Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana23

Boże...ja już nie wiem co robić:(

Polecane posty

Gość Macho z pod 5
To zniknij i zacznij tylko żeby nie było płaczów. W sumie to zawsze śmieszą mnie takie sytuacje gdy kobieta odchodzi dla innego a potem po jakimś czasie wraca na kolanach. Wiem, że taka jest kobieca (chora) mentalność, nie macie odwagi zakończyć tego gdy coś jest nie tak. Poprostu tak wam wygodniej. Dopiero gdy na horyzoncie pojawi sie nowszy\lepszy model zaczynacie wciskać wasz bajki.

Gość niezdecydowana23
co za pytanie, ale dobra odpowiem. bylo ok, ale od jakiegos czasu nie czerpalam z tego przyjemnosci

Gość niezdecydowana23
nie moge zniknąć, mam zobowiązania zawodowe, kończe studia, to nie jest takie proste. chyba kobiety za bardzo boją się samotności. wszystkie koleżanki mają facetów albo mężów, nie ma czasem z kim wyjść.

Gość Macho z pod 5
Rozumiem, ale to z naszego punktu widzenia jest bardzo wyrachowane i w pewnym sensie pozbawione empati.

Gość niezdecydowana23
rozumiem, dlatego czuje się tak okropnie z tym wszystkim.

Gość greeko
Nie mogę zniknąc. Nie mogę się zdecydować. Nie wiem, co mam robić. Nie wiem, którego kocham. Nie wiem, czego chcę. Nie wiem, co będzie dalej. Z jakiego Ty jesteś sierocińca, kochana? :-)

Gość Macho z pod 5
"rozumiem, dlatego czuje się tak okropnie z tym wszystkim." Dobrze że chociaż tego jesteś świadoma...

Gość hej tu niezdecydowana 30
autorko mam bardzo podobnie :) z tym minusem, ze ja jestem po slubie Ale moje malzenstwo mozna nazwac papierowym, jestem po slubie 3 lata i maz od 5 lat jest za granica Mial wrocic, ale ciagle cos wypada, doszly problemy z jego rodzina i moje rozczarowanie nim Zdalam sobie sprawe, ze slub to byl blad i cale moje zycie uczuciowe to jedna wielka porazka No ale wzielam slub i mam byc konsekwentna zeby to jakos stłumić rzucilam sie w wir pracy :) Poznalam kogos Zakochalam sie, on nawet o tym nie wie Ale do mnie dotarlo, ze skoro potrafilam zakochac sie w kims innym to moj zwiazek to porazka I tak sobie zyje, pracujac coraz wiecej, bojac sie podjecia decyzji - a bo mam 30 lat, a bo co rodzina powie, a bo nie chce skrzywdzic meza, a bo to ... i tak to sie toczy wspolczuje Tobie i sobie :)

Gość niezdecydowana23
jestem tylko troche zagubiona, mam nadzieje ze jakoś to wszystko ogarne, ale najbardziej boje się tego ze stchórzę i nie zmienie nic w swoim życiu i nie będę szczesliwa

Gość niezdecydowana23
no to dość podobna sytuacja. Ale przez nasze tchórzostwo możemy być nieszczęśliwe w życiu. A ja bardzo chciałabym być szczęśliwa

ja tez sie boje tego, ze sie okaze tchorzem :) a bede sie tlumaczyc, ze to robie dla meza, dla rodzicow (zeby sie nie martwili), ze w tym wieku, to juz za pozno itd i wiem, ze z mezem nie bede szczesliwa Bedzie MOZE poprawnie , choc coraz wiecej sie klocimy (mimo ze w ciagu roku spedzamy ze soba maks 1-1,5 miesiaca)

Gość niezdecydowana23
ale nie myślisz, że u was uczucie zaczęło wygasać poprzez odległość?

Gość wwrrr
Gumball erotomanie gawedziarzu, wez idz stad 🖐️ Az przykro sie czyta takie typy... :O

Gość wwrrr
A to czy wiekszego ma byly czy terazniejszy to kwestia zasadnicza, oczywiscie :O

Gość niezdecydowana23
normalna czesc zwiazku, ale nie taka która decyduje o tym z kimś moge być.

mysle, ze odleglosc swoje zrobila i spore roznice miedzy nami I zamiast je jakos zacierac to zylismy osobno i te roznice trwają Dodatkowo, zyjac ludzie sie ciagle zmieniaja, ksztaltuja w zaleznosci od tego co sie dzieje w ich zyciu, a nasze zycia sa odzielne i rozne rzeczy na nas wplywaja Konflitk z jego rodzina byl zawsze, jego obecnosc w kraju tylko nasila ten konflikt, bo jak jest to ozn to moje wizyty u nich i zawsze cos sie niedobego dzieje Tzn jego mama i siostra zawsze maja jakis problem do mnie - przeszlam juz faze zlodziejki co brata ukradla, faze - on ma mi dawac pieniadze, bo jestem jego matka i mi sie nalezy za trud wychowania, faze - zawiez, przywiez, odwiez, daj, zalatw - w efekcie lwią część urlopu w kraju spedzal realizujac plany mamy, a nie ze mna :)

Gość greeko
gumball - mistrz subtelnych pytań !!!!!!!!! :-)

Gość greeko
Tchórzostwo = brak szczęścia. Jestem tchórzliwa. Ale chcę być szczęśliwa. :-)

Gość greeko
Gumball - jesteś dobry czy dobra w łóżku?

Gość greeko
A co z tym łóżkiem? :-)

seks mnie już nie zadowala mysle, ze moze byc inaczej niz jest uprzedzajac twoje pytania - tak byl moim pierwszym mam tego seksu przede wszystkim za malo :)

Gość greeko
Łatwiej zadawać pytania, niż na nie odpowiadać...