Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapitalnieno

CZY TO CIĄŻA?????

Polecane posty

Gość kapitalnieno

No to dobra, juz mam dość tych tematów typu "czy jestem w ciąży?" "jakie prawdopodobieństwo ciąży"? itp. Proszę, o to zapis prawdopodobieństwa ciązy NIE JESTEŚ W CIĄŻY, jeśli: jesteś dziewicą, nie miałaś jeszcze nigdy okresu, nie uprawiałaś pettingu/seksu oralnego, analnego i jakiegokolwiek innego. jesteś dziewicą, ale chłopak dotykał Cię w "tych" miejscach, Ty dotykałaś jego, jednak byliście w ubraniach uprawiałaś petting, chłopak dotykał Cię tam na dole po uprzedniejszym dotykaniu swego członka bez wytrysku petting bez ubrań, bez wprowadzania członka oraz innych przedmiotow do pochwy, bez wytrysku MINIMALNE PRAWDOPODOBIEŃSTWO CIĄŻY, jeśli: pieściliście się bez ubrań, chłopak wprowadził swój miecz rozkoszy w Twoją pochwę nawet na chwilkę, bez gumy facet dotykał najpierw członka, nastąpił wytrysk, a potem dotykał Cię tam na dole uprawialiście sex, Ty jesteś na tabletkach, mieliście prezerwatywę PRAWDOPODOBIEŃSTWO CIĄŻY WIĘKSZE: uprawialiście sex z gumką, która pękła sex przerywany (szczególnie w dni płodne, które jak wiemy występują najczęściej 14 dni przed rozpoczęciem miesiączki) chłopak wprowadził członka nawet na "Troche" bez zadnego zabezpieczenia (preejakulat) DUŻE PRAWDOPODOBIEŃSTWO CIĄŻY: sex bez żadnego zabezpieczenia z finiszem w środku. CIĄŻA: brak okresu + wymioty + rosnący brzuch(po conajmniej 3-4 miesiącach od zapłodnienia) DO TEGO DODAM, ŻE NIKT TUTAJ NIE JEST JASNOWIDZEM I JEŚLI SPÓŹNIA CI SIĘ OKRES, A UPRAWIAŁAŚ SEX - NALEŻY NAJPIERW WYKONAĆ TEST CIĄŻOWY, A NIE ZAKŁADAĆ KOLEJNE TOPIKI NA KAFETERII. dziękuję za uwagę, pozdrawiam.

Gość eeel
No to musialaś się zdenerwować :)))żeby tak uświadamiać.fajnie,może się komuś przyda.

Gość kapitalnieno
eel, poważnie co się wchodzi na kafe to kolejny topik "czy jestem w ciąży?" Kiedy kobiety zrozumieją, że nikt tu im nie powie tego na 100%?

Gość no to prawda!!!!!
nie da się czytać tych postów o ciązy urojonej raczej niż prawdopodobnej !żle troche zatytułowałaś:/ mogłas napisać czy jestem w ciązy -poradnik czy cos :/ zeby te małolaty wiedziały ze to dla nich

Gość no niestety chyba
rozpisałaś sie na darmo, bo one nie potrafią czytać ze zrozumieniem i za chwilę i tak pojawi się kolejny taki temat, który to mnie również po raz setny wyprowadzi z równowagi

Gość kapitalnieno
też racja, ale takie pytanie właśnie najczęściej tu "zaprasza" te wszystkie małolaty :)