Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 5 letniej Natalii

Bezczelność matek nie zna granic!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Mama 5 letniej Natalii

W przedszkolu wychowawczynie chcą urządzić zabawę z okazji Halowenową w celu poznawania innych kultur obyczajów. Inne matki nie wiem czemu one są matki, bo to gówniary! Jak najbardziej zgodziły się. Ja nie! Powiedziałam, że moje dziecko nie będzie odprawiało takich cyrków. Matki na dzień dobry poleciały z komentarzami "Co pani tak obraża się, to miło jak dzieci się przebiorą itp" Powiedziałam że moje dziecko jest wychowane w tradycyjnej rodzinie a nie urządzanie sobie okulstycznych obrządków. Zostałam wyśmiana. Nie wiem mam takie nerwy! chce zabrać małą z przedszkola.

Gość nie rozumiem tego swiata
jezu, wezcie skoncze te durne prowokacje :O

Gość wredniucha3
w zeszłym roku wpadł mi ręce list z jakiejś parafii, gdzie proboszcz wyraźnie napisał, że branie udziału w takich zabawach to grzech śmiertelny i czczenie diabła

Gość jgjjhkhgkkk
Wymyśl coś lepszego, prowo na ciązowym o byle jakiej kobiecie tez marne, qrwa sciśnij duupe i wymysl coś extra :classic_cool:

Przesadzasz kobieto...co w tym złego,że dzieci się przebiorą? ale Polska to oczywiście nuda i u nas nic nie można zrobić ,bo źle...najlepiej siedźmy w domach przed telewizorami.

Nie no czemu, przecież jak jest zdolna i zaradna, zna języki to pracę znajdzie nawet po tej socjologii. Znam osoby, które po prawie mają problem ze znalezieniem pracy, więc to,że kierunek nieciekawy to jeszcze nic nie oznacza.

Gość nie nei nie
NIestety wymyślić dobre prowo to nie lada sztuka. :)

Przesadzasz autorko :) w takim razie moze nie ubieraj też choinki, co będziesz jakieś gusła nad drzewkiem odprawiać :p

Gość e.s.p.
Masz jeszcze coś mundrego do dodania :D

Gość justysiunia
ja kiedyś w gazecie katolickiej przeczytałam, że wegetarianizm to jest bardzo poważny grzech i że jeśli ktoś nie je mięsa to dlatego, że został opętany przez szatana :))))

zabawa jak zabawa bardziej chodzi o przebranie niż o całe to święto mnie bardziej wkurza jak dostaje zaproszenia na kinderbale i to np 3 razy w tyg! i nie są urządzane bo koledzy przyjdą tylko prezenty :O

Zresztą wszystkie święta katolickie wywodzą sie od świąt pogańskich :) kościół na początku katolicyzmu nie mógł wykorzenić wśród guseł i celowo w tym samym czasie ustanowił święta kościelne tylko pod zmienioną nazwą...tak że chcąc nie chcąc wszystko obchodzisz i tak :p myślisz że dlaczego Wszystkich Świętych albo Zielone Świątki są akurat w tym czasie w którym są? :p

Gość tfgfgfgfg
Jestescie tepe ,nie czytacie autorki gowniary pozostalych wpisow, gdzie ona sobie z was robi niezle jaja a wy odpowiadacie jeszcez na jej temat oburzeniuem