Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szooook

widzieliscie zdjecia cial ofiar smolenska?

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeee12568
link daj

Gość anielka1234.
nie poda ci linka bo strony sa automatycznie blokowane

Gość szook
Gorojanin-iz-b.live journal.com

Gość sjcf;lvm
ja widziałam i żałuje ...drastyczne

Gość huncwocik*
widziałam, ale to było juz rano, a wy nadal robicie aferę... dajcie spokój. tym ofiarom. i ich rodzinom.

Gość ?...?
ja skopiowałam sobie do albumu:) jak cos to moge wysłac na @

Gość szook
Kurde blokuja strone non stop

Gość prosze:):):)
dajcie link

Gość djalabasterr
ktore to dokladnie ? bo sie wlcza ogolna strona i wiele zdj, a o ktore to chodzi. ruskiego nie kumama

Gość ijgf
podlinkowane Фото 1, 2 itd

Gość szook /
/55983.HTML dopiszcie do tego adresu Co wczesniej podalam i wyskocza of razu zdjecia

Gość hju
Obejżałam pierwsze 2 zdjęcia i dalej nie mam odwagi... napewno przed nocą dalej nie wejdę.

O matko wszędzie ten smoleńsk. Jeszcze kilka dni a otwierając lodówke pokaże się np artykuł o smoleńsku albo jakieś inne tego typu rewelacje. Ja osobiście uważam że tym ludzion którzy wtedy zgineli nic życia nie przywruci a nasi kochani politycy by sie zajeli np fatalnym poziomem bezrobocia lekarzami którzy w trakcie odbywania praktyk na NFZcie naganiał sobie klientów do prywatnego gabinetu czy np młodymi wykrztałconymi ludźmi którzy muszą wyjeżdżać za granice żeby pracować za godziwe pieniądze ( porównanie tu czyli na tej cudownej zielonej wyspie osoba pracująca w wymiarze pełnego etatu dostała propozycje 1100 zł ta sama osoba pojechała do niemiec do pracy i dostała propozycje 9 euro na godzine czyli 1500 euru miesięcznie czyli około 6000 złotych)

Gość tak się zastanawiam
Faktycznie drastyczne... Ciała wytaplane w błocie, pourywane nogi ręce... Człowiek sobie uświadamia jaka to była katastrofa i ile musieli przejść bliscy tych ludzi... Śmierć... temat z którym trzeba się oswoić bo i tak nikogo nie ominie...

Gość adzia1982
wyslijcie mi na @..adriank 2165@wp.pl

Gość tak się zastanawiam
wpisz w google: zdjęcia ofiar smoleńsk link i sama znajdziesz... ale nie polecam...

Gość szook
Take trudno link zlozyc? Podany w dwuch czesciach wystarczy przepisac tez odstepow!

Gość adzia1982
co wchodze to zablowkowane :"

Gość Tdug
Straszne przeczytałam troche z tłumaczem tam:-/ i tez twierdza ze to było wszystko ukartowane:-(

Gość fgheryhetuy
wiele z tych zdj bylo opublikowane w 2010 roku, czemu dzis to ktos odkryl?

Gość ertzui56789
pracująca w wymiarze pełnego etatu dostała propozycje 1100 zł ta sama osoba pojechała do niemiec do pracy i dostała propozycje 9 euro na godzine czyli 1500 euru miesięcznie czyli około 6000 złotych) -------------------przestancie srac, wiesz ile to jest 9 euro na godzine??? 1500 ale brutto po odliczeniu podatku zostaje ci 1100 niecale czystej wyplaty czyli zyje sie na poziomie polski albo i gorzej nie rozumiem jak mozna na polskie pieniadze przeliczac w polsce chleb idac waszym przeliznikiem nie kosztuje 4 euro czyli 20 zl czynsz za mieszkanie 600euro czyli 2400 tu dopiero trzeba sie z pieniedzmi liczyc niemcy to dno i wodorosty tu pracujac i w polsce zyc, taka wersja kazdemu odpowiada. narzekacie na tuska, a co mamy do powiedzenia na merkel??? narazie pracujemy na dlugi niemieckie, ceny rosna z dnia na dzien i podwyzki watu rzygac sie chce

Gość diabliquee
gdyby pan. R. Sikorski tak bardzo nie apelował o nieupublicznianie tych zdjęć - nikt by ich dziś nie szukał i pewnie mało kto by o tym wiedział. Po co wogóle się odzywał??? Służby by migiem poblokowały strony, ale teraz to już po zawodach...