Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polak w uuuk

dzisiaj po raz kolejny wstyd mi za polske

Polecane posty

Gość polak w uuuk

Jak mam wytłumaczyć Brytyjczykom ta sytuacje z meczem ?

Gość szook
Mi tez. A moj maz ktory jeszcze z godzine temu siedzial NA stadionie prawie plakal. Bo wszyscy sie z polakow smieja i wstyd mi za nasz kraj.

Gość Kloc5555
Polska jest od zawsze taka jest.

Gość prawdasieobronipowszeczasy
Ja dziś zrobiłam podobnie. Mam kalosze i nosiłam je wcześniej jak była ładna pogoda. Dziś stwierdziłam, że nie będę zakładać bo takie ciężkie, a tu się okazało że cały dzień leje i dziś by się przydały. Zdarza się. Tak samo z tym dachem. Na euro wszystko musiało być super extra to zamykali dach. Teraz to drugorzędny mecz to im się nie chciało.

Gość polak w uuuk
Jedyne co mogr pokazać to kaczke po Smoleńsku na stole w prosektorium

Gość polak w uuuk
W Polsce jest od zawsze wszystko drugorzedne

może na dobry początek niech oni ci wytłumaczą dlaczego zwykły postkolonialny ciapak ma na wyspach większe prawa od białego murzyna z POLSKI, który bronił tej zasranej wyspy przed zakusami luftwaffe...

Gość 3333333333333333333333333
Włodzimierz Lubański: dla mnie to jest kompromitacja

Gość polak w uuuk
Zebys ty chociaż dziecko raz potrzymala ta najnizsza krajowa w reku

może na dobry początek niech oni ci wytłumaczą dlaczego zwykły postkolonialny ciapak ma na wyspach większe prawa od białego murzyna z POLSKI, który bronił tej zasranej wyspy przed zakusami luftwaffe... POPIERAM

Gość ghjghi
Po co Polska wciąż stara się jakoś dorównywać zachodowi jak wiadomo nigdy do tego nie dojdzie.

Gość polak w uuuk
Kasa kasa do czyjejś kieszeni poszła za to niezla

Gość hlhl
Bo ciapaki są ładniejsi od łysiejących polaków?

tyle, ze ludzie na wsiach w PL zyja w palacach, domy 200m, dzialki hektarowe, a w UK niby takie bogoce a sie gniezdza w 1 pokoju w szeregówce z 2 murzynami i jeszcze oddaja wlascicielowi pol pensji

Gość hfeikc
Ciekawe co zrobią teraz kibice którzy przejechali po kilkaset km specjalnie na ten mecz

Ciekawe co zrobią teraz kibice którzy przejechali po kilkaset km specjalnie na ten mecz} I Muszą się nauczyć piosenki, "nic się nie stało". :classic_cool:

Gość Moloczko
Ta żałosna pioseneczka nie odda im forsy.

Gość qpqp
Beatka,co sie tak plujesz? Chlopak ma racje,ze kompromitacja.

a najlepiej zapytaj debili ile wynosi 7x8? zapewniam cię, że 9 na 10 nie będzie znało odpowiedzi...

wszysto jedno, ale smieszy mnie taki gnój, co kible sprzata za granica, a przed murzynem chce sie tlumaczyc i sra na wlasny kraj, od wlasnego gniazda i pluje na polske

Gość qpqp
Jestes mega zalosna beatko. Nawet nie potrafisz,widzac porazki i wstydu,przyznac sie do tego. To dopiero zenada.

Gość trajka
Gmoch przeprowadzi doglebna analize tej tragedii.Cos w stylu 'dach nie zostal zamkniety, bo nie zostal zamkniety'.I juz.:P

Gość qpqp
Coraz bardziej zalosna i nieszczesliwa jestes. Skad wiesz co tam robi? Spojrz prawdzie i faktom w oczy. Dali ciala z dachem,o co sie prujesz?

Gość 3333333333333333333333333
Dopiero się dowiedziałem, że trawa, która została położona nie ma drenażu. Nie potrafię tego zrozumieć. Dla mnie to jest kompromitacja mówi eurosport.onet.pl Włodzimierz Lubański. Nie przypominam sobie takie sytuacji przy okazji tak ważnego spotkania dodaje legendarny piłkarz reprezentacji Polski, a teraz komentator telewizyjny. I jeszcze propos deszczu i tego niby drenażu (bo niby był). U nas we Wrocławiu padało całą noc i cały dzień, a mecz Brazylii z Japonią się odbył. Jesteśmy narodem gdzie chyba najwięcej jest idiotów. Mamy stadion z dachem ale bez dachu., bez drenażu, bez jakiejkolwiek mozliwości odprowadzania wody. "Orlik" w mojej wsi ma nawet drenaż, "narodowy bubel - nie. Przepłacone kilkukrotnie Stadion Narodowy . Milionowe nagrody dla PO owskich nadzorców. ... Taka kompromitacja. Brakuje słów. Brakuje słów by wyrazić oburzenie na tą PO owską władze. Po prostu brakuje słów...

Gość Beatka jest seksi
Jak wam nie pasuje bolszewickie świnie to spadać do Kambodży.

a najlepiej nic im nie tłumacz, bo i tak nie zrozumieją... ...nie ma większych idiotów jak świat długi i szeroki

Gość JezuuuSicku
Jaka ty beatka pierdolnieta jesteś to przechodzi ludzkie pojęcie:O Idź babo okna lepiej umyj w tej swojej 200 metrowej willi:P