Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkomomorkowaOna

jakie macie telefony komórkowe i czy jestescie zadowolni??

Polecane posty

Gość kkomomorkowaOna

ja mam iphona 4 8gb od kilku dni i jestem strasznie zadowolona, wczesniej mialam tradycyjne nokie, ogromny przeskok

Gość boska borgia
mam sonego ericsonna xperia mini pro i jestem bardzo zadowolona :) taki mały telefon do w sam raz kobiecej dłoni i torebki :)

Ja też zawsze i dalej mam tradycyjną Nokię, tych wypasionych smartfonów trochę się boję - że mi spadnie i się zniszczy - bardzo często widzę, że ludzie mają smartfona ze stłuczoną szybką, a takie uszkodzenie to i tak pikuś przy szeregu innych jakie mogą się zdarzyć ... Może jestem trochę staroświecka, ale wychodzę z założenia, że telefon służy przede wszystkim do dzwonienia, no i fajnie, jak ma w miarę dobry aparat, bo nie zawsze się ma zwykły aparat przy sobie, a tak poza tym to nie mam parcia na te wszystkie dodatkowe usługi ...

Gość stedeee222
nokia lumia 800 najlepszy telefon

Jeszcze a'propos tych uszkodzeń właśnie za to sobie cenię tradycyjne Nokie, że nawet mogę celowo nimi cisnąć i chodnik, a i tak co najwyżej telefon się otworzy i wypadnie z niego bateria.

Cudownie, że się nam pochwaliłaś hamerykańskim telefonem. To jest prawda, że ajfon jest rewelacyjny - jedynie wspominanie o nim poza Ameryką nie jest rewelacyjne, ale dobra, skoro już wchodzimy do rzeki... Miałam przedtem iPhone'a trójkę (przekazany kuzynce), teraz mam LG Swift 7 oraz Samsunga Galaxy S +. Plus Samsung Avila i LG Arena na pamiątkę i do gier Java, bo mi się emulatorów nie chce ściągać. :P

Jeśli chodzi o zadowolenie to każdym telefonem jestem zachwycona, który nie jest Nokią. :P

Gość Picza 1234 4321
Mam iPhona 4s i szczerze żałuje ze go kupiłam. Samsung Galaxy SIII jest o wiele lepszy. A z iphonem jestem wiecznie pod ładowarką. Gowno przereklamowane i tyle. Fakt ma dużo aplikacji i bajerow ale Samsung jest i lżejszy i bateria trzyma o wiele dłużej.