Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania2132131

Doradzcie mi cos....

Polecane posty

Gość Ania2132131

Spotykam sie w facetem 3 miesiace. Na poczatku on pisał czesto, teraz pisze rzadziej ( jeden , 2 smsy dziennie).Czasem jak sie go np o cos zapytam to potrafi mi odpisać na drugi dzien dopiero. Rozmawialam z nim o tym ,ale przyniosło to efekt na krotki czas. Wiec sie zdenerwowałam i wczoraj jak wieczorem napisał długiego smsa ,a potem napisał ,, spij słodko " nie odpisalam celowo nic. Chciałam żeby sie może postawił w mojej sytuacji skoro rozmowa nie pomaga. A rano mi napisał ,, czy przypadkiem nie za bardzo Ci marudze opowiadajac o mojej pracy?" A ja mu napisałam ,, Nie , nie opowiadasz za dużo " i potem mu napisalam co tam u mnie i zapytałam co tam u niego i czy duzo ma pracy dzisiaj? i teraz nic nie odpisuje do teraz... To ma w ogole jakis sens?

Gość a.............................
jak ludzie są dla siebie to nie mają takich durnych dylematów

Gość nic takiego, pod górkę
nie zależy mu na Tobie, to proste. Próbuje grać niedostępnego i że niby nie jest zdesperowany. Proponuję albo go porzucić natychmiast. Albo skoro chcesz mu dać szansę, to milczeć, on milczał 3h? To Ty milcz co najmniej 6. On milczał cały dzień? To Ty też. Jak uważasz, że to głupie, to przynajmniej nie odpowiadaj mu od razu, tylko po np 30 min, godzinie. Pokaż mu, że masz swoje życie i sprawy, które są ważniejsze od niego. Jeżeli mu zależy, zrobi wszystko, żeby być dla Ciebie najwazniejszym.

Gość greeko
Twoje zachowanie sensu na pewno nie ma. Zwyczajnie przestań odpisywać. I tyle. Po jakimś czasie się zaniepokoi. I wtedy przyjdzie do Ciebie ze skruszona miną. Wówczas będziecie mogli ustalić jakieś zasady SMS - owania.