Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Czesc. Pytanie na temat lewej strony klatki piersiowej

Polecane posty

Coś mnie boli po lewej stronie klatki piersiowej. Oczywiście jak kaszle, jak się podnosze i jak oddycham i nie wiem czy to przypadkiem nie jakieś złe objawy :(?

Gość hisz pani
serce jest na srodku pod mostkiem! a trzustka jest po lewej stronie i lubi promieniowac do gory. no i biorac pod uwage twoja diete, to wysoce prawdopodobne

Gość vxgvxfh
bole w klatce piersiowej najczesciej swiadcza o dyskopatiach oczywiscie wtedy gdy sie wyeliminuje nabyte i.wrodzone choroby serca...

Gość hisz pani
Hiszpanin masowo pochania slodycze i tluste potrawy, ktore zapija slodkim piwem, to morderstwo dla trzustki!

Gość hisz pani
pozim cukru sobie zbadaj!

Dzisiaj jadłem tak Pączki 3 sztuki Ciepłe lody 3 sztuki Zrazy w sosie jarzynowym z ziemniakami i buraczkami Góralki Pizza Kebab z frytkami i sałatką Oraz godzine temu jajcznice na boczku i kiełbase smażoną a także 10 góralek

Gość vxgvxfh
i co z tego ze najslabsze... jetes tak glupi czy tylko udajesz takiego padalca? ilosc zwiazkow chemicznych to jedno a substancje smoliste to drugie...

Gość hisz pani
i ty jeszcze jestes wsrod zywych!?:O

Gość hisz pani
papierosy to pan pikus w porownaniu z jego dieta!

Gość a jak kichasz? też?
i jak sie przekrecasz na prawą strone?

No jak leże to odczuwam trochę ból ale ustawiam sie w takiej pozycji by tego bólu nie czuć. Ale co ty chcesz od mojej diety? Ja np. nie potrafiłbym jeść bułek z samym białym serem :O :O

Gość vxgvxfh
no oczywiscie w jego przypadku te bole na moje oko to zwezone tetnice wiencowe. zre gorzej niz swinia to i pewnie tak wyglada naturalnie nie obrazajac biednych swinek

Gość hisz pani
ja stawiam na trzustke. na klopoty z sercem jest za mlody raczej

Gość hisz pani
czy na noc czy na dzien- ja w 4 dni bym tego nie zjadla, az mnie zemdlilo:O

Gość vxgvxfh
trzustka tak wysoko nie promieniuje i przynajmniej raz musialaby go zabolec. a co do.wieku przy takim trybie zycia tj. zarcia i cale dnie na dupie to cud ze jeszcze zawalu nie dostal. ludzie mlodzi moga moec nabyte wady przez wlasnie taki styl zycia

Gość hisz pani
trzustka promieniuje do klatki piersiowej jak najbardziej

Na uczuciowym powiedziano mi że mam za mało magnezu! Jutro kupie magnez. Kilka dni temu jadłem o 07:35 - dwie kanapki z szynką, serem, sałatą pekińską, sosem angielskim, majonezem, papryką oraz trzy rogale seven days i delicje z milki oraz czekolade bąbolade z alpen gold o 8:15 - zupa pomidorowa, landrynki z goplany (cukierki lodowe) o 9:15 - wyszedłem na kebab o 11:10 - obiad (ryba/panga/, ziemniaki, buraczki) o 12:00 - zupa pomidorowa o 13:00 - hamburgera i lody truskawkowe o 14:30 - kanaki z białym serem i kakao o 15:00 - ptasie mleczko z wedla o 15:15 - 25 pączków od sawickiego o 15:30 - sernik z kokosem ze sklepu złoty kłos o 16:00 - takie ciasto jadzia ze sklepu dom chleba o 16:30 - takie dobre kokosanki ze sklepu piątka o 17:00 - hot dog amerykański z sosem chilii o 17:30 - zupa pomidorowa o 18:00 - pizza z serem, szynką i pieczarkami o 19:00 - lody shake Oprócz tego wypiłem dzisiaj 3 kawy, 2 tigery, 2 pepsi, 12 herbat. I niedawno zjadłem kanapki z pasztetem drobiowym, 3 jajka na miękko, kanapki z bekonem z bobrownik oraz śledzie w sosie musztartowym i wypaliłem całą paczke papierosów. Wczoraj zjadłem ptasie mleczko z wedla ale robali nie było Nawet założyłem topic o swoim jedzeniu w tym dniu

Gość vxgvxfh
chyba do jej dolnej czesci. ale nie ma sie co spierac to problem tego grubego lenia

Nie jestem leniem. Co prawda ostatnio jestem osłabiony, zmęczony, boli mnie głowa, nic mi się nie chce, nie czuje potrzeby sensu życia. W dodatku dwa tygodnie temu miałem nawet krew w kale.

Gość vxgvxfh
ja przez caly tydzien nie jem tyle o ty w dzien. wkrecasz nas ciulu

Niestety nie wkręcam. Ja teraz obok siebie mam chleb i go jem, zostaly już tylko dwie kromki. Lepiej poradź mi coś co mi jest albo niech odezwie się jakiś lekarz na kafe :(

Gość hisz pani
pewnie, ze wkreca. zaden czlowiek by tego nie przezyl

Gość vxgvxfh
co mam poradzic jak i tak bedziesz zarl jak 7 wieprzow