Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dygresja ;D

Jak się zemścić na chłopaku ?

Polecane posty

Gość dygresja ;D

Powiedzcie mi jak mogę się zemścić na chłopaku . Znalam się z nim z widzenia bardzo długo i dużo o nim słyszałam złego ale mimo to wpakowałam się w coś na kształt związku . Trwało to około dwóch miesięcy. Spotykaliśmy się często , zazwyczj wieczorami . Koleżanki mówiły mi żebym dała sobie z nim spokój bo tyulko na jednym mu zależy . Ja tego nie zauważałam i jeśli tylko coś sugerował to myślałam że to takie niewinne głupoty i zawsze mówiłam że nie , że jeszcze nie teraz , za krótko się znamy . Aż w końcu powiedziałam mu co zrobiłam kiedyś z kolegą ( chciałam być szczera z nim po prostu bo i tak byś się to wydało ) koledze zrobiłam po pijaku loda ale to było jeszcze przed nim . I od tej pory wszystko się zepsuło , powiedział mi że z nim nic nie mogę zrobić ale z kolegami to tak i że mam za duże hamulce i on nie chce tego ciągnać ... czyli tak jak koleżanki mówily zależało mu tylko na jednym ... prosze pomóżcie mi wymyślić jakaś zemste ! chce żeby cierpiał jak ja !!

Gość prowdaaaaaaaaaaaaaaa
kaz mu sie pakowac i usa welocme:)

z głupkami nie ma co sie zadawac i niedojrzałymi spakuj go jak sam nie umie

Gość dygresja ;D
ale on ze mną nie mieszka już ... a wczoraj właśnie napisła że nie chce mieć we mnie wroga , powiedz co mogę zrobić zeby tego żałował co zrobił

jak on sie msci bo ma taki charakter a ty nie masz takiego to nie przejmuj jego cech charakteru pomoz mu sie spakowac usa

Gość dygresja ;D
ale ja się chcę zemścić na nim ! za to jaki jest .. wiem to głupie ale MUSZE to zrobić i bardzo chcę

nie chce miec w tobie wroga..czyli miał? daj sobie spokoj to zły człowiek obcym lezie w dupe (jako alfons to faktycznie dziwki do niego pasują) a swojemu zle robi? ciagle zmienia zdanie..raz tak raz siak.. a zdrowe ludzie pazosytują..matka zdrowa jurna..pojciec grubas do roboty..moja sasiadka jak miała długi wyjechała do włoszech a miała 4 dzieci zdrowych i duzych. a ta nie moze? wkakcje tu spedzała? a brka kasy to sie logiki nie trzyma..ich ojciec to samo zaruchał narobił ale zarobic juz nie umie. gruby i zdorwy do robty na fuchy. To smao ich bracia do pracy winogorna zbierac na budowe do warsztatu a oni akacje..te siory to samo..pasozyty nic wiecej jakkasy brak to do pracy..to studentki dzienne potrafiły isc do pracy na czas 2 mies wakacji aby droobic nierzadko zagranice a ci na dupie siedza i rodiznie mowia ze kasy nie maja..dorosli ludzie wstyd. Na winogrona jechac na zbiory tak jak inni.. jak kto chce pasozytów to do usa i de z nimi bo tam mieszkacie nie tutaj pod nosem patolgoie sporwadzac komus. ci bracia zamiast pracowac to konia walili w czasie tutejszego pobytu. Wstyd. nawet 15 latki pracują dporabiahą a ci tylko aby im manna z nieba spadła..i wujek nazywany przez nich alfonsme im sponsorowłą auta lokum wstyd..D alfonsa faktycznie tylko dziwki pasują..tak go anzwała i same sa dziwkami..

olej go z głupkami nie ma co sie zadawac a tym bardziej na chłopaka ich brac. natomiast za stalking policja a pasozyty i wwiensiaki jak mu pasują niech wyjezdza z nimi do usa i de. Tam mieszka johnny depp a nie tutaj ze smrodem i patologia komus pod nos sie zwala i dorosłych ludzi utryzmuje ojca spaslaka i matke..trzepie jej obrus wtsyd.. siory nie mowiły mu: nie jedz do de nie ma o kogo? za bardzo sie sio słucha..honoru nie ma. jak chciał pisac do swojej dziewcyzny mowiły mu latem nie pisz nie ma do kogo..i słuchał. Głupek. Ma za wielka pepowine do rodziny. I zadał sie z wiesniakami i sam staje sie powli wiesniamiek a do damy i pani pasuje tylko pan i gentelman osoba na poziomie.

Gość e.s.p.
bez sensu caly ten temat

Gość dygresja ;D
miał wroga we mnie jak mnie nazwał "zjebaną cnotką" to wiesz... a co to za historia ?

bardzo z sensem obych nie wyzywa bo sie popłacza..(taka manipulacja ja biedna to do rpoboty pazosycie razem z matka) a swoja zone wyzywa? wlasnie zonie/dziewczynie powjinine dawac szczescie i radosc. Nie umie do usa. razem z tym smrodem co go tu na slask wezwał nie wiadomo po co w usa johny depp mieszka a nie patologie na slask sprowadzil i smrodza ludziom ktorzy tu od X lat mieszkaja powietrze. chamy jedne

Gość dygresja ;D
e.s.p dlaczego myślisz że bez sensu ?

Gość e.s.p.
Morał tej historii jest krótki , jak się napijesz to masz ptasi mozdzek i robisz laske komu popadnie a na trzezwo zgrywasz swietoszka :D

Gość dygresja ;D
oj nie jest tak ! ja zrobiła coś takiego tylko raz i bardzo tego żałowałam ! nie wiesz jak się po tym wszystkim czułam ... jak szmata ... i przez to wszytsko miałam takie opory co do tego chłopaka

Gość e.s.p.
Kto normalny chwali sie takimi wyczynami..... i sie dziwisz ze sie koleś zmył :D:D

Gość dygresja ;D
chciałam być szczera ...

Gość Chlopa ci trzeba
Obgaduj go ;) tak porzadnie. Opinie mu zepsuj... Kurwa ludzie czemu jestescie tacy dziecinni?

Gość ty na pewno masz
Najpierw trzeba miec wspolnych znajomych zeby obgadywac :D

Gość Chlopa ci trzeba
Moze ma? A jak nie to niech zrobi cos innego jak juz musi.

Gość Chlopa ci trzeba
W sumie racja jak sie szanuje to sie nie zadaje z pracownicami fabryk i sprzataczkami ;)