Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskiii_31

Co Polki widzą w Turkach???

Polecane posty

Gość kafeMoniiiii
to jest naprawdę duża różnica sprzątnąć tylko po sobie, a też po innych, którzy nie uważają, żeby nie brudzić... jak sam odpowiadasz, za wszystko i mieszkasz sam (przed ślubem mieszkałam sama w swoim mieszkaniu, więc wiem jak to jest) to nawet uważasz, żeby tak nie brudzić, odkładasz rzeczy na miejsce itd, generalnie potrzebowałam bardzo mało czasu, żeby wszystko ogarnąć. W tej chwili jak mieszkam z mężem i dzieckiem, to masakra. Końca nie widać :P tego sprzątania. Naprawdę nie ma porównania... nie wiesz o czym piszesz...

Za przystojnych Turków - to jeszcze rozumiem, bo twarze miewają naprawdę ładne. I wiem, że potrafią ładnie mówić, a na wiele kobiet to działa.

Beni - domyślam się, że indywidualne osoby mają pewnie całą serię innych cech które mogą się podobać, ale jeżeli mamy generalizować na całą nację to ciężko mi wymyślić coś innego. Chociaż przyznaję, że mogę być "trochę" uprzedzona.

Gość Co Polki widzą w Turkach???
co widzą to nie wiem może podobują im się tacy ciemni faceci ale znajoma ktora pracuje u turka mówiła że mu chętnie daje dupy bo ma wielką pałę i u polaka nigdy takiej nie widziała

Gość taka_jedna_kobitka
Oczy mają ładne dlatego laski tak na nich lecą!

Gość mam znajomych Turków
mam kilku kolegów z Turcji, prawdziwych Turków /nie emigrantów, tylko urodzonych, wychowanych i aktualnie też mieszkających w Turcji/. Poznałam ich podczas pewnego projektu służbowego, współpracujemy do dziś. Byli u mnie służbowo i ja tam byłam. Jesteśmy też w stałym kontakcie mailowym. Są na prawdę wspaniałymi kumplami, świetni ludzie. Dwóch, z którymi jestem rzeczywiście zaprzyjaźniona, bardzo mi odpowiada pod względem i światopoglądu i wyglądu ;-) Oczywiście to tylko przyjaciele, wszyscy mamy rodziny /oni znają mojego męża a ja będąc w Turcji poznałam ich żony/. Młodzi, wykształceni Turcy to bardzo wartościowi, życzliwi ludzie, otwarci, przyjaźnie nastawieni... ja trafiłam na bardzo fajnych facetów. A co mnie w nich ujmuje to optymizm i życzliwość i duża doza komplementów ;-) to dziwne, ale w każdym, służbowym przecież mailu, jest coś miłego... każde spotkanie to niezliczona ilość komplementów, uśmiechu... nie wiem, jak oni to robią, ale czuję się przy nich jak księżniczka ;-) cokolwiek powiedziałam, poprosiłam będąc u nich - wszystko "no problem". I te piękne, czarne oczy... ja twardo stąpam po ziemi, jestem realistką, zdaję sobie sprawę, że na codzień może nie byłoby tak kolorowo... wiem też, że przepaść kulturowa i religijna jest ogromna... bałabym się związku z Turkiem, ale na stopie koleżeńskiej to świetni faceci. Pracowałam z różnymi ludźmi, ale takich współpracowników jak Turcy jeszcze nie poznałam, jestem na prawdę pod ich ogromnym wrażeniem.

Gość o zesz.........
nie znosze Turkow :O. Zyje w Niemczech od 22 lat, przyjechalam tu jako dzieciak w wieku 13 lat. Na poczatku nie mialam zadnych uprzedzen rasowych, ale od czasu jak tu zyje, moje nastawienie sie zmienilo. Turcy mieszkajacy w Niemczech sa bardzo falszywym, rasistowskim i nietolerancyjnym narodem. Nienawidza Niemcow, nie chca sie intergrowac, ale z socjalu korzystaja, jak tylko sie da....Kobiet w ogole nie szanuja, szczegolnie europejek. Dla nich nadajemy sie tylko do dymania, to niczego innego. Nigdy nie dalabym sie tknac Turkowi!

Gość zielonkaaa12
mieszkam za granica i ich niecierpie!!!! sa okropni, smierdzacy, lazegi , z debilnymi minami, tekstami, akcenetem i z tego co widac osobowascia, mysla,ze kazda biala laska a juz w szczegolnosci Polka poleci na ich zalosne " jessstes pieekna" i oblesny usmiech...FUUUUUUJJJJJ!!!!! JA moge byc tylko z Polakiem, bowiem tylko z Polakiem dogadam sie na poziomie mentalnym, zreszta sa cudowni Polacy jak i paskudnia, ale tak samo z Polkami. A turkom tylko o to chodzi,zeby szerzyc muzumanizm w Europie!

Gość andrzej2000000
chyba widza tylko kebaba darmowego

Gość gość
Czyli ogólnopolski światowy kalifat poprzez mącicieli białych kobiet.Oto wielka miłość orientalna.Do piekła z takimi Polkami

Gość gość
Czyli ustanowienie ogolnoswiatowego kalifatu poprzez biała,chrześcijańska macice.Oto wielka orientalna milosc

Gość gość
Turków widzą.

Gość gość
Wydaje mi sie, ze ogolnie Polki maja slabosc do obcokracowcow, a ze Turcy wybredni nie sa to biora Polki jak leci. Zreszta moge to potwierdzic na przykladzie eksperymentu - mieszkam od urodzenia w Niemczech i kiedy bylismy z kolegami w Polsce prosili mnie czasami abym wspomogl ich jezykowo i wygladalo to tak, ze dopoki dziewczyny myslaly, ze jestem tylko Niemcem to po krotkiej rozmowie robily slodkie oczy, z uwaga chlonely kazde slowo (z czego wiekszosci i tak nie rozumialy) i niemal same wchodzily do lozka a kiedy tylko odezwalem sie po polsku aby cos przetlumaczyc kolegom od razu tracily zainteresowanie. Swoja droga komiczna byla sytuacja, kiedy one nie swiadome, ze znam polski komentowaly sobie mnie i kolegow, naprawde pare razy trudno bylo sie powstrzymac od smiechu.

Gość gość
interesy :classic_cool: :P

Gość gość
Osobiście musle że każdy jest człowiekiem. Każdy jest inny i liczy się to co mamy w sercu a nie to z kad pochodzimy. ..

Gość gość
Turcy trzymają kobietę krótko jak bad boye jak coś nie pasuje to w pysk dają. Kobiety dziś takich pragną.Polacy są zbyt grzeczni i na zbyt dużo pozwalają kobietom więc są niemęscy w oczach kobiet.

Gość Honduras
Dziewczyny NIGDY ZADNYCH MUZULMANOW! Dajcie sobie spokoj, nie ma przypadku, aby takie malzenstwo sie udalo. Sama jestem tego najlepszym przykladem. Maz z Tunezji znalismy sie od dziecka wielka milosc, ale do malzenstwa to on sie nie nadaje. Euforia im mija i olewaja swoje kobiety, nie dbaja o dzieci. Stoimy u progu rozwodu, tylko Polak i nikt wiecej, nie chce zadnych kolejnych falszywcow.

Gość gość
Widzę w nich totalne g****o i brak SZACUNKU do kobiet!!!!!!! Nienawidzę tej nacji!!!!

Gość Ede
Unikać jak ognia .Jest fajnie dopóki Pani z która jest się nie znudzi.Potem zaczyna "odplywac",szukac następnej "zdobyczy".Wrecz mówią, ze Półki to k...y.Wiem to z doświadczenia.Serdecznie odradzam...

Gość gość
Nie popieram ale powodem jest to ze Polacy to straszne pasztety. Zazwyczaj to niskie, grube i łysiejące z żółtymi zębami . Oblecha :o

Gość gość
Kiedyś przez przypadek się dowiedziałem że moja dziewczyna była kiedyś z Turkiem i stała się moją byłą