Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana23

Boże...ja już nie wiem co robić:(

Polecane posty

Gość niezly cyrk
i po co bylo zgrywac taka niezdecydowana i zagubiona autorko? :) wystraczy cie troche przycisnac i wychodzi jaka jestes wyrachowana a nadzieje, ze "on sie nie dowie" to mialo wiele moich kolezanek i wszystkie sie zasluzenie na tej nadziei przejechalo

Gość Macho z pod 5
Zostawisz go wciskając bajeczke. Standardzik. "Boje sie zakonczyc terazniejszy zwiazek bo nie chce go zranic, wolalabym zeby nic do mnie nie czul" To właśnie dlatego mu powiedz po co ma się zamęczać, myśleć że to jego wina. Niech zobaczy jaka jesteś, to może szybciej zapomni i ułoży sobie z życie z bardziej wartościową osobą. Wiem, że wygodniej sobie zostawic furtke na przyszłość gdyby Ci nie wyszło nie wyszło z tamtym ale musisz ponosić konsekwencje swoich czynów.

Gość Macho z pod 5
"i po co bylo zgrywac taka niezdecydowana i zagubiona autorko? wystraczy cie troche przycisnac i wychodzi jaka jestes wyrachowana" Dokładnie niby nie chce go ranić ale oszukiwanie i wciskanie kitów pod ranienie nie podchodzi. Hipokryzja.

Gość dawno i nieprawda!
haha pieknie to ująles kolego. a do autorki, tak łatwo oceniac bo to latwa sprawa. zachowalas sie jak szmata i nie probuj sie teraz usprawiedliwiac.

Gość niezdecydowana23
Wlasciwie to juz rok temu przestal sie mna interesowac, nie chcial sie ze mna spotykac, czasem spotkania byly wymuszone, i tak pomalu wszystko sie wypalalo

Gość Macho z pod 5
niezdecydowana23 "Wlasciwie to juz rok temu przestal sie mna interesowac, nie chcial sie ze mna spotykac, czasem spotkania byly wymuszone, i tak pomalu wszystko sie wypalalo" To po co z nim byłaś? Trzeba było się spokojnie rozstać, bez chorych i krzywych akcji. Co ma fajny samochód/ duży dom/ ładnego psa/doba roobte (niepotrzebne skreślić)? Nie rozumiem takiej chorej mentalności.

Gość niezdecydowana23
Pisalam ze balam sie samotnosci

Gość niezly cyrk
przeciez i tak bylas samotna

Gość dawno i nieprawda!
a ten nowy chociaz wie, ze jestes z innym czy tez go oszukujesz? moze chcesz zaczac nowy zwiazek na klamstwie? juz wlasciwie poznalismy Twoj system wartosci wiec wcale by mnie to nie zdziwilo...

Gość dawno i nieprawda!
hahaha! balas sie samotnosci, coz za egoizm... a nie docieralo do Ciebie ze ranisz drugiego czlowieka? czlowieka ktory byl Ci najblizszym przez ostatnie lata? Twojego nie tylko kochanka ale tez przyjaciela? czy to sie dla Ciebie nie liczylo? jezu, skad biora sie takie puste laski?! gdzie Ty sie uchowalas dziewczyno?...

Gość Macho z pod 5
"Wlasciwie to juz rok temu przestal sie mna interesowac, nie chcial sie ze mna spotykac, czasem spotkania byly wymuszone, i tak pomalu wszystko sie wypalalo" "Pisalam ze balam sie samotnosci" Ze mną jest coś nie tak czy autorką?

Gość niezly cyrk
"Ze mną jest coś nie tak czy autorką?" :) x dawno i nieprawda - ten internetowy tez oczywiscie nic nie wie o drugim jezeli dobrze pamietam

Gość dawno i nieprawda!
zacytuje Twojego nicka ale "no to cyrk":) autorko swoja droga to ten Twoj aktualny chlopak musi byc albo slepy albo strasznie zakochany skoro do tej pory nie przejrzal, ze jest z taka podla dziewczyna..

Gość dawno i nieprawda!
oj pomyłka:) "niezly cyrk" wybacz;)

Gość Macho z pod 5
"Ze mną jest coś nie tak czy autorką? :)" Kurde najpierw pisze że bała się samotności. Ok to jeszcze jestem w stanie zroumieć (taka natura kobiet XXI wieku:D), potem pisze, że ją rzekomo zaniedbywał, nie chciał się spotykać. Więc w gruncie rzeczy była i tak samotna w tym związku. Gdzie tu jest jakakolwiek logika, wygląda to jak prowo...

Gość niezly cyrk
mozliwe, ze to prowo aczkolwiek zrobilo sie zabawnie wiec dla mnie bez roznicy logiki tu nie szukaj, niestety wiele jest takich hipokrytek wiec uważaj na siebie ;)

Gość dawno i nieprawda!
wiesz Macho, tez zastanawialam sie czy to nie prowo ale niestety u znajomych spotkalam sie z taka sytuacja wiec jestem sklonna wierzyc w ta historie...

Gość anikaaaAaA
Jak mozna wogole brac pod uwage zwiazek z kims kogo zna sie od miesiaca i t nie widzialo sie go na oczy. Przez internet powiedziec mozna wszystko. a zona/dziewczyba moze pracuje itp... pomijam 300 km odleglosc bo to juz totalnie glupie... na wlasne zyczenie chcesz vyc skrzywdzona czy oszukana ? Skoro obecy nie chcial spotkan to chyba az tak cie nie kocha jak to sobie wmawiasz.. mieszasz cos..

Gość anikaaaAaA
Jak mozna wogole brac pod uwage zwiazek z kims kogo zna sie od miesiaca i t nie widzialo sie go na oczy. Przez internet powiedziec mozna wszystko. a zona/dziewczyba moze pracuje itp... pomijam 300 km odleglosc bo to juz totalnie glupie... na wlasne zyczenie chcesz vyc skrzywdzona czy oszukana ? Skoro obecy nie chcial spotkan to chyba az tak cie nie kocha jak to sobie wmawiasz.. mieszasz cos..

Gość pseudo mańka
nie czytałam całości, bo mi się nie chciało, ale pobieżnie zapoznałam się z tematem. Jak dla mnie z obecnym nie macie już szans na nic. Wypaliło się i basta. Trudno Ci z nim zerwać, bo 6 lat to kupa czasu i przyzwyczajenie robi swoje. Ale skoro go nie kochasz, to się nie bój, tylko zrób co trzeba, czyli go zostaw. Zostaw go, ale dla siebie samej, a nie dla kolesia którego widziałaś tylko w necie. I nic więcej. Bądź najpierw gotowa być sama z sobą, czuj się dobrze ze sobą, to wtedy inni będą się tak czuli z Tobą. Wtedy też będziesz gotowa na nowy związek, czy to z tym z internetu, czy z innym facetem.

Gość niezdecydowana23
nie miałam dostepu do internetu, ale już odpowiadam na wszystkie zarzuty. Z terazniejszym tak jak pisałam wcześniej nie układało nam się od roku, on troche mnie okłamywał przez co mu nie ufałam, czasem było tak że nie widywaliśmy się za często bo on nie miał czasu, coraz bardziej oddalaliśmy się od siebie, brak było rozmów, porozumienia, ja walczyłam, naprawde długo walczyłam, rozmawiałam, on obiecywał i było ok przez jakiś czas, a później znowu wracało, nie rozstalismy się bo dla niego zrezygnowałam z prawie wszystkich znajomości, był całym moim światem, bałam się co będzie bez niego. pozniej tak bardzo oddaliliśmy się od siebie, że na spotkania ze znajomymi chodziliśmy osobno. ja od dłuższego czasu uważam, że on mnie nie kocha, ale upiera się przy tym, że jest inaczej

Gość dgdgdg
"nie rozstalismy się bo dla niego zrezygnowałam z prawie wszystkich znajomości, był całym moim światem" czyli jesteś typowym bluszczem, nic dziwnego, ze koleś zaczął sie wycofywać

Gość niezly cyrk
upiera sie a Ty jestes bezwolna? moze klamie, moze nie, pewnie zmienilby zdnaie jakbys byla z nim szczera, wiesz w ogole co to szczerosc? jak te Twoje wszytskie wymowki maja się do tego, ze to nie jest zaden zwiazek? ze go oszukujesz, ze oszukujesz tego drugiego?

Gość niezdecydowana23
Rozumiem, ze jestem nie wporzadku dlatego chce jak najszybciej podjac decyzje i przestac trzymac ich na dystans..