Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słabe paznokcie

Mamuśki i nie tylko polećcie naprawdę trwały lakier do paznokci

Polecane posty

Gość Słabe paznokcie

Pracuje w biurze,ale po robocie jestem typową gospochą,gotuje,myje gary,piorę ręcznie,myje podłogi i to wszystko jest praca w wodzie. Do tej pory jedyny z lepszych lakierów jakie mam wypróbowane to Sally Hensen ale on kosztuje 26 zł!!to dużo jak dla mnie.Czym wy malujecie przy intensywnej pracy rękami?Będę wdzięczna za propozycje.

Gość paznokietki :P
Autorko u mnie koleżanki z pracy chodzą do naszej znajomej (jest kosmetyczką) i ona im maluje jakimś takim lakierem- i tu nie wiem jak to się nazywa ;((((( ale ten lakier jest taki jakby na stałe :D i podgrzewa się go lampa bodajże ( tak jak się robi tipsy zelowe, nakłada się żel i się trzyma to te lakiery tak samo się robi). Dziewczynom to starcza na baaaaaaaaaaaaaardzo długo :) Sama bym sobie coś takiego zrobiła, tyle, ze ja nie mam ładnych paznokci :(

Gość troche tego jesttt
polecam lakikerki golden rose trwale w miare i kosztuja zaledwie pare zlotych ale gamma kolorystyczan bardzo duza kup sobie odzywke pod lakier wtedy bedzie sie on utrzymywal dluzej na pazurkach polecilabym rowniez odzywke na wzmocnie plytyki i wzrost z yoko

Gość troche tego jesttt
tak mozna takie cos zrobic u kosmetyyczki hybryde i wtedy lakier trzyma sie nawet miesac

Gość Słabe paznokcie
nieźle z tym na miesiąc,ale szkoda ma kasy na taką usługę a jak znam życie to napewno 100 zł to kosztuje.spróbuję ten golden rose i odżywkę. Dzięki.

Gość kizmiz1
Eveline 8w1 dostępna odżywka w rosmanie a na nią dowolny kolor

Gość ghhgh
paznokcie hubrydowe kosztują 60 zł w poznaniu

paznokcie żelowe są super i trzymają się od 3 tygodni do miesiąca. Ja już zrezygnowalam ze zwyklych lakierów i zamieniłam to na wizytę u kosmetyczki raz na miesiąc :)

Gość gość
New nails, ale lakier hybrydowy. Mniej więcej przez 8 tygodni możecie śmigać na tych samych paznokciach. U mnie w zasadzie konieczność malowania wynika jedynie z odrostów. Tak więc śmiało - hybrydy nie bolą ;-)