Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania2979

firma windykacyjna

Polecane posty

Gość ania2979

może ktoś się orientuje.pod moim obecnym adresem mieszkał chłopak który się zadluzyl .teraz go ścigają.wydzwaniaja pod stacjonarny numer który był na niego.przysyłają listy.może wiecie co na to poradzić.

Gość poaaaaaaaaaaa
W ktorym kraju mieszkasz? Jesli w UK to przekresl adres na listach, napisz "unknown at this address" i wrzuc do skrzynki pocztowej. Odbierz telefon i powiedz im, ze taka osoba tu nie mieszka i ze go nie znasz.

Gość ania2779
Robie tak z listami.mimo to dalej przychodza. Co do Telefonow to juz mam dosc tlumaczenia 1000 raz ta osoba nie mieszka tutaj!!!!oni po tym po prostu rozlaczaja sie beszczelnie bez przepraszam ani do widzenia dzis o 9 wieczorem dzwonili a o tej porze dziecko mi spi.Kurde mam zmienic number czy ich gdzies podac

Gość poaaaaaaaaaaa
To moze zmien numer i bedziesz miala z glowy, a listy bedziesz musiala po prostu odsylac. Wspolczuje. Mozesz do nich zadzwonic i powiedziec, zeby cie przestali przesladowac, ale nie wiem czy to cos da, skoro juz im mowilas.

Gość niewiele moesz
niewiele możesz zrobic bo zapewne duża czesc dłużników tez każe odbierac innym domownikom telefony i mówic ze juz tam nie mieszkaja... firma bedzie próbowac o rónych porach zeby go przypadkiem trafic.

Gość ania2979
a wiecie coś o zmianie numeru st. czy to kosztuje.zastanailam się nad tym

Gość poaaaaaaaaaaa
Zapytaj swojego providera, w Sky'u mozesz zmienic numer za darmo, tylko musisz im podac powod, ale nie wiem jak jest w innych firmach.