Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetrocznik1980

Cała prawda o kobietach!

Polecane posty

Gość facetrocznik1980

Umówiłem się z laską z portalu randkowego która widząc moje zdjęcia napisała mi "nie szukam przystojniaka bo bardziej liczy sie dla mnie fajny charakter" no i randka sie odbyła w miłej atmosferze po czym wczoraj wysłałem jej sms (treść pomine) a ona odpisała mi "ja jestem ładna i mój facet też musi być ładny" Oniemiałem! Przecież widziała moje fotki więc po jaką cholerę się ze mną umówiła?! Po co ściemniała że dla niej ważniejszy jest charakter niż wygląd ?! Jeszcze dzisiaj usuwam swój profil z portalu randkowego bo widzę że tam szukają facetów idealnych,jak z żurnali mody a takich jest bardzo mało!

Umowila sie dla darmowej kawy / obiadu. :D Nie pytaj nigdy kobiet o zdanie, beda probowaly racjonalizowac swoje niemoralne postepowanie. Prawda jest w biblii.

Uwazaj na wspolczesne kobiety, bo skonczysz jako bankomat. Nigdy nie rozmawiaj z kobietami o kobietach, one klamia i manipuluja. Chcesz prawdy poczytaj biblie. Albo pogadaj z madrym facetem.

Gość redwatcher
popieram tymona84 :classic_cool: pewnie akurat nie miała nic do jedzenia i nie chciało jej się gotować to znalazła jakiegoś frajera który zasponsorował jej żarło :classic_cool:

Gość redwatcher
popieram tymona84 :classic_cool: pewnie akurat nie miała nic do jedzenia i nie chciało jej się gotować to znalazła jakiegoś frajera który zasponsorował jej żarło :classic_cool:

Gość facetrocznik1980
Zapłaciłem za wszystko 90 zł a mogłem połowę jak bym wiedział że tak mnie zrobi w h...!

Gość redwatcher
Odpisz, że masz nadzieję, że smakował jej obiad za twoje ciężko zarobione pieniądze :D

No ja też jestem zdanie a że umówiła się bardziej aby cię naciągnąć na wydatek! Pewnie od dłuższego czasu nikt ją nigdzie nie zabrał i być może jej koleżanki trochę się z niej nabijały. Więc postanowiła umówić się na to spotkanie by pokazać że ma jeszcze wzięcie!! Nie przejmuj się takimi laskami to najzwyklejsze Pustaki!!

Gość sherry ann
byc moze nie poczula tej chemii miedzy Wami :) a na chemie sklada sie wiele... nawet potencjalna atrakcyjnosc mezczyzny :)

Sam się przekonałeś po tym filmiku że to Lafirynda!! Która daje na prawo i lewo! Szanująca się dziewczyna czy kobieta nigdy by coś takiego nie zrobiła!

Gość facetrocznik1980
jarek6776 4 ostatnie posty to podszywy !

Gość facetrocznik1980
Jestem podszyty erotyzmem niczym wulkan :classic_cool:

Gość też niezbyt przystojny
Zrobiła cie w balona jednym słowem ale niektóre tak mają :)