Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana23

Boże...ja już nie wiem co robić:(

Polecane posty

30 czy to znaczy ze na poczatku było lepiej czy to znaczy ze nigdy nie robilas tego z innym czy dlatego jest za malo seksu bo spedzacie ze soba w roku maks 1-1,5 miesiąca czy ma dużego

greeko w innych wątkach odpowiadam pozatym jest to dużo łatwiejsze gdy jest się na pomarańczowo

Gość dawno i nieprawda!
niezdecydowana23 a ten z internetu jest sam czy tez jest w zwiazku?

Gość niezdecydowana23
On jest sam

Gość Macho z pod 5
Jest sam albo tez robi wkrętke jak autorka.:D

Gość niezdecydowana23
Jestem pewna, ze jest sam.

Gość Macho z pod 5
On pewnie też, że Ty jesteś sama.:) Kobiety...

Gość dawno i nieprawda!
hmm.. wiesz znam blizniaczo podobna sprawe, taki sam chlopak jak ten "twoj z internetu" jest moim kolega i tez od dawna jest z dziewczyna.. i dal sobie z nia na wstrzymanie zeby przemyslec co zrobic ze swoja dziewczyna z internetu.. i tez dziwna sprawa bo znaja sie od miesiaca i od 2 tyg gadaja na skypie. skad masz pewnosc ze nie ma dziewczyny? a moze powiedzial Ci sie ze z nia zerwal albo ze ona z nim zerwala?

Gość niezdecydowana23
Jego wszyscy znajomi wiedza o mnie, jest dzien w dzien dostepny dla mnie

Gość dawno i nieprawda!
a skad wiesz ze wiedza o Tobie, tez z nimi gadasz? i co z tego ze jest dzien w dzien dla Ciebie dostepny? moze ta para nie mieszka teraz razem?...

Gość niezdecydowana23
Moze tak jest, ale co ja moge zrobic? Jedynie mu zaufac...

Gość Macho z pod 5
niezdecydowana23 "Moze tak jest, ale co ja moge zrobic? Jedynie mu zaufac..." No właśnie ja też "Ufałem kiedyś pewnej kobiecie. Dałbym sobie za nią rękę uciąć. I wiesz co? I teraz bym, kurwa, nie miał ręki!":D

Gość hej tu niezdecydowana 30
nie bylam z innym nie wiem czy ma duzego :) mysle, ze nie tak duzego Widzialam wieksze w necie :P seksu jest za malo nawet jak jestesmy razem, ja chce codziennie, jemu wystarcza raz na tydzien lub dwa

Gość dawno i nieprawda!
powiem Ci tyle, ze bedac w zwiazku nie robi sie takich rzeczy. moim zdaniem zachowujesz sie jak podla suka, poniewaz jedyne co w tej chwili robisz to ponizasz swojego chlopaka. najlepiej go zostaw bo nalezy mu sie ktos lepszy, ktos kto nie rozpieprza wlasnego zwiazku bo "boze ja juz nie wiem co zrobic". zalosne. bedac w zwiazku do czegos sie ludzie deklaruja ale Ty chyba do tego nie doroslas psychicznie.. mowie Ci, najlepiej zostaw chlopaka bo nie jestes jego warta. jak czegos brakuje w zwiazku to sie ludzie rozstaja jak dosrosli a pozniej szukaja ewentualnych partnerów na przyszlosc. ale Ty zachowalas sie jak zwykla szmata, bo teraz zrywajac z chlopakiem pozbawisz go jakiejkolwiek samooceny. po prostu go zlamiesz. do zwiazku trzeba dorosnac, dziewczynko!

Gość dawno i nieprawda!
swoja droga pewnie nie proznujecie na tym skypie skoro po miesiacu znajomosci chcesz rzucic chlopaka z ktorym jestes 6 lat..

Gość Macho z pod 5
"jak czegos brakuje w zwiazku to sie ludzie rozstaja jak dosrosli a pozniej szukaja ewentualnych partnerów na przyszlosc. ale Ty zachowalas sie jak zwykla szmata, bo teraz zrywajac z chlopakiem pozbawisz go jakiejkolwiek samooceny. po prostu go zlamiesz. do zwiazku trzeba dorosnac, dziewczynko!" Niestety ale to smutna prawda, taka jest mentalność większości kobiet. Dopóki nie znajdzie sobie nowego, będzie się trzymała starego.

Gość dawno i nieprawda!
Macho z pod 5, niestety to prawda i boli mnie to ze jest coraz wiecej kobiet takiej mentalnosci.. nie rozumiem jak mozna nie miec zadnych zasad. a autorko, nie wstyd Ci Twojego zachowania? jak Ty bys sie czula gdyby Tobie chlopak wyrzadzil taka krzywde?

Gość niezdecydowana23
Zle mi z tym i juz pisalam o tym wczesniej, ale nie uwazam ze jestem szmata, nie przespalam sie z tym nowym, a z terazniejszym od 2 tygodni rowniez. Nie szukalam nowego na sile, przydazylo sie i tyle.

Gość niezly cyrk
"przydazylo sie i tyle. " takie bajki to mozesz dzieciom opowiadac, kontynuowalas znajomosc z premedytacja wiec sie nie wybielaj nie rozumiem w czym problem, xle ci z obecnym facetem to sie rozstan

Gość niezdecydowana23
Kiedy zauwazylam ze zainteresowanie tym nowym wchodzi na niebezpieczny poziom rozmawialam z moim facetem o tym ze zle jest w naszym zwiazku od dluzszego czasu. Nie badzcie taka wyrocznia, ludzie duzo gorsze rzeczy robia. Boje sie zakonczyc terazniejszy zwiazek bo nie chce go zranic, wolalabym zeby nic do mnie nie czul

Gość dawno i nieprawda!
kochana, ja uwazam, ze jednak jestes szmata. uwierz ze zdrada cielesna jest mniej bolesna od tej emocjonalnej. przynajmniej ja tak mysle. a nie wierze ze nie bylo zadnych slowek i uniesien miedzy Toba a nowym kolega skoro chcesz rzucac swojego chlopaka.. a do tego zadna szanujaca sie kobieta nie powinna doprowadzic bedac w zwiazku z innym. ale takie czasy ze wiekszosc kobiet to szmaty:/ dziwne ze kobiety-szmaty tak narzekaja ze gentelmeni wymarli, skoro same nie zasluguja na to zeby traktowali je jak damy. wiecej pokory bo to ze nie spalas z nowym kolega wcale nie znaczy ze nie zdradzilas starego...

Gość dawno i nieprawda!
kochana, ja uwazam, ze jednak jestes szmata. uwierz ze zdrada cielesna jest mniej bolesna od tej emocjonalnej. przynajmniej ja tak mysle. a nie wierze ze nie bylo zadnych slowek i uniesien miedzy Toba a nowym kolega skoro chcesz rzucac swojego chlopaka.. a do tego zadna szanujaca sie kobieta nie powinna doprowadzic bedac w zwiazku z innym. ale takie czasy ze wiekszosc kobiet to szmaty:/ dziwne ze kobiety-szmaty tak narzekaja ze gentelmeni wymarli, skoro same nie zasluguja na to zeby traktowali je jak damy. wiecej pokory bo to ze nie spalas z nowym kolega wcale nie znaczy ze nie zdradzilas starego...

Gość niezly cyrk
nie nie nie, jak jestes w zwiazku a druga znajomosc wchodzi na niebezpieczny poziom to ucinasz kontakt z netowym panem albo konczysz zwiazek z obecnym facetem nie chcesz zranic obecnego faceta i dlatego go zdradzasz??? mozesz mi wskazac logike w twoim rozumowaniu?

Gość niezly cyrk
nie nie nie, jak jestes w zwiazku a druga znajomosc wchodzi na niebezpieczny poziom to ucinasz kontakt z netowym panem albo konczysz zwiazek z obecnym facetem nie chcesz zranic obecnego faceta i dlatego go zdradzasz??? mozesz mi wskazac logike w twoim rozumowaniu?

Gość Macho z pod 5
"przydazylo sie i tyle." Biedactwo... "Kiedy zauwazylam ze zainteresowanie tym nowym wchodzi na niebezpieczny poziom rozmawialam z moim facetem o tym ze zle jest w naszym zwiazku od dluzszego czasu." Zainteresowanie tym nowym nie weszło na niebezpieczny poziom samo.

Gość dawno i nieprawda!
niezly cyrk, dokladnie. a mozesz mi powiedziec ile oboje macie lat? i mniej wiecej z ktorego regionu Polski jestescie? bo jak Ci mowilam, znam blizniacza sprawe. i ten kolega ktory sobie pisze na skypie z nowo poznana dziewczyna, odstawia cudowna dziewczyne z ktora mieli wiele planow dla szmaty ktora sie w to wszystko wtraca. wiem, ze z nia zjebie sobie zycie wiec prosze odp mi na pytania.. tak dla swietego spokoju..

Gość trimer_ball
Autorko a przez co straciłaś zainteresowanie twoim obecnym facetem?

Gość niezdecydowana23
Dopoki czlowiek o czyms niewie spi spokojnie, on sie o tym nie dowie. Myslcie sobie o mnie co chcecie,, zawsze latwo sie pisze i ocenis

Gość Macho z pod 5
"Dopoki czlowiek o czyms niewie spi spokojnie, on sie o tym nie dowie." Moja była tez wyszła z takiego założenia, gdy się wreszcie dowiedziałem bolało podwójnie.

Gość dawno i nieprawda!
o jaaaa.. to Ty chcesz z nim zerwac i nie przyznac sie do swojego czynu?! nie no, to teraz dowiodlas swojej doroslosci.. zal mi Ciebie autorko, zwylke nie zycze nikomu zle, ale mam nadzieje ze z zadnym Ci nie wyjdzie. najpierw dorosnij do zwiazku, pozniej je tworz.