Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziulah

pampers premium care newborn czy pampersy new baby newborn?

Polecane posty

czy macie jakieś doświadczenia z tymi dwoma rodzajami pieluszek? Jutro w kauflandzie jest fajna promocja na pampers premium care newborn (białe opakowanie). Zastanawiam się czy są one lepsze od pampers new baby newborn (żółte opakowanie) i czy zrobić zapasik?

Gość tikal
niestety nie wyszly im te premium care,maja siatke ktora przylepiala sie do pupy i powodowala odparzenia, nie polecam a wrecz odradzam

A ja polecam te białe, my używaliśmy ich od samych narodzin, około 3ciego miesiąca przeszliśmy na PAmpers Baby Active:) ale te białe się u nas super sprawdził, delikatne i żadnych odparzeń nie było:)

no właśnie czytałam dużo dobrych opinii o jednych i drugich dlatego zastanawiałam się czym się tak naprawdę różnią. A te białe są od jutra 15 zł taniej niż na allegro za 78 sztuk

Gość mialam te 2..
sa fajne;)

Gość u nas
premium care przesiakaly, co pieluszka to obsiusiany maluch i cale ciuszki, za to new baby super :) caly czas jestesmy na tej serii, tzn teraz maluch ma 3 miechy i po malu wkraczamy w rozmiar 3, ale ta biala seria to jakas porazka....

u nas swietnie sprawdzaja sie premium care, nie ma odparzen, nie przesikuje i daje rade cala noc bez zmieniania. active baby odparzaly i bardzo szybko czul mokro chyba. teraz probuje sleep and play z rumiankiem te pomaranczowe, ale czuje ze bede je uzywac tylko na dzien a na noc premium care.

Gość Kgxgg
Szczerze to ja nie widzę różnicy....