Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgilgy

odechciawa mi się żyć

Polecane posty

Gość dwa rumaki
Załatwi? Chyba prędzej znajdzie taką, która się nim zaopiekuje i to kolejna będzie załatwiać.

Gość jgilgy
PL PL PL ale na ocieplenie strychu to czekam już 3 zimy, tak samo na podłączenie wentylatora w kuchni; to jak długo jeszcze można? i mam wrażenie że to tylko moje prośby są takie dowlekane, bo jak jego rodzice chcą coś zrobić, postawić płot itp to jakosznajduje czas.

Gość j76
pocieszę cie tylko ze mam tak samo niektórych facetów rozwala nowa sytuacja i nie umieją pogodzić bycia mężem ojcem i kochankiem a do tego jeszcze utrzymać dom, cholera trzeba było sobie dziecko zrobić i samej wychowywać a nie się facetem jeszcze przejmować

Gość j76
jak jesteś młoda to powalcz jeszcze trochę tak z pół roku a jak chłop się nie zmieni to pogoń go bo na co to taki dziad w domu, ja mam 40 na karku i już mi się nie chce szukać nowych wrażeń a pewnie też i przyzwyczaiłam się do bycia cierpiącą matką polką, ale nie polecam kobietom takiego życia, w sumie i tak wychodzi na to, że kobiety jak świat światem dają sobie radę same, czy chłop jest w domu czy go nie ma

Gość Miliana23
Ale zauważcie jedną rzecz z braćmi mąż wychodzi teściom pomaga aby głuchy na prośby żony więc on od niej ucieka tak to wygląda nie układa sie między nimi od tego powinni zacząć porozmawiać jakie kto ma priorytety w zyciu czego chcą czy zmierzają w tą samą stronę.

Gość jgilgy
mnie się juz nie chce niczego; nawet gdybym od niego odeszła to i tak byłabym sama

Gość Miliana23
a to nie dobrze ze ci sie nie chce walczyć bo masz dziecko dla którego warto się starać

Gość dwa rumaki
A ile masz lat? A w sumie to nieważne, na zmiany nigdy nie jest za późno.