Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 987654321............

chciałabym ale boję się

Polecane posty

Chciałabym mieć drugie dziecko ale boję się :( z drugiej strony boję się że będę żałować jak się nie zdecyduję :( ech życie !!!! Czemu jest takie do dupy ???????

Gość lukuczka
Czemu twierdzisz, że życie jest do dupy. Moja córka ma 3 lata, teraz się zdecydowałam na drugie i nie żałuję. Nie ma na co czekać chyba.

czemu tak twierdzę? ano dlatego, że chciałabym nie mieć tego dylematu, chciałabym powiedzieć sobie pewnego dnia: dobra od dziś się staramy ale niestety nie jest to takie proste dlatego uważam, że jest do dupy :(

Gość luzny widelec
zawsze warto zaryzykowac zeby nie zalowac

Gość oj tammmm przesadzasz
Autorko ciecz sie tym co masz..nic na silę.

A ja ci powiem, że idę na żywioł. Jakbym myślała, że się boję itp. to bym nawet jednego dziecka nie miała. A tak to robię co mam robić i teraz już jestem w drugiej ciąży i boję się bardzo, ale nie ma już odwrotu, więc muszę przyjąć wszystko tak jak jest. :)

cały czas szukam plusów i minusów i niestety minusów mam wiecej :(

Gość ja nie zalujeeee
a ja nie żałuję, że nie mam drugiego dziecka, z mężem nie mogę się ostatnio dogadać, chyba sie rozejdziemy i przynajmniej będzie jedno dziecko miało rozbitą rodzinę a nie dwoje, do tego z jednym już w miarę dużym będzie mi lżej je wychowywać.

Gość mamamam28
ja też boję się jak to będzie z dwójeczką tym bardziej że synek ma konkretny charakterek ale chcę żeby miał rodzeństwo i nie z różnicą 10 lat więc jak będzie miał koło 3 lat to staramy się o drugie - jakoś przejdzie ten czas jak będzie noworodek a potem to już jest lepiej

Gość to chyba tylko wpadki
to chyba tylko wpadki mozna ci zyczyc :-) Przynajmniej nie bedziesz musisla rozmyslac i rozwazac za i przeciw.