Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 17, 2012 od kiedy pamiętam i oglądam mecze reprezentacji jeszcze za wójcika to nasi kopacze non stop sie przewracali:D o pilke, bez pilki itd. specjalista w tym byl i pozostanie sebek mila a lewandowski to napastnik od ktorego odbijają się przeciwnicy....! kilka sytuacji takich bylo...nie tylko w tym meczu:D ponadto przerzut nad obroncami zajebisty. gdyby jeszcze strzelac celnie potrafil i byl szybki jak np błaszczykowksi to bylby na serio klasa światowa:D a tak to jest dobry ilkarz jak na polaka wyjątkowy:D:D:D:D:D::D a jesli macie inne zdnaie to możecie mnie kulturalnie pocałowac w mój owłosiony rudy odwłok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lewandowski jest boski :) Napisano Październik 17, 2012 Zgadzam się z Tobą. Chociaż w dzisiejszym meczu nie tylko on pokazał na co go stac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
\ 0 Napisano Październik 17, 2012 macie bardzo zbliżone IQ ...ty i ten przygłup od kopania kulki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach