąca(lekarz dobry to i kolejka). Poprosiłam zatem o wizytę u innego- byle szybciej-bo potrzebowałam tylko recepty.Miałam przyjść ok 11-stej a kiedy przyszłam okazało się ,ze jeszcze 13 kobiet przede mną.Już się troszeczkę zdenerwowałam-bo po jaką cholerę pani z recepcji powiedziała by być tak wcześnie?Lekarz miał przyjmować od 11 a zaczął o 11 25.To mnie jeszcze troszkę zdenerwowało bardziej...ale ok.trzymam się twardo.Widząc tępo przyjmowania pacjentek zdążyłam pójść załatwić inne sprawy-uprzedzając inne panie,że niedługo wrócę.Kiedy wróciłam i usiadłam uradowana,że tylko 2 osoby przede mną-okazało się,że przedstawiciele medyczni muszą wejść i lekarz poprosił o kilka chwil cierpliwości- nas 6 pacjentek.No i tu moje wkurzenie po kolejnych 20 min. sięgnęło zenitu.Głośno by wszyscy słyszeli powiedziałam---------Szkoda,że mnie za ten czas tu przesiedziany nie płacą tak jak lekarzom i przedstawicielom, bo ja tu dla przyjemności przecież jestem!! I po dosłownie 1 minucie lekarz się zmobilizował a przedstawiciele zniknęli bez do widzenia odprowadzeni szyderczymi spojrzeniami pacjentek. A najśmieszniejsze i najsmutniejsze jest to-że na 17 przyjętych pacjentek tylko 5 przyszło się zbadać a reszta po recepty. Tak oto państwowe placówki zdrowia zarabiają-wizyta była,składka odliczona,pieniądze są-sprzęt zaoszczędzony ........ tak tylko w Polsce....... pozdrawiam:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować