Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motorola874l

faceci, czy to prawda ze wolicie byc z szarymi myszkami, dziewczynami

Polecane posty

Gość motorola874l

skromnymi i mniej atrakcyjnymi tylko dlatego, zeby wam inni faceci nie podrywali ich? czy z tego powodu wybieracie takie na swoje zony badz do powaznych zwiazkow?

Gość motorola874l
ja wygladam gorzej niz dupa weza dlatego to pytanie mnie nurtuje

I nie wszystkie są szarymi myszami - kiedyś byłe z karmazynową łanią...

Gość motorola874l
i blizej mi do szczura niz do myszy

Gość Winn
ja zawsze polowalem na ladna szara myszke z zasadami, jestem z nia 3 lata i mysle ze to bardzo dobra metoda

Gość podstawa to szczera rozmowa
podstawa to szczera rozmowa

Gość vaavavavavavavva
podstawa to podstawowa podstwawa podstawowej podstawy

Gość Hej jest tu ktoś?
Nie masz większych problemów? Tak trudno wpaśc na to że to zależy jaki facet? Każdy chce mieć super kobietę-szczupłą zgrabną ładną piekną miłą inteligentna zaradną samodzielna niezależną opiekuńczą pracowitą świetną we wszystkim! Każda chce mieć super faceta...to proste jak drut po cholere zakładac o tym topiki!?

Gość motorola874l
no ja np nie chcialabym miec super przystojniaka, ale za to faceta a super charakterem. mi sie akurat podobaja przecietni, takich wole. Ciekawa jestem jak z tym jest u mezczyzn

Gość motorola874l
moj byly akurat wolal skromne, naturalne dziewczyny,tak mowil. moze tylko dlatego ze ja taka jestem, nie wiem

Gość czabbi
skromne i naturalne sa najlepsze

Gość Pablo 233
ja tam celowo wybrałem taką nie rzucającą się w oczy myszkę, choć miałem ładniejsze ale jakoś większość ładnych jest zmanierowana i z roszczeniowym podejściem do życia, a to przez facetów którzy im za bardzo kadzą i przez to ryją im sufity.

Prawdę mówiąc to ja też wolę zwykłe dziewczyny i kobiety, które się nie wyróżniają z tłumu! Takie kobiety są lepszymi partnerkami. Nie mówię że kobieta nie powinna wyglądać pięknie i dbać o siebie ale wszystko w granicach zdrowego rozsądku!!

Gość Monikaaaaaaaaaaa
większość takie wybiera na żony ,a atrakcyjne tylko do seksu ( żeby ja przeleciec jako kolejne trofeum i najlepiej potem rzucic) bo są zakompleksieni, muszą się dowartościowac , poczuc super samcem , ktorego zona nie zdradza ,ale on zdradza ja i jeszcze porzuca kolejne kochanki Tylko ci swiadomi swojej wartosci beda mieli piekna kobiete i do tego nie beda o nia chorobliwie zazdrosni

No z tym seksem to różnie Moniko bywa!! Nie każdy facet myśli tylko o seksie z piękną i zgrabną kobietą! Prawdziwa miłość i uczucia połączone z seksem potrafi wiele zdziałać. Podobnie jak nie każda piękna kobieta sex stawia na 1 miejscu! To tylko kwestia charakteru człowieka jak podchodzi do seksu!

Gość czabbi
jestem świadom swojej wartości, mogę mieć piękne i te skromne naturalne- i wole te drugie :)

Oj nie bądź taki pewien siebie!! To się może kiedyś zemścić na tobie. A kobiety mogą ci zrobić głupiego psikusa!