Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość phiiiiiiii

pomóżcie proszę...nie mam z kim porozmawiać

Polecane posty

Gość phiiiiiiii

kocham chlopaka, ktory mnie zostawil....bo pomimo zauroczenia, on nie chce sie wiazac z zadna dziewczyna. mimo ze bylismy ze soba kilka m-cy on teraz traktuje mnie jak powietrze..co wiecej, widze, ze zyje sobie normalnym zyciem - imprezy, kumple itp...nie chodzi tu o inna kobiete. nie umiem sobie z tym poradzic, ze nagle stalam sie dla niego niewidzialna. jakbym nigdy nie istaniała:(

Gość wtf??!!!!!!
No i? Wez z niego przyklad: imprezy, kumple, kolezanki. I nie wierz dziecko w takie pierdy, ze gdy facet jest zauroczony, zakochany to puszcze swoja milosc kantem. To jakby... nielogiczne, nie uwazasz? Wiec spusc goscia w kiblu i skoncz sobie wmawiac, ze go kochasz. Bo wmawiasz sobie. Jesli nie dzis, to wkrotce to zrozumiesz.

Gość phiiiiiiii
wtf, tylko ze ja za bardzo nie mam jak sie rzucic w wir kolezanek, imprez itp - chociaz bym chciala- bo z racji wieku - wszyscy znajomi siedza w domkach z rodzinami i dziecmi i jak przychodzi np sobota to nie ma z kim wyjsc:(

Gość phiiiiiiii
i dlaczego mowisz, ze sobie wmawiam?

Gość roladinia
jest innej orientacji ...

Gość phiiiiiiii
nie, jest takiej orientacji, jak trzeba, sex mielismy udany:)

Gość SamaJa2
Trzeba znaleźć młodsze towarzystwo

Gość phiiiiiiii
no wlasnie ON byl mlodszym towarzystwem

Gość phiiiiiiii
to on byl mlodszym towarzystwem

Gość sherry ann
Sama wyjdz w sobotni wieczor do klubu :) siadz przy barze, napij sie drinka... Zobaczysz - znajdzie jakis przystojny mezczyzna, ktoremu tez ktos kiedys zlamal serce :) Tylko zrob sie na bostwo, tak zeby nie wygladalo ze jestes zdesperowana ;)

Gość wtf??!!!!!!
To ile Ty masz lat? Nie kochaj faceta, ktory Cie nie kocha. NIby serce nie sluga, ale w pewnym wieku juz przede wszystkim rozumem trzeba kierowac sie, a nie tylko samym sercem. Trzeba wlasciwie inwestowac swoje uczucia.

Gość wtf??!!!!!!
lokowac* nie inwestowac :D kawy, kawy co by sie obudzic :D

Gość phiiiiiiii
wtf - to nie o to chodzi, bo przeciez nie jest tak, ze rzucilam sie z uczuciami na obcego kolesia. spotykalismy sie kilka m-cy i on tez mowil o zakochaniu, dzwobnili do mnie kilka razy dziennie, spotykalismy sie 2 razy w tyg...a nagle kop w d... i to mnie boli.

Gość sherry ann
Przede wszystkim przestan wierzyc ze mlodsi tez moga byc dojrzali bo to nieprawda ! To tylko pozory. Predzej czy pozniej wychodzi z niego Piotrus Pan :)

Gość phiiiiiiii
wtf - to nie o to chodzi, bo przeciez nie jest tak, ze rzucilam sie z uczuciami na obcego kolesia. spotykalismy sie kilka m-cy i on tez mowil o zakochaniu, dzwobnili do mnie kilka razy dziennie, spotykalismy sie 2 razy w tyg...a nagle kop w d... i to mnie boli.

Gość phiiiiiiii

Gość wtf??!!!!!!
No takie jest zycie, tacy bywaja niektorzy faceci. Obstawiam, ze on jest ok 25roku zycia. Produkcja testosteronu jest w fazie bardzo wysokiej, wiec pewnie pouzywal, znudzil sie i poszedl szukac nowych wrazen. Chyba jemu z Toba nie bylo tak dobrze, jak Tobie z nim.

Gość sherry ann
phiiiiiiiii, Ty chcesz to rozpamietywac czy zapomniec o nim ???

Gość wtf??!!!!!!
powtorze Ci kobietko, facet zakochany nie odsuwa sie od kobiety w nim zakochanej, bo niby w jakim celu? Widocznie gadal co mu slina na jezor przyniosla, a teraz widac ile to bylo warte. Niente.

Gość Kddkdkdk
Dostał to co chciał i poszedł, typowe, a Ty żeby nie chlipać za kimś po raz kolejny weź sobie coś na wstrzymanie maciczne.

Gość phiiiiiiii
wtf - on ma 26l. wiec sie zgadza. natomiast co do pouzywania...wiesz, on od poczatku mowil, ze nie chce byc w zwiazku...jednak po tym czasie ja sie zaangazowalam, wiadomo, chcialam normalnego bycia "w zwiazku", wtedy on zwial... i ok, mial do tego prawo, sila go trzymac nie bede. tyle tylko, ze jak byl ze mna, to jemu tez bylo fajnie, dlaczego teraz mi piszesz, ze nie?

Gość phiiiiiiii
Kddkdkdk Dostał to co chciał i poszedł, typowe, a Ty żeby nie chlipać za kimś po raz kolejny weź sobie coś na wstrzymanie maciczne. wez spadaj, nie musze nic brac "na wstrzymanie", jestem dorosła i robie to, na co mam ochote. nikt mnie do niczego nie zmusza, a widze ze na kafe to tylko problem rozpatrywany jest w kwestii "dupczenie/brak dupczenia". rzygac sie chce juz od tego. mam ochote, to ide do lozka z facetem. ja tez mam z tego przyjemnosc, nie tylko on.

Gość Kddkdkdk
Jak robisz to co chcesz po ponosisz tego konsekwencje. Sama widzisz jak to boli.

Gość wtf??!!!!!!
On mial ochote chodzic z Toba do lozka, tak samo jak Ty z nim. Ale widac stracil te ochote. Czemu? Tylko on wie.

Gość phiiiiiiii
"Jak robisz to co chcesz po ponosisz tego konsekwencje. Sama widzisz jak to boli." - no OK, ale nie załuje tego, ze z nim poszłam do łózka.

Gość sherry ann
phiiiiii, ale Ty jestes tutaj bo chcesz o tym pogadac ? tak ? czy chcesz porady by jak najszybciej zapomniec ? jestes dorosla i masz prawo nawet do przygodnego seksu, nikt tego nie neguje, ale rowniez jako dojrzala kobieta musisz dostrzec ze ten gowniarz sie Toba pobawil a teraz bawi sie dalej... i jako madra kobieta nie zaprzataj sobie nim glowy... bedzie inny, dojrzaly , zobaczysz :)

Gość Kddkdkdk
Wskakuj dalej facetom do łóżek, tylko się potem nie skarż jak to boli jak Cię potraktują jak łatwą panienkę. Twój wybór.

Gość Kddkdkdk
Phii, jeszcze nie kapujesz? Jakbyś z nIm nie poszła do łóżka to on by cię nie rzucił.

Gość Kddkdkdk
Phii, jeszcze nie kapujesz? Jakbyś z nIm nie poszła do łóżka to on by cię nie rzucił. Taka już psychologia faceta, że kobieta podana na tacy mu nie smakuje i nie pindolić mi tu o wyzwoleniu.

Gość wtf??!!!!!!
Roznie to tez bywa z tym pojsciem a niepojsciem do lozka w kontekscie rozwoju znajomosci/zwiazku. Widac tutaj po prostu byl sam poped, instynkt, przy braku uczuc wyzszych, zakochania. I malo tego, zdaje sie facet od poczatku twierdzil, ze nie chce niczego zobowiazujacego. Skoro mialas frajde z seksu z nim i nie czujesz sie wykorzystana to super. Grunt to dobrze sie czuc samej ze soba i nie miec wyrzutow. Ale bedac dojrzala osoba trzeba zawsze wkalkulowac pewne ryzyko, tym bardziej, ze wiadomo, zenic nie trwa wiecznie.