Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania1231231221

Jak sie pogodzic zw tym ,że facet mnie olał

Polecane posty

Gość Ania1231231221

Bo byc może mnie właśnie olał:( Jak mam się czuć atrakcyjna , fajna itd skoro dla niego widocznie taka nie byłam ?

Gość sherry ann
Jego strata :) i pokaz mu to koniecznie :)

Gość Ania1231231221
Wlaśnie rzadko ze sobą sypialiśmy bo to był związek na odległość :( Może znalazł sobie kogoś bliżej ... Nie wiem. Odrzucalam dla niego wszystkich adoratorów , chciałam tylko jego mimo ,że oni nie raz byli przystojniejsi od niego , na lepszych stanowiskach itd. Ale to sie nie liczyło dla mnie tylko on mimo ,że żaden cud z niego nie jest ...

Gość Ania1231231221
Wlaśnie rzadko ze sobą sypialiśmy bo to był związek na odległość :( Może znalazł sobie kogoś bliżej ... Nie wiem. Odrzucalam dla niego wszystkich adoratorów , chciałam tylko jego mimo ,że oni nie raz byli przystojniejsi od niego , na lepszych stanowiskach itd. Ale to sie nie liczyło dla mnie tylko on mimo ,że żaden cud z niego nie jest ...

Gość Ania1231231221
no tak ,ale... nie mam takich zasad w zyciu zeby czekac z seksem do slubu ,a myslalam ,ze cos czuje do mnie

Gość Ania1231231221
a pomyslec ,ze rok temu to on do mnie startował ,a ja go odrzuciłam ....

Aniu nie masz się czym przejmować!! Jak się to mówi!! Tego kwiatu to pół światu!! Być może znalazł sobie jakąś bliżej do zaspokajania swoich potrzeb! Bądź sobą dbaj o swoją godność a dostaniesz od życia takiego jakiego pragniesz!!

Gość Ania1231231221
Tak , ja wiem ,ze tego kwiatu pół światu ,ale cieżko mi poprostu ...Szczególnie ,że na początku to on za mną latal , starał się... Może później za bardzo okazałam ,że mi zależy ,sama nie wiem...

Być może tak było jak piszesz! Kiedy spostrzegł że zależy ci na nim i dostał to czego chciał!! To cię olał!! Większość facetów takich jest ale to nie znaczy że wszyscy są tacy. Gdzieś na pewno jest ktoś kto jest tobie pisany i na ciebie czeka! Ten ktoś może pojawić się za miesiąc rok lub w każdej chwili.

Gość Ania1231231221
Wiem jedno - jesli teraz mnie oleje i bedzie chcial kiedyś do mnie wrócić bo mu sie ,, odwidzi" to już nie będzie miał takiej szansy ...

Facetrocznik 1980!! To że inna kobieta potraktowała cię nie kulturalnie!! Nie znaczy że wszystkie kobiety są takie. Nie można w ten sposób traktować wszystkich kobiet!