Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nić A riadny

Okazał sie zwykłą kanalią!jak mógł mnie tak oszukać,no jak?

Polecane posty

Zadaje sobie to pytanie od godziny? Nie dawano weszłam na facebooka w sumie nie wiem po co raczej tylko po to aby zobaczyć jak wygląda żona mojego partnera..ale to dobrze że znam już prawdę. Teraz bynajmniej wiem co jest grane! A więc wchodzę i nie wierzę oczom.... są tam zdjęcia z moim ukochanym który to podobno tylko dla dzieci tkwi w tym związku podobno w ogóle ze sobą nie rozmawiają ??? Niby ich porozumienie jest jak kot z psem,,ale do rzeczy!!! A tam zdjęcia z wakacji jak to razem na grillu u znajomych i nad jeziorkiem wszystko cacy Szkoda tylko że są inne fakty bo mówił mi w tym czasie że śpi w hotelu i z nią nigdzie nie chodził na tym wyjezdzie bo wyjazd był tylko dla dzieci! A tu grill i w ogóle wesoło:( Co mam zrobić ? powiedzieć mu co widziałam ? czy obserwować?

Gość SORRY WPAKOWAŁAŚ SIE
w związek z zonatym to masz za swoje :p

Gość po pierwsze bynajmniej
to nie to samo co przynajmniej po drugie, czego się spodziewalaś? zdumiewa mnei myślenie takich jak Ty, jesteś tylko dupą na boku, jak setki innych

Gość jedwabna kasia
chcial poruchac to co mial ci powiedziec :) kazdy zonaty tak wkreca ze z zona to nigdy nic hehe co myslalas naiwna

On mówił że z nią nie jest! Sprawa rozwodowa w toku! I to nie z mojej winy podobno od dawna im się nie układa Moje pytanie brzmi czy powiedzieć o tym co widziałam czy zadawać pytania na temat wakacji i patrzeć jak kłamie?

Gość jedwabna kasia
rzuc go na twoje miejsce ma juz dziesiec chetnych ;)

Gość nie interesuje mnie kto
co i jak czy chce cię tylko ruchać czy patrzeć na ciebie? do sedna twojego pytania--- ja bym obserwowała:)

Rzucę na pewno bo mnie okłamał Ale czy pobawić się nim? A może opowiem żonie historie co myślicie,ta świnia mnie okłamywała!! I żonę chyba również ,bo tego nie wiem?

"On mówił że z nią nie jest! Sprawa rozwodowa w toku! I to nie z mojej winy podobno od dawna im się nie układa" taaak, to kompletnie zmienia postać rzeczy:D kiedy Wy się nauczycie że jak ktoś chce to odchodzi ze związku a nie się wykręca? ale co Ty chcesz kobieto uzyskać? jesteś jego kochanką, tylko i wyłącznie, tkwij se w tym dalej jak Ci się tak bardzo podoba. jak coś powie zacznie się tłumaczyć "musiałem, bo tam bliska rodzina była, która nie wie, że my jesteśmy w separacji właściwie, i wiesz żeby nic nie wtrącali się...a nie powiedziałem Ci o tymbo nie chciałem Cię martwić" i dalej Cię będzie ruchał:D a potem żonkę

Nie do mnie pretensje tylko do niego skoro poznaje kogoś i mówi mi że jest rozwodnikiem,z czasem wychodzi że jeszcze tam mieszka i jest w separacji to nie moja wina prawda? a świnia nie jestem i związków nie rozpierdalam kłamstwem się brzydzę i on o tym wiedział!

Gość [zgłoś do usunięcia]1
Wyruchał Cię

bez urazy, ale Ty chyba głupia nieco jesteś, co?

kończę z ta świnią a żonie nie powiem ,może ona jest z nim szczęśliwa po co to niszczyć Na zdjęciach on za nią stoi nachylony i trzyma za ramiona,ona szczęśliwa a komentarze od znajomych "super was widzieć jak zawsze uśmiechnięci" no kurwa to jest jakiś cyrk na kółkach! znam go od maja nie mieszkamy w tych samych miastach więc nie ma z mojej strony jakiegoś tam przywiązania płakać nie będę ale w chuja nie dam się robić co to ,to nieee!

kończę z ta świnią a żonie nie powiem ,może ona jest z nim szczęśliwa po co to niszczyć Na zdjęciach on za nią stoi nachylony i trzyma za ramiona,ona szczęśliwa a komentarze od znajomych "super was widzieć jak zawsze uśmiechnięci" no kurwa to jest jakiś cyrk na kółkach! znam go od maja nie mieszkamy w tych samych miastach więc nie ma z mojej strony jakiegoś tam przywiązania płakać nie będę ale w chuja nie dam się robić co to ,to nieee!

pomęczę go psychicznie zaraz zadzwonię ,,,dodam że on zawsze odbiera jak dzwonię więc nie ukrywa się przed nią i to mnie dziwi? zadzwonię i powiem że jestem chyba w ciąży!!!!!!!!!!! głupia to ty jesteś!!!!!!!!!!!!!!

Gość SEMYOU
faceci to skończone kurwy Dobrze że nie płaczesz za kutasem Szantażuj go emocjonalnie Napisz jaka była jego reakcja?

Kuzwa co za frajer!!! Takich to tępić ! Załatw go ,to pewnie ten typ z najgorszej półki! A żonę bym uświadomiła,masz jakieś wasze wspólne fotki?

sory, spotykasz się z rozwodnikiem, okazuje się, że jednak nie ma rozwodu, wręcz pomieszkuje z żoną, i już tutaj stawia się sprawę jasno, ewentualnie mozna powiedzieć "dostaniesz rozwód wtedy pomyślimy" a ta się pakuje na całego w związek i płacze na forum potem ale no pobaw się nim trochę i w przyszłosći takiej głupoty już nie rób

Gość abecadloo
Tylko idiotka nabiera sie na takie teksty o rozwodzie. Bylas naiwna i on to wykorzystal. Wez lekcje. A mszczac sie duzo nie zyskasz.

Właśnie dzwoniłam-powiedziałam że już tydz.spóznia mi się okres robiłam test i jest pozytywny! on na to-że mam zrobić jeszcze jeden rano bo to nie mozliwe przecież brałam tabletki ja na to że brałam i tez jestem zdziwiona on miał dziwny głos ,ale pocieszał tylko nie wiem czy mnie czy siebie? bo udawałam że wcale nie jestem zadowolona z tej sytuacji

Gość abecadloo
Ponizasz sie. To zadna zemsta. Honoru ci to nie doda.

Gość abecadloo
Nieistotne. Przyjmij porazke na klate a na przyszlosc weryfikuj facetow,z ktorymi sypiasz.

Gość dojeb choojowi
nie będzie sie bawił kobietami skurwiel jeden,masz okazję to zrób to