Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwuska156

Ziółka o. Sroki

Polecane posty

Gość sylwuska156

Witam was drogie forumowiczki :) Zwracam się do Was z pytaniem czy któraś w swoich staraniach o maleństwo wspomagała sie badz jest w trakcie kuracji ziółkami o. Sroki (mieszanka nr 3)??? Ciekawi mnie czy macie juz jakies opinie na ten temat.

Gość sylwuska156
Nikt o nich nie słyszał - nie stosował???

Gość e.cze.2012
w pierwszym miesiącu stosowania tych ziół zaszłam w ciążę i teraz jestem szczęsliwą mamą już 2-miesięcznej córeczki, pozdrawiam:)

Gość ziołop pijka
Ja piję je drugi cykl. W pierwszym cyklu miałam skąpszą miesiączkę, w drugim bardzo skąpą. Poprawił mi się wynik estradiolu w 3 dc, co bardzo mnie cieszy, no i obniżyło mi się FSH, ale nie wiem, czy to zasługa ziół. Owulację w 1 cyklu miałam wcześniej niż zawsze, bo w 16 dc, teraz późno, bo w 22 dc i obawiam się, że pęcherzyk był za duży, żeby można było na coś liczyć. Ogólnie czuję się po nich dobrze, na początku czułam pracę jajników, teraz chyba przywykłam do ziół. Za 10 dni zrobię test.

Gość ziołop pijka
acha, piję trójkę i tylko do owulacji

Gość sylwuska156
ja zaczełam pić ta mieszanke 9nr 3) od wczoraj w smaku przyjemne tylko ja czytalam ze przez cały czas sie je pije bez robienia przerw...

Gość piłam nr 3
niestety nie pomogły, ale życzę powodzenia

Gość można i tak
można pić przez cały cykl i robić przerwę po 3 miesiącach, a można tylko do owulacji

Gość sylwuska156
dziekuje za cenne informacje :) wlasnie wypilam kolejna szklaneczke i mam nadzieje ze cos sie "ruszy" :)

Gość bialamasajka
Jak dla mnie takie ziółka to taki efekt placebo....najlepiej jest po prostu wyluzować i określać sobie owulację - starać się w jej dzień lub przed. Mi się tak udało zajść. Podobnie jak kiti88 stosowałam metodę termiczną, z tym że interpretacje prowadziłam z cyclotestem - komputerem cyklu

Gość olkamaja
Witam tez jestem w trakcie picia tych ziółek - 5 dzien... i juz po 2 dniu pobolewaja mnie piersi... nie bardzo wiem co to oznacza i czy to tez efekt tej kuracji???? Ktoras z was tez tak miala?

Gość milakola
ja piłam te ziola ale bolaly mnie tylko jajniki