Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet rocznik 1980

Prawda o kobietach

Polecane posty

Gość facet rocznik 1980

Umówiłem się z laską z portalu randkowego która widząc moje zdjęcia napisała mi "nie szukam przystojniaka bo bardziej liczy sie dla mnie charakter" randka sie odbyła w miłej atmosferze po czym dzisiaj wysłałem jej sms (treść pomine) a ona odpisała mi "ja jestem ładna i mój facet też musi być ładny" Oniemiałem! Przecież widziała moje fotki więc po jaką cholerę się ze mną umówiła?! Po co pisała że dla niej ważniejszy jest charakter niż wygląd ?! Jutro usuwam swój profil z portalu randkowego bo widzę że tam szukają facetów jak z żurnali mody a takich jest bardzo mało!

Gość wtf??!!!!!!
:D Albo to provacazione, albo umawiasz sie ze znacznie mlodszymi laskami od siebie (jesli 1980 to Twoj rocznik) albo po prostu z laskami glupimi. Kobieta inteligentna i doswiadczona innymi slowy splawia faceta, a nie wyslawia sie jak ulomne 10letnie dziecko:O

Gość one way only
Wiesz co, ona przynajmniej przyszła na spotkanie. Jako tako musiałeś jej się spodobać, ale może Twój charakter jej się nie spodobał. Co ja mam powiedzieć? Jestem przystojny a żadna nie chce przyjść, tzn umawiają się ze mną a później odwołują na dwie godziny przed wymyślając żalosne wymówki.

Gość wtf??!!!!!!
To dziwne. Moj kolega (na zdjeciach wyglada duzo gorzej niz live) nie ma problemow, by umawiac sie z kobietami na sympatii.pl. Malo tego, ma tych bab na peczki i spotyka sie z kilkoma rownolegle. On jest po 30tce i szuka kobiet w swoim wieku zawsze.

Gość wtf??!!!!!!
I naprawde na zdjeciach jego twarz nie robi szalu. Zupelnie przecietny facet, taka troche szara masa.

Gość one way only
Nie wiem o co chodzi. To jest dziwne. Ostatnio ustawiłem się z czterema dziewczynami z badoo i każda odwołała randkę. Podam wymówki: 1. "zalało mi mieszkanie, chyba nie przyjde, kurde!" 2. "sory nie dam rady dzisiaj przyjść, przepraszam" 3. "czy moglibyśmy się spotkać w inny dzień? Spałam tylko 3 godziny i gardło mnie w dodatku boli. Zgadamy się ok?" 4. "nie dam rady dzisiaj przyjść, moja koleżanka jest załamana i muszę z nią zostać"

Gość one way only
Nie wiem o co chodzi. To jest dziwne. Ostatnio ustawiłem się z czterema dziewczynami z badoo i każda odwołała randkę. Podam wymówki: 1. "zalało mi mieszkanie, chyba nie przyjde, kurde!" 2. "sory nie dam rady dzisiaj przyjść, przepraszam" 3. "czy moglibyśmy się spotkać w inny dzień? Spałam tylko 3 godziny i gardło mnie w dodatku boli. Zgadamy się ok?" 4. "nie dam rady dzisiaj przyjść, moja koleżanka jest załamana i muszę z nią zostać"

Gość one way only
To dziwne, bo ja z tego co zauważyłem to naprawdę mam powodzenie. Normalnie w realu i w necie. I to mnie dziwi, bo niektóre dziewczyny na prawdę to one powinny o mnie zabiegać.