Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karriine52

kobiety chętne czy piękne?

Polecane posty

Gość Karriine52

Witam wszystkich, Zastnanawiam się czy faceci wolą kobiety chętne do seksu czy po prostu piękne. Ja na pewno nie jestem piękna, w dodatku też już niemłoda, mam 52 lata, ale wciąż wielką ochotę na dobrą zabawę i seks. Czy mogę być łakomym kąskiem dla facetów, w dodatku młodszych ode mnie? Pytam bo za dwa dni będę przez cały wieczór sama z dwoma młodymi facetami, chciałabym mieć coś z tego.

Gość agattaaaaa
myśle ze możesz.. czemu nie moim zdaniem liczy sie wnętrze dusza a nie wygląd.....takze moze i coś z tego będzie życze miłej zabawy!!!! :-D

Gość plimplimplum
Wedle slow wieszcza: potwor, nie potwor, byle mial otwor :D

Gość Adulekx
ja bym żadną szparą nie pogardził

Gość fanka anala:)
jejku katarina to ludzie w wieku 52 moga jeszcze uprawiac seks:-o?

Jestem ładna-to nie próżność,poprostu slyszę to na tyle często,że nie muszę rozważać prawdziwości tego stwierdzenia.I podobam się sobie. Na początku w bylam typem wystraszonej księżniczki,minelo sporo czasu zanim pokochalam seks i zaczelam się zachowywać jak wariatka.Wiadomo -najpierw wstyd-a co on sobie pomyśli,a czy jestem wystarczająco zgrabna ;).Teraz jestem dużo dalej..i powiem Ci,że uroda jest oczywistym wabikiem,jasne-przyciąga wzrok,jest obiektem fantazji,ale ...myślę,że jeżeli,bo kobiecie nie widać podniecenia,radości,zaangażowania-to uroda jest gówno warta.Coz fajnego może być w niechcianym seksie?Jest cholernie podniecające,kiedy widzisz,że babka ma ochotę być niegrzeczna ,i że to co robi sprawia jej autentyczną przyjemność. Korzystaj z życia,szalej, i nie przejmuj się tym,że nie jesteś doskonala-uroda to naprawde wiecej niż ladna buzia :)

Gość kutaffe
chcesz dwóch na raz? he he he

Gość szeryf dratefka
Miałem kiedyś przygodę z taką panią po pięćdziesiątce (sam mam 24 lata) i to był najlepszy sex w moim życiu! Ona na pierwszy rzut oka nie była zbyt atrakcyjna, miała nadwagę i w ogóle widać było, że ma swoje lata, ale była zadbana i bardzo napalona. Polecam takie panie ;)

Gość nastolatek15
karriine52 napisz do mnie lubię dojrzałe ort333@wp.pl

Gość chujaczek
oby więcej takich kobitek było

Gość prytek
u nas na osiedlu jest jedna taka suka, ma chyba z 55 lat i widać to po niej. jej mąż ciągle jest w szpitalu. kiedyś z kumplami pomagaliśmy jej znieśc szafę do piwnicy, potem postawiła nam po piwku. okazało się ,że ma wszystkie kanały sportowe i powiedziała, że możemy kiedyś wpaść coś pooglądać. kiedyś przyszliśmy na mecz, wzieliśmy swoje piwko, ona zrobiła nam kanapki, nawet się z nami napiła. widać, że musiała być niedoyebana bo zaczęła się do nas kleić. nas było trzech, wszyscy po 20 lat! jeden kumpel siedział z boku i trochę się z tego śmiał, ale ja z drugim ziomkiem zaczęliśmy ją tak dla jaj obmacywać. kiedy ją złapałem za cycki to mi lekko stwardniał. kumpel uderzył z nią w ślinę, jak to zobaczyłem to całkiem mi stanął. zaczeliśmy się do niej na bezczela dobierać, a ona do nas. wcześniej w życiu bym nie pomyślał, że mi stanie przy takiej starej i w sumie nieładnej babie. a tak się podjarałem że stał mi jak sosna i nawet ją przelizałem. ten trzeci kumpel też się dołaczył, ale mu nie stanał. myśmy we dwóch ją tylko wyruchali, ssanie miała jak odkurzacz, a jaja lizała jak szalona. zawsze lubiłem szczupłe dziewczyny, ale zajebiście mi się ładowało w jej wielkie krowie dupsko.teraz wiem, że bym przeleciał każdą sukę i że to nieskończenie lepsze od walenia konia.jestem za chętnymi!

Takie podejście jest bardzo pozytywne. Trzeba wychodzić z założenia, że szaleć można zawsze! Podziwiam Twoj entuzjazm ( AUTORKA) sam chętnie kręcą mnie dojrzałe kobiety, dlatego życze Ci powodzenia w dalszym SZALEŃSTWIE ;)