Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

i co wymyślałam

Polecane posty

żeby ktoś był w stanie zrozumiec, o co Ci w termacie chodzi, radzilabym założyć nowy temat, gdzie po słowie ''co''wstawisz przecinek, a po słowie ''wymyślałam '' znak zapytania. :O co do tematu, nie, nie zmyślałaś, ale szału nie robi nic. maławy domek, dupnie urządzony, troszke bez gustu. takie nic w stosunku do tego, , o jakim pałacu klepalas

wiesz kwestia wyboru wakacji to moja sprawa tak samo wyglądu domu -to akurat kwestia gusut.Co do maławego domku sie nie zgodzę bo 200m2 to nie mały dom wg mnie;).Ale mitomani to wy jesteście zwłaszcza pomarańczki...

tu nie chodzi o to ze się kreuję na bóg wie kogo bogatego tylko kwestia zasad NIE ZMYSLAM -dla jednego Egipt to dziura i nic fajnego a dla innego Egipt to marzenie bo nigdy go nie będzie na niego stać .Kciukiem naucz się czytać ze zrozumieniem

nie rozumiesz. po co sie chwalisz, czyms, co dla bardzo duzej ilości ludzi jest normalką? skoro chcesz sie czymś poszczycic, a masz prawo, to naprawde rozloz czasem na kolana, bo gtym co robisz tylko sie osmieszasz. pokazuje jak bardzo jestes w tyle za innymi, skoro zakladasz 50 tematow o wakacjach, a niektorzy jada w to samo miejsce z braku laku/nudy/bo nie maja pomydslu. to samo z chalupa. z zewnatrz domek jakich wiele, nijaki totalnie. w srodku widac, ze byleby powstawiac. zero inwencji, stylu.

no i wyglada na to, ze Ty jesteś w tej drugiej grupie ludzi, gdzie Egipt jest marzeniem, bo srałaś przed wylotem, jakbyś co najmniej na równik z cejrowskim miała lecieć. a naprawdę nie ma sie czym chwalić

kciukiem ty myślisz że ja sobie coś robię z twojej krytki czy kogokolwiek tutaj na kafe? .Jeszcze raz kochana odsyłam do szkoły i naucz sie czytać ze zrozumieniem bo nie chce mi sie tlumaczyć po raz 2 ps. piszesz nie na temat;)

Gość getegtrsgt
kciukiem jakaś ty paskudna

Gość cecefcefef
jenifer znajdz sobie rpzyjaciol realnych albo dobrego psychiatre

co ma twoja uroda do rzeczy? nawet nie pamiętram jak wygladasz, bo juz od dobrych kilku miesiecy byłam chyba na dwóch twoich topikach. a niczym nie zachwycasz, zeby pamiętać. teraz bedziesz mówiła,że nie jesteś prymitywna, ale jednak wzmianke o bezguściu wstawić musiałas , nawet jakbyś sama miała taki narożnik w domu. (acha i to nie mój mebel)

kciukiem no bo strasznie rzucił mi się w oczy nie wiem czy to twój mebel czy nie -wkońcu w ściemianiu,obrażaniu i krytkowaniu jesteście najlepsi:P

Gość buaha jenni bez zycia realnego
takiej idiotki jaka jest jenifer na zadym forum nigdy nie znalazlam

ja Cie nie krytykuje. skoro miałaś aż tak źle w zyciu, ze Twoim najwiekszym osiągnieciem jest zbudowanie domu i kupowanie kosmetykow nie za swoje pieniadze i siedzenie beznadziejne w domu, no to brawo, ze chociaż męża, ktory na to pozwala znalazłaś. ale widac z jakiej biedy i ciasnoity umyslowej pochodzisz, skoro dla Ciebie tego typu sprawy i jeszcze nie najlepszej jakosci sa powodem do chwalenia sie calemu swiatu. terasz tylko sie modlic, zeby i Twoja corka nie pozowala z banknotami , siedzac w rozkroku pod kominkiem ale niech sobie kazdy zyje jak chce-forum mamy po to, by moc wyrazic swoje zdanie

Gość getegtrsgt
CHCIAŁAŚ POWIEDZIEĆ WYLOGOWUJESZ SIĘ JENIFER I ZACZYNASZ PISAĆ NA POMARAŃCZOWO ;)

wielu ludzi chciałoby zbudować w sowim życiu dom(nieraz słysze jak mi zazdroszczą) ,mieć rodzinę i spokojne życie .Uwierz mi nie wszystko to pieniądze z tym sie zgodzę, ale w tych czasach każdy chce coś mieć.

chcesz powiedziec, ze dziecko masz planowane, a na dom zarobilas ciezko pracujac. nie bylabym dumna z czegos, do czego przylozylam sie tylko lazac po salonach z meblami.

jakie to ma znaczenie czy mi spadło z nieba czy harowałam po nocach i czy dziecko planowane czy nie? ...ważne że jest .Czyli co jakbys wygrała w totka to bys sie nie czyła bo nie zapracowałaś?;):P nie lubię hipokryzji

wygrana w totka, a żerowanie na kims to zasadnicza różnica. dziwi mnie, ze nadal stoisz przy swoim, a oprocz nie swoich 4 ścian i dziecka nie masz nic. ani pasji ani zadnych ambitnych celow.

chwala Ci za to, ze chociaz dziecko wychowalas..podobno, bo jak to nie wie nikt. studiowac moze teraz kazdy kretyn , najwieksze cepy maja magistra. a sprzatanie to twoja pasja? to skoro maz ma tyle kasy, to wkrec sie do tv jako perfekcyjna pani domu. o cele mi chodzi, o cos ambitnego, kreatywnego, a nie tylko przechwalki, ze wywalilas 100zl na mazidlo. wole pieniadze wydac na cos, co mnie ksztaltuje. ale skoro ciebie cieszy tylko nowa szmatka i tusz do rzes

Gość kciuk, ale oni są małżeństwem
a w małżeństwie akurat wszystko jest wspólne, więc móiąc o żerowaniu trochę nie masz racji :o Zresztą Jennifer wielokrotnie mówiła o tym, że zajmuje się domem, dzieckiem, zresztą costam chyba też studiowała. Nie wszędzie laski pracują i dokładają się do życia, ale dbanie od dom i rodzinę to te ciężka, bardzo ciężka praca, uwierz mi.

kciukiem a skad wiesz że nie mam celów ani pasji -nic o mnie nie wiesz.Mi i męzowi pasuje taki układ on pracuje ja sie zajmuje domem i nikt nikomu nie wypomina. Pracować zamierzam czemu nie?zwlaszcza ze już mam cos fajnego na oku:)