Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskiii_31

Co Polki widzą w Turkach???

Polecane posty

Gość ciekawskiii_31

Jak w temacie... A tytułem wyjaśnienia: moja była obecnie spotyka się z ... Turkiem, moje dwie koleżanki również. Wiedzą, że to zupełnie inna kultura, obyczaje, w ogóle dwa różne światy. Próbowałem dowiedzieć się, co takiego mają Turcy, czego nie mają Polacy, ale moja była nie chce ze mną na ten temat rozmawiać, twierdzi, że nie moja sprawa, a koleżanki tylko zbywają, że są cudowni, przystojni i są lepsi od Polaków. A więc pytanie do kobiet, które są w takich związkach: w czym Turek jest lepszy od Polaka???

Gość ja sobie nie wyobrazam
miec faceta z Turcji, wiec prosze nie uogolniać.

Gość ujilla
w jednej sprawie a pewno- dla muzułmanów dbałośc o higiene to wymog reliigijny a polaki to smierdzące spocone spaslaki -czuc na ulicach , w autobusach -wszedzie -fuuj

Gość ciekawskiii_31
Mieszkam w Polsce tylko akurat wielu Turków jest w okolicy, a dbałość o higienę to nie kwestia narodowości tylko osobista, to tak, jakby powiedzieć, że każdy Polak/Rosjanin to pijak, a Cygan/Rumun złodziej, wiadomo, że to tylko stereotypy.

Gość jdaljlk
o kurde to tutaj juz tyle ich jest? a ja wlasnie ucieklam z Niemiec do Polski przed nimi. Dorastalam w dzielnicy zamieszkanej przez turkow i dzisiaj omijam ich szerokim lukiem. Niewiem jacy sa prawdziwi turcy w Turcji, to ponoc zupelnie inni ludzie. Ale Ci w Niemczech na emigracji to dno, przynajmniej 90 % z nich.

Gość ciekawskiii_31
w Warszawie i pod Warszawą zatrzęsienie... w takim razie jesteś inna, te, co znam same za nimi latały, aż wylatały, ciekawe na jak długo...

Gość nosz normalnie nie moge
a ty masz chłopie jakieś kompleksy czy jak? :D idź na solarium, ufarbuj sobie włosy na czarno, naucz sie robić kebaby, idź na obrzezanie, zobaczysz jakie będziesz mieć branie :D

Gość jdaljlk
wiesz co nie wiem, w Niemczech oni sie panosza, gardza niemcami i tym krajem. jednoczensnie korzystaja ze wszystkich przywilejow, socialow itd. Nie wiem jak jest w Polsce, bo Polska to kraj raczej malo tolerancyjny, poza tym tutaj nie ma takiej opieki socialnej jak tam wiec nie maja na czym pasozycic. Moze tutaj sie zachowuja inaczej. Ja mieszkam w malej miejscowosci pod niemiecka granica, tutaj nie ma ich tyle, jedynie ci co kebaby prowadza. Ale szczerze jak turek do mnie zarywa to mnie sie na wymioty zbiera. Poznalam ich z ich najgorszej strony wiec dlatego tak mam.

Gość jdaljlk
a co to sa za turcy, studenci jacys?

Turcy są w pierwszych kontaktach o wiele milsi dla kobiet niż Polacy. Niestety, ale Polacy nie doceniają i nie komplementują swoich kobiet, dlatego tak łatwo je poderwać na komplementy :) Poczytaj sobie czasem komentarze "psistojniakuf" krytykujących polskie kobiety jakie są brzydkie, grube i ogólnie kaszanki. Turcy nie mówią tego o swoich kobietach. Mimo wszystko nie polecam mężczyzn z islamskiego kręgu kulturowego :D Za dużo się nasłuchałam :D

Gość ciekawskiii_31
Ja osobiście do nich nic nie miałem. Doner lubię, chociaż wiele pseudo-bud ma szyld z napisem "KEBAB", prawdziwego kebaba tam nie znajdziesz, nawet jeśli robią go Turcy. Ale mniejsza z tym. Jeden odbił mi narzeczoną, odkąd zaczęła rozprawiać o Turcji ciągle padało imię Ahmet, zaczęło mnie to zastanawiać. Okazało się, że spotykali się za moimi plecami. Z tego co się orientuję to Polkom podobają się tacy "egzotyczni" mężczyźni, a im z kolei nasze kobiety. Każda dla nich jest piękna, szczególnie jeśli więcej odkrywa niż zakrywa, zwłaszcza blondynki...

Nie miałam kontaktu z Turkami z Niemiec, ale podejrzewam, ze podobnie jak imigranci z innych krajów, są to jednostki niewykształcone i ogólnie mało inteligentne :D Znałam kiedyś 3 chłopaków z Istambułu, którzy byli kuzynami, poznałam rodzinę jednego z nich i wydawali się spoko ludźmi. Tylko mimo wszystko jestem chyba zbyt "nowoczesna i niezalezna" dla Turka :D

ciekawski, zdziwiłbyś się jak się ubierają laski w Istambule na dyskoteki :D Poznałam jedną dziewczynę, wtedy miała ok 20 lat, na dyskoteki chodziła w samym staniku i dżinsach :D Więc nie o strój tu chodzi a raczej o to, ze Polki są ładne i jednak dośc konserwatywne :)

Gość ciekawskiii_31
@jdaljlk - właśnie nie... zwykli handlarze w centrum handlowym... @no sucho ma ta palma, no - a nie sądzisz że te całe komplementy sa tylko po to, żeby jak najszybciej zaciągnąć kobietę do łóżka, po czym owe komplementy prawić kolejnej i kolejnej? ja nigdy nie mówiłem swojej kobiecie, że jest brzydka, gruba itd... wręcz przeciwnie, ale nie przesadzałem z tym, byc może byłem za mało stanowczy, a ona bardziej potrzebowała zapewnień słownych, choćby kłamliwych, aniżeli czynów

pewnie większosc facetów komplementuje je tylko po to by zaliczyć. Mimo wszystko uważam, ze jakby dziewczyny na co dzień od Polaków słyszały tez miłe słowa to te tureckie komplementy nie robiłyby na nich wrażenia. A tak, zakompleksione są i takie coś na nie działa. Mój facet często mnie komplementuje.Chwali konkretne rzeczy, które mu się podobają (typu pupa, uda), mówi, ze ładnie wyglądam i na mnie nie robią wrażenia komplementy obcych kolesi, bo jestem dowartościowana.

Gość psionik ;)
allah tak khciał ...:) Turcy mogą być w poszonku tak jak Taje a nawet Polacy i Żydzi ,mogem pietnowac wadliwom ideologie , co do ludzi nie generalizuje :) to kciales usyszyszeć ? :)

Gość co widzą no co widzą
Trurcy to przeważnie bruneci i mówią kobietom to co one chcą usłyszeć, adorują, prawią komplementy i udają szarmanckich przeciętny Polak jest zbyt leniwy by chciało mu się chociażby udawać gentelmana

Gość ciekawskiii_31
@no sucho ma ta palma, no - czyli uważasz że to tylko kwestia komplementów? Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby Polki były aż tak łase na słówka, ale skoro tak piszesz, to znaczy, że tak jest...

Gość nie bądź taki ciekawskiii
bo Turcy to Turcy i już :) jak tu ktoś napisał - to bruneci, a której lasce nie miękną kolana na widok przystojnego bruneta? a jeśli ten przystojny brunet jeszcze mówi jaka to dziewczyna jest piękna i cudowna to już można się rozpłynąć całkiem... :) P.S. mówisz o centrum handlowym w Wólce? :)

po za tym nic dziwnego że owoce egzotyczne kuszą bo są egzotyczne z tego powodu Turcy lubią Polki a czarni lubią białe kobiety Polaków z kolei kręcą Tajki i czekoladki owoc egzotyczny kusi

jak masz miks: przystojny opalony brubnet a do tego gentelman i traktuje Cię jak ksieżniczkę, to trudno nie ulec czarowi, nawet jeśli potem ma się okazać że ta cała szopka to tylko na pokaz i chwilowa każda chce przeżyć historię jak z romansu

Gość ciekawskiii_31
no mnie jakoś nigdy nie kusiły egzotyczne owoce, jestem patriotą

Gość nie bądź taki ciekawskiii
co widzą ma racje :) sama bym chciała żeby mnie adorował taki turecki facet, ale to tylko marzenia, bo u nas nawet kebab mamy robiony przez Polaczków :) daj adres ciekawski to może upoluję jakieś opalone ciasteczko :P

jednego kuszą a innego nie gdy ktoś jest znudzony to szuka odmiany to także tego jak bardzo jesteśmy odważni na nowości, czy podróżujemy, znamy języki, jesteśmy komunikatywni, rozrywkowi itp opinia kogoś kto np nigdy nie był za granicą, nie zna języków obcych i do tego jest mało towarzyskim, zamkniętym w sobie ksenofobem jakoś mnie nie przekonuje unikanie kontaktów z przedstawicielami innych ras i nacji wynika tylko z kompleksów

Gość ciekawskiii_31
to Twoje zdanie, nie zawsze to, co obce jest lepsze

ijeszcze jedno, śmieszą mnie te pytania: Co Polki widzą....widzą to co cenią u facetów, a czego Wam brak zazwyczaj towarzyscy, zadbani faceci, umiejący traktować kobietę nie zadają takich pytań, bo oni mają takie same powodzenie jak Turcy i nie muszą zazdrościć im popularnosći ani tego jak łatwo zdobywają kobiety

Bo kobiety sa glupie i niewiedza ze to bycie milym to tylko gra. Zostaniecie zaplodnione przez te zwierzeta i bedziecie bite to wtedy zatesknicie przed szlachetnymi polskimi mezczyznami.

Gość assi
Może widzą po prostu człowieka?

nie twierdzę, że to co obce jest lepsze, ale to co obce budzi ciekawość wniosek jest taki że trzeba nauczyć się traktować kobiety i mieć je czym zaintrygować na pewno nie zrobicie tego siedząc na forum i utyskując że Turasy to brudasy i nie rozumiecie co Polki w nich widzą....bo zyskujecie jedynie wizerunek grubej laski żalącej sie na forum że się obżera

Ja jestem zadowolona z mojego faceta - Turka i nie zamieniłabym go na żadnego Polaka, ale tobie ciekawski nie powiem dlaczego, bo wpadniesz w jeszcze większe kompleksy niż dotychczas :)