Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MajaPszczółka

Brak okresu, brak śluzu ... Ciąża ?

Polecane posty

Gość MajaPszczółka

Witam! Może któraś z Was miała podobną sytuację Otóż współżyję z moim partnerem przez prezerwatywę i stosunek przerywany Mam nieregularne miesiączki a okres spóźnia mi się już ok 7 dni Nie mam objawów typu: częste oddawanie moczu, ból piersi, brak wyprysków na twarzy, brak zawrotów głowy, Od kilku dni nie mam też wydzieliny z pochwy (wkładka suchutka) Dziś po południu robiłam test ciążowy Wynik: ''----" negatywny Jutro zrobię drugi ale tym razem z rana Dodam, ze jak włożę palec do pochwy to jest ona ciaśniejsza, a na końcu wyczuwam mały guzek, tak bardziej po lewej stronie, który boli przy mocniejszym dotykaniu Od jakiegoś czasu mam nadżerkę - jednak przyznam, że jej w ogóle nie kontrolowałam u ginekologa. W moim życiu jest wiele stresów, odżywiam się nieregularnie, ostatnio utrzymuje się u mnie niższa waga ciała niż ''normalnie'' Kochane czy za wcześnie żeby można mówić o ciąży??? A może brak okresu spowodowany jest innymi czynnikami???

Wydaje mi się że prezerwatywa to skuteczna metoda antykoncepcji(o ile nie spadła,nie pękła). Piszesz że miałaś mnóstwo stresów, schudłaś-przez to okres też może się spóźnić. Mi naprzykład kiedyś spóźnił się okres prawie 2 tygodnie. Według mnie nie powodu do paniki.