Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuluś

Pomóżcie!Straszna wtopa!

Polecane posty

Gość kuluś

Mój były ma w telefonie kilka moich nagich fotek.Myślałam że już dawno je skasował ale okazało się,że zostawił sobie "na pamiątkę".Oboje mamy nowych partnerów i wszystko byłoby dobrze,gdyby nie to że obecna pani mojego byłego jest wściekle zazdrosna i podczas przeglądania jego tel wpadła na te fotki.Wpadła w szał a ponieważ zna mnie z widzenia,dość szybko ustaliła mój nr tel i zasypuje mnie okropnymi wiadomościami.Na nic moje prośby i tłumaczenie że nic mnie z byłym nie łączy,nie daje mi żyć.On te zdjęcia skasował w swoim tel,ale zdążyła je sobie przesłać na swój.Powiedzcie,czy jest możliwość,że wstawi je na nk lub gdzieś indziej w net?Jestem w strasznym stanie,nie jem i nie śpię z nerwów.

Gość Czarna mamba_
trzeba było sobie nagich fotek nie robić szmato

Gość nauczka
na przyszłość-żadnych zdjęć w łóżku;-)

Gość fajny_nick
jak masz jej numer to zrób jej nazłość i wyślij jej fotkę swojego cycka z wiadomością co dzisiaj robi jak pójdzie dobrze to pomyśli że jesteś nie normalna i cię oleje bo pomyśl twoje nagie foty ma w każdej chwili może je umieścić w necie jedna fotka różnicy nie zrobi a może pomoże rozumiesz

Gość kuluś
Zdaję sobie sprawę z tego, że ona to robi z zazdrości. Ma 29 lat, jest brzydka jak małpa i głupia jak but, ja mam 25 lat, jestem seksowna i szczupła, ale to niesprawiedliwe, że ona ma mnie w garści, co robić???

puszczalska dziffka z ciebie, powinien do neta wrzucic te twoje obwisle gole cyce. Za grosz przyzwoitosci nie masz kurfo

Gość kuluś
fajny-nie chcę jej prowokować.Spokojnie tłumaczę,że to stare zdjęcia kiedy jeszcze byliśmy parą (nasz związek trwał prawie cztery lata) tłumaczę że do byłego nic nie czuję ,że planujemy ślub z moim obecnym partnerem,nic do niej nie dociera

Gość SamaJa2
Możesz postraszyć ją policją i oskarżeniem o stalking. Jak wrzuci Twoje fotki gdzieś to bez problemu ją namierzą.

Gość klalkslakalk
Nic zlego nie zrobilas, nic jej nie tlumacz, z takimi trzeba ostro. Opieprz ja i postrasz ze jesli te foty gdzies trafia to bedzie miala problemy. A tak wlasciwie to pogadaj z bylym i niech on z nia zalatwia sprawe.